![]() |
burdan yönetimimize sesleniyorum
biz istanbulda olan yiğidolar olarak..kocaelispor yetkilileri ile ,temasa geçilerse bir sonraki hafta kocaeli sivas macının istanbula alınmasını istiyoruz hem onlar içinde iyi olur...istanbuldaki biz yiğidolar sivasspora hala doyamadık inşallah bu konuda bir girişim yapılır |
orhan iyi diyorsun adamlar kabul edermi??? hem yakın pek sorun olmaz ama kendileride iddialı kabul edeceklerinin sanmıyorum... inş olur oyle bişi
|
yönetim bizi duymuyo maalesef...kafasına göre iş yapıo..ama şunu bilmioki...siavas taraftarı olmasa o takım buralara gelemezdi...bunu öğrenicekler ama ççok geç olucak çok...
|
KOCAELİ MAÇINI İSTANBULA ALINMASINI BİR İSTANBUL YİĞİDOSU OLARAK BENDE ÇOK İSTERİM YÖNETİMİMİZE GÜVENİYORUZZ
|
yönetim uyuma en azından bir cevap yaz burayada bizde ona göre davranalım... kocaeli macı için ugrasında bari istanbul umudumuz devam etsin... yönetimden birileri artık bu sayfaya girsindebazı soruları cevaplasın...
|
evet arkadaslar sonucta işin ucu paraya dayanıyor ben inanıyorum kocali kabul eder..olimpiyatta 50bin kişiye oynamayı..birde yonetimin burdan yazıları takip etmesi..yoksa bizim burda olmamamızın bir amacı kalmaz.
|
valla iy olurdu bize maca giterdig
ama sanmam Kocaeli kendi sahsinda oynar :roll: [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
sen maca geleceksen..hemen işi ayarlayalım...ya allah aşkına haberci okuyorsan bunu ilet yonetime..
|
[quote=akincilar]sen maca geleceksen..hemen işi ayarlayalım...ya allah aşkına haberci okuyorsan bunu ilet yonetime..[/quote]
valla istanbulda olsun gelirim hesabli yer her zaman ucak var ama misal Izmir de antalyada yok varda ama yer zaman Hamburga yok [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
[quote=elbeyli58][quote=akincilar]sen maca geleceksen..hemen işi ayarlayalım...ya allah aşkına haberci okuyorsan bunu ilet yonetime..[/quote]
valla istanbulda olsun gelirim hesabli yer her zaman ucak var ama misal Izmir de antalyada yok varda ama yer zaman Hamburga yok [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] [/quote] tamam gel seni havalimanında bayraklarla karşılarım :D izmittede olsa gel maca |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:29. |