SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Spor Toto Süper Lig 18 Ağustos'ta başlayacak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34392)

Morten58 04.06.2012 22:12

Spor Toto Süper Lig 18 Ağustos'ta başlayacak

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg232/scaled.php?server=232&filename=sportotosuperlig3eqx6p.jpg&res=landing[/IMG]

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonun başlangıç tarihini belirledi.

Buna göre, Spor Toto Süper Lig'in [B]55[/B]. sezonu [B]18[/B] ve [B]19 [/B][U]Ağustos [/U]2012 tarihinde başlayacak.

Morten58 04.06.2012 22:19

Cevap: Spor Toto Süper Lig 18 Ağustos'ta başlayaca

[CENTER][B]16 Yasindayim! [/B]

Allah'IN izniyle hayatImda ilk kez Sivassporumuzun macina gidebilecem. Insallah ilk hafta maci Sivata oynanir. Olmazsa 2.Hafta'da olabilir. Öncelikle sunu belirtmek istiyorum suan Cok mutluyum Ailemle ve Sivastaki kuzenlerimle birlikte insallah hayatimda ilk kez Sivassporumuzun macini Stad'a izleyebilme ve Takimimizi destekleme firsatim olacak. Cok heycanli ve mutluyum, sabirsizlikla bekliyorum![/CENTER]

58_SEMİH_58 04.06.2012 22:23

[B]Muhtemelen Tff'nin yapamadığını Uefa yapacak ve gazozuna bir lig olacak bu sezon.[/B]

Morten58 04.06.2012 22:27

Arkadaslar belki Ramazan 'a denk gelebilir ama benim icin süper bir firsat olacak ve bu firsatida kacirmak istemem, insallah ilk kez Sivassporumuzun macini Stadya izleme ve destekleme firsatimi Allah'In izniyle degerlendiririm.

HALIL 04.06.2012 22:29

[QUOTE=Morten58;790454][CENTER][B]16 Yasindayim! [/B]

Allah'IN izniyle hayatImda ilk kez Sivassporumuzun macina gidebilecem. Insallah ilk hafta maci Sivata oynanir. Olmazsa 2.Hafta'da olabilir. Öncelikle sunu belirtmek istiyorum suan Cok mutluyum Ailemle ve Sivastaki kuzenlerimle birlikte insallah hayatimda ilk kez Sivassporumuzun macini Stad'a izleyebilme ve Takimimizi destekleme firsatim olacak. Cok heycanli ve mutluyum, sabirsizlikla bekliyorum![/CENTER][/QUOTE]

allah insallah hayalerini gerçeklestirmedende yardimci olur kardesim bilirim o duyguyu sivasspor'un topu topu'na 4-5 maçina gitiim hayatimda ama çok guzel anilardi

münihli_58 05.06.2012 01:00

Allah'IN izniyle hayatImda ilk kez Sivassporumuzun macina gidebilecem. Insallah ilk hafta maci Sivata oynanir. Olmazsa 2.Hafta'da olabilir. Öncelikle sunu belirtmek istiyorum suan Cok mutluyum Ailemle ve Sivastaki kuzenlerimle birlikte insallah hayatimda ilk kez Sivassporumuzun macini Stad'a izleyebilme ve Takimimizi destekleme firsatim olacak. Cok heycanli ve mutluyum, sabirsizlikla bekliyorum![/CENTER][/QUOTE]

Kardesim bende senin gibi 16 yasindayim ve Almanyada yasiyorum ama Allaha sükür hayatimda cogu kez Sivassporumuzun macini izleme firsati buldum.
En son Sivasspor-Fenerbahce (2-0) macini izlemistim ve gecen sene Avusturyaya kampa gitmistik hatta spikerlik bile yapmistim bu sitede (Lech Poznan maci):D
Benim Sivasspor askim 2. Ligdeyken 1. Macimizda basladi, Türk Telekomspor maci (2-1 kazanmistik) Tribünler betondu ama hepimiz ayaktaydik ve TARAFTAR cok renkliydi simdi maalesef SEYIRCI kaliyoruz. Ondan beri cogu hazirlik maclarina gittim Sivasta ve Avusturyada ve izindeyken antrenmanlara tabiki.
Sayemde cogu yabanci arkadaslar Sivassporu taniyor eminimki sende Sivassporumuzdan arkadaslarina cokca bahsediyorsundur. Dün bosnali bir arkadasim Sivasspor formasi istedi ama benim bile alabilecegim kesin degil cünkü izine gitmiyoruz keske Online siparis edebilme firsatim olsa ama daha cok beklerim...:rolleyes:

münihliyigido58 05.06.2012 01:02

insallah güzel bir zaman gecirirsin. maci yaz aylarinda en rahat sekilde protokol tribününden izleyebilirsin, biletleri karsi taraftan (maraton tribününden) alirsan, günes batimi mac saatine göre büyük rahatsizlik verebilir. ben maclari genellikte ayakta seyrettigim icin sivas'ta maraton tribünün en üst basamaklarina cikarim, umarim bu sene ilk maclar iklim ve ramazan sayesinde günes batimindan sonra baslar.

dogan5880 05.06.2012 02:00

play off olsun bızım içn ıyı

35kağan58 05.06.2012 09:17

Ramazan Bayramında başlayacak olan ligimiz şike sürecinden kurtularak bayram havasında başlar İnşallah.

Mustafa58Ağa 05.06.2012 09:18

bende maçlara 13 yaşımda gitmeye başladım.futbolun ise 12 yaşımda heyecan duymaya başladım.ailem 12 yaşımdan beri futbolla ilgilenmeme karşı hatta tüm sülale baba tarafından sadece ben ilgileniyorum futbolla.anne tarafından 3-4 kişi var.gönül isterdiki bu heyecanı bebekliğimden itibaren yaşmak ama ailevi etkiden futbolun f'sini bilmezdim.ilk gittiğim maç ise 5-1 yenildiğimiz fener maçı.ailem gitmemem için çeşitli bahaneler buluyorlardı.ama kulak asmadım gitmiştim.

İNŞALLAH GİDERSİN MAÇA
(sana kale arkasını önermem karşı kaledeki pozisyonları net göremeyebilirsin.ama sivassporumuzu desteğe gitmek daha önemli)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:23.