![]() |
Grosicki ve Pedriel kontrolden geçti
[IMG]http://b1207.hizliresim.com/z/9/9kx1x.jpg[/IMG]
[B]Grosicki ve Pedriel kontrolden geçti..[/B] Sivassporlu futbolcular Kamil Grosicki ve Ricardo Pedriel Suarez sağlık kontrolünden geçti.. İki futbolcuya Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde yeni sezon öncesi sağlık muayeneleri yapıldı. Kan tetkikleri yapılan futbolcular, daha sonra iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, ortopedi, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde kontrollerden geçti. Oyuncuların, akciğer ve kardiyak testlerinin yapılmasıyla sağlık kontrollerinin tamamlandığı belirtildi. |
Cevap: Grosicki ve Pedriel sağlık kontrolünden geç
[B][I]Geçen yıldan kalan bir borcun var Kamil [/I][/B]:D
|
hadi grosecki milli takimdaydi fazladan izinliydi pedriyel nerdeydi o neden bu kadar gec katildi kampa
|
Kamil artizi nerde diyordum ben de artiz pazardaymış gelmiş.
|
[QUOTE=avare;794819]hadi grosecki milli takimdaydi fazladan izinliydi pedriyel nerdeydi o neden bu kadar gec katildi kampa[/QUOTE]
[B][I]Pedriel takım arıyordu kendine. Bir ara Meksika'nın Tigres UANL takımıyla adı geçmişti ama olmadı demekki.[/I][/B] |
Pedriel'in bu sene 10-12 arası gol atmasını bekliyorum,
|
haydi yiğidolar artık kamp tam anlamıyla başlasın bu sezon dumanını attıracaksınız ligin inş. niculae yi aldık :D
|
pedrielin bide ayagına baksınlar kaçırdıgı gollerle beni kanser ediyor
|
[QUOTE=avare;794819]hadi grosecki milli takimdaydi fazladan izinliydi pedriyel nerdeydi o neden bu kadar gec katildi kampa[/QUOTE]
Pedriel'in de. milli maclari var bolivia ile. Dunya kupasi elemeleri ve dosluk maclari. Herhalde onun icin gitti |
Haydi Pedriel bu sene transfer dedikoduların falan çıktı ama sen bu sene burada kal ve en iyi şekilde işini yap geçen seneden çok daha iyi bir performans bekliyoruz. ve sen kamil grosickim bu sene artık yazın Avrupa şampiyonasıda olmadığına göre bütün varlığınla süper lige asıl Aatıf ve niculae de tam oturursa bu takıma ilk 5 garanti
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:47. |