SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   YİĞİDO İÇİN TELEFON KARTI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3443)

SivasSpor.Com 16.11.2005 01:18

YİĞİDO İÇİN TELEFON KARTI

Sivasspor taraftarlarına özel olarak cep telefonları için kontör kartı yaptırılacak

Sivasspor Sportif A.Ş Genel Müdürü Sedat Hayran, Alman bir şirketle anlaştıklarını ve Sivasspor taraftarları için kontörlü telefon kartı uygulaması başlatacaklarını söyledi. Bu telefon kartlarının gelecek aydan itibaren satışa sunacaklarını belirten Sivasspor Sportif A.Ş Genel Müdürü Yiğidolar için özel olarak yaptırdıklarını bu kontörlü telefon kartlarına ilgi göstermelerini istedi.

GeCeVeMaVi58pRf 16.11.2005 01:30

[b]desene artı sivassporcell kullanacagız umarım gereken ilgiyi gösterir sivaslılar[/b]

Serd@r 16.11.2005 01:37

[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor taraftarlarına özel olarak cep telefonları için kontör kartı yaptırılacak

Sivasspor Sportif A.Ş Genel Müdürü Sedat Hayran, Alman bir şirketle anlaştıklarını ve Sivasspor taraftarları için kontörlü telefon kartı uygulaması başlatacaklarını söyledi. Bu telefon kartlarının gelecek aydan itibaren satışa sunacaklarını belirten Sivasspor Sportif A.Ş Genel Müdürü Yiğidolar için özel olarak yaptırdıklarını bu kontörlü telefon kartlarına ilgi göstermelerini istedi.[/QUOTE]

Ağabey anlamadım şidi bu Türcell,Avea gibi bir hat mı olacak?

GuNaY 16.11.2005 01:47

[B]muhabbet kartın türkcele sagladıgı gibi birsey olsa gerek... henuz tam olarak bende anlayamadım?[/B]

RüStü ElmaS 16.11.2005 02:41

Sizlere bildirecegiz

Bu konuyla ilgili genis bilgileri sizlere önümüzdeki günlerde sitemizde duyuracagiz.

Serd@r 16.11.2005 02:54

[QUOTE=RüStüElmaS]Bu konuyla ilgili genis bilgileri sizlere önümüzdeki günlerde sitemizde duyuracagiz.[/QUOTE]

Tamam ağabey ilgiyle ve merakla bekleyeceğiz.

beyt_58 16.11.2005 03:19

[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor taraftarlarına özel olarak cep telefonları için kontör kartı yaptırılacak

Sivasspor Sportif A.Ş Genel Müdürü Sedat Hayran, Alman bir şirketle anlaştıklarını ve Sivasspor taraftarları için kontörlü telefon kartı uygulaması başlatacaklarını söyledi. Bu telefon kartlarının gelecek aydan itibaren satışa sunacaklarını belirten Sivasspor Sportif A.Ş Genel Müdürü Yiğidolar için özel olarak yaptırdıklarını bu kontörlü telefon kartlarına ilgi göstermelerini istedi.[/QUOTE]

TEBRİK EDERİM BİRAN ÖNCE GERÇEKLEŞMESİ DİLEĞİYLE.......

habercim 16.11.2005 07:37

benim bildiğim cep telefonu değil normal konuşmalar için olacak bu kartlar diye biliyorum.
detayını bugün yazacağım ben sizlere

bir yanlış anlaşılma var galibaaaa
herkese kolay gelsin

rguler 16.11.2005 09:06

sanırım muhabbet kart yada hazırkart türü bir uygulama olacaktır.
avea.türkcell yada telsim gibi hat olamaz.şimdilik buna imkan yok gibi gözüküyor.

1967_DERNEK_10UR 16.11.2005 13:20

[COLOR=BLUE]ARTIK BİZİMDE ÖZEL HATTIMIZ OLACAK..BU UYGULAMA İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HAYATA GEÇER..[/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:20.