SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Pazartesi Görüştük... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34407)

Morten58 06.06.2012 19:34

Rıza Çalımbay "Sivassporumla Yola Devam" Dedi

[B]Sivasporumuzun başarılı teknik direktörü Rıza Çalımbay "Sivassporumuz'la Yolumuz'a Devam" Dedi![/B]

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg215/scaled.php?server=215&filename=fft99mf1036591.jpg&res=landing[/IMG]

Teknik patronumuz Rıza Çalımbay, "Beşiktaş'la görüştüm ama görüşen bir tek ben değilim. Beşiktaş yönetimi adı geçen teknik adamlarla tek tek görüşüyor. Başkanımdan izin alarak benimle de görüştüler. Ama ortada teklif filan yok. Başkaları Beşiktaş yönetiminin bu konudaki kararını bekleyebilir ama benim bekleme lüksüm yok. [B]Ben Sivasspor'un teknik direktörüyüm ve şu andaki tek düşüncem Sivaspor'un geleceği. Bunun için yönetimimizle, başkanımızla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" dedi.
[/B]
Çalımbay, ortada kendisine yapılan bir teklifin daha olmadığını belirterek, "Başkanımızda bir anlayış gösterdi ve görüşmeme izin verdi. Bir nevi onlara 'Ya anlaşın ya da Rıza hoca defterini kapatın' dedi. Başka teknik adamlar Beşiktaş yönetiminin karar vermesini bekleyebilirler, ama benim bir işim bir görevim var. [B]Ve yeni sezonla ilgili Sivasspor olarak ciddi planlarımız büyük hedeflerimiz var. Dediğim gibi şu andan itibaren tek bir düşüncem var o da bu transfer dönemini ve kamp sürecini Sivasspor olarak en iyi şekilde değerlendirmek" dedi.
[/B]

stain 06.06.2012 19:39

Cevap: Rıza Çalımbay "Sivassporumla Yola Devam" De

sert bir dille benim 1 yılllık mukavelem var diyeceksin olup bitecek

hoca beşiktaş dedikçe bjk nazlanıyor nazlanıyor hocam postu ucuza bırakma

MaXiMuM 06.06.2012 19:41

[B]Bu ifadelerden ben tatmin olmadım. Hatta bjk yönetimine ince birde mesaj var. Ben diğerleri gibi değilim, 1 hafta bekleyemem, elinizi çabuk tutun alacaksanız diyor.

Madem düşündüğünüz gibi devam kararı alsaydı, şunu demeliydi ;

[I][I]Bu konu kapanmıştır, başında bulunduğum takımımla devam ediyorum....[/I][/I]

Ben göremedim bu mesajı.....[/B]

Morten58 06.06.2012 19:46

Lütfen artik eski konulari konusmiyalim, Rıza Çalımbay ile yola devam ve basta, is bitmistir. Artik Taraftarlar olarak Yigidolarimiz'A sahip cikalim gelecek Sezon Planlamalar yapilsin ve sanli Sivasporumuzun oyunculari bizim cok güzel Taraftarlarimiz var desin bunu duymak istiyorum, Seyirce Hayir, gercek Taraftar'a Evet!!!!

cemahmety 06.06.2012 19:49

Hocam emin ol ki beşiktaşın durumu şuan sivasspor'dan daha iyi değil bucaspordan bile pahalı diye transfer yapamıyorlar. Sen sivasspor'a doğru transferleri yap yine müthiş bir takım oluruz sen yeterki aklından beşiktaşı çıkar

citothehan58 06.06.2012 20:02

Riza Hocam hepimiz seni cok seviyoruz.
Sivasspor hepimizin gururu baska Sivasspor yoktur.
Sivasspora sivasli bir Teknik direktör cok yakisir.
Eskisehirdeyken fazla basarili olamamisdin burada basarili oldun daha da olacakssin biz sana inanip güveniyoruz taraftar olarak arkandayiz yeter ki su bjki unut gitsin. Onlarin durumu iyi degil onlarda iyi transfer bile yapamassin biz de yaparsin. Belki avrupaya gide bilirsek sana ihtiyacimiz olacak! Iyi transferler yap bizi gururlandir Hocam. BJK'a gidersen seni ayni Ertugurl Hoca gibi harcarlar. Eger gercek Yigidoysan Sivassporun arkasinda ol ve Sivasimizi destekle.

blacksky 06.06.2012 20:08

Klavye basindan hocaya gider yapip duranlar.. basimiza yine sikeciler mi musallat olsun istiyorlar?.. Riza Hoca durum neyse acik acik soyluyor diye mi suclu oldu?

benozgurr 06.06.2012 20:34

cok uzadı bu konu ısteselerdı zaten bu zamana kadar ıster alırlardı umarım artık tamamen kapanmıstır

burak58as553 06.06.2012 20:44

[QUOTE=blacksky;790733]Klavye basindan hocaya gider yapip duranlar.. basimiza yine sikeciler mi musallat olsun istiyorlar?.. Riza Hoca durum neyse acik acik soyluyor diye mi suclu oldu?[/QUOTE]

Eğer sen sezon sonunda 1 yıllık kontrat imzalayıp,Beşiktaş ile görüşüyorsan ben sana kızarım..Madem Beşiktaş'ı istiyordun o zaman Sivasspor ile 1 senelik anlaşmayacaktın.

Sivasspor'la anlaşıyorsan diğer takımlarla görüşmeyeceksin.

Kural bu kadar basit bence.Rıza Hoca Sivas'ı ve Sivasspor'u düşünüyorsa bunu yapmaması gerekir..

asabibaba 06.06.2012 20:49

Rıza Çalımbay bitti mi?
Ahmet Nur Çebi'nin yaptığı açıklamaların ardından gündeme bomba gibi düşen Rıza Çalımbay iddialarına Karakartal.com yanıt buldu.
06 Haziran 2012 15:17
Kaynak : Karakartal.com

İsmi son günlerde Beşiktaş'ımız ile sık sık anılan Rıza Çalımbay yaşananlara Karakartal.com ve Sporx aracılığıyla açıklık getirdi.

İşte detaylar:

Beşiktaş’ın teknik direktör adayları arasında ilk sırada yer alan ve bugün yönetici Ahmet Rıza Çebi’nin açıklamalarının ardından “Rıza Çalımbay ile görüştük” açıklamalarına tecrübeli teknik adam son noktayı koydu.

Sivasspor teknik patronu Rıza Çalımbay Karakartal.com'a , “Beşiktaş’la görüştüm ama görüşen bir tek ben değilim. Beşiktaş yönetimi adı geçen teknik adamlarla tek tek görüşüyor. Başkanımdan izin alarak benimle de görüştüler. Ama ortada teklif filan yok. Başkaları Beşiktaş yönetiminin bu konudaki kararını bekleyebilir ama benim bekleme lüksüm yok. Ben Sivasspor’un teknik direktörüyüm ve şu andaki tek düşüncem Sivaspor’un geleceği. Bunun için yönetimimizle, başkanımızla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi. Çalımbay, ortada kendisine yapılan bir teklifin daha olmadığını belirterek, “Başkanımızda bir anlayış gösterdi ve görüşmeme izin verdi. Bir nevi onlara “ya anlaşın ya da Rıza hoca defterini kapatın” dedi. Başka teknik adamlar Beşiktaş yönetiminin karar vermesini bekleyebilirler, ama benim bir işim bir görevim var. Ve yeni sezonla ilgili Sivasspor olarak ciddi planlarımız büyük hedeflerimiz var. Dediğim gibi şu andan itibaren tek bir düşüncem var o da bu transfer dönemini ve kamp sürecini Sivasspor olarak en iyi şekilde değerlendirmek” dedi.

[B]Özel Haber: Eray Emin Aydemir

Twitter: [url]https://twitter.com/#!/ErayEAydemir[/url]

KAYNAK:[url]http://www.karakartal.com/futbol/riza-calimbay-bitti-miSXHBQ48471SXQ[/url][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:51.