![]() |
YİĞİDO İÇİN TELEFON KARTI
Sivasspor taraftarlarına özel olarak cep telefonları için kontör kartı yaptırılacak
Sivasspor Sportif A.Ş Genel Müdürü Sedat Hayran, Alman bir şirketle anlaştıklarını ve Sivasspor taraftarları için kontörlü telefon kartı uygulaması başlatacaklarını söyledi. Bu telefon kartlarının gelecek aydan itibaren satışa sunacaklarını belirten Sivasspor Sportif A.Ş Genel Müdürü Yiğidolar için özel olarak yaptırdıklarını bu kontörlü telefon kartlarına ilgi göstermelerini istedi. |
[b]desene artı sivassporcell kullanacagız umarım gereken ilgiyi gösterir sivaslılar[/b]
|
[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor taraftarlarına özel olarak cep telefonları için kontör kartı yaptırılacak
Sivasspor Sportif A.Ş Genel Müdürü Sedat Hayran, Alman bir şirketle anlaştıklarını ve Sivasspor taraftarları için kontörlü telefon kartı uygulaması başlatacaklarını söyledi. Bu telefon kartlarının gelecek aydan itibaren satışa sunacaklarını belirten Sivasspor Sportif A.Ş Genel Müdürü Yiğidolar için özel olarak yaptırdıklarını bu kontörlü telefon kartlarına ilgi göstermelerini istedi.[/QUOTE] Ağabey anlamadım şidi bu Türcell,Avea gibi bir hat mı olacak? |
[B]muhabbet kartın türkcele sagladıgı gibi birsey olsa gerek... henuz tam olarak bende anlayamadım?[/B]
|
Sizlere bildirecegiz
Bu konuyla ilgili genis bilgileri sizlere önümüzdeki günlerde sitemizde duyuracagiz.
|
[QUOTE=RüStüElmaS]Bu konuyla ilgili genis bilgileri sizlere önümüzdeki günlerde sitemizde duyuracagiz.[/QUOTE]
Tamam ağabey ilgiyle ve merakla bekleyeceğiz. |
[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor taraftarlarına özel olarak cep telefonları için kontör kartı yaptırılacak
Sivasspor Sportif A.Ş Genel Müdürü Sedat Hayran, Alman bir şirketle anlaştıklarını ve Sivasspor taraftarları için kontörlü telefon kartı uygulaması başlatacaklarını söyledi. Bu telefon kartlarının gelecek aydan itibaren satışa sunacaklarını belirten Sivasspor Sportif A.Ş Genel Müdürü Yiğidolar için özel olarak yaptırdıklarını bu kontörlü telefon kartlarına ilgi göstermelerini istedi.[/QUOTE] TEBRİK EDERİM BİRAN ÖNCE GERÇEKLEŞMESİ DİLEĞİYLE....... |
benim bildiğim cep telefonu değil normal konuşmalar için olacak bu kartlar diye biliyorum.
detayını bugün yazacağım ben sizlere bir yanlış anlaşılma var galibaaaa herkese kolay gelsin |
sanırım muhabbet kart yada hazırkart türü bir uygulama olacaktır.
avea.türkcell yada telsim gibi hat olamaz.şimdilik buna imkan yok gibi gözüküyor. |
[COLOR=BLUE]ARTIK BİZİMDE ÖZEL HATTIMIZ OLACAK..BU UYGULAMA İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HAYATA GEÇER..[/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:20. |