![]() |
Mevcut Kadro - Muhtemel 11
Herkes bu başlık altında şuanki mevcut kadromuzdaki oyunculardan kurulu ilk 11'ini yazsın... İlk ben başlayayım..
[img]http://www.footballuser.com/formations/2012/07/468158_Sivasspor.jpg[/img] |
Cevap: Mevcut Kadro - Muhtemel 11
kadro zaten riza hocanin kafasindaki kadro...fakat ben ilerde abdulkadir olsun derim...ve pedriel iyi oyuncu fakat nedense sivassporda adam kendini ispatlayamadi...sanki biraz daha tecrubeli bir forvet alinirsa daha iyi olur...ornek sercan yildirim alinirsa gercekten sivasda basarili olur...genc ve oyun yapisi sivasa uyar....eger sercani bir anadolu takimi almazsa bu sene genc bir yetenegi daha kaybeder turk futbolu...
|
Bu iş abdülkadirle pedrielle olacak iş değil, Bizim ileride top tutacak takımı ileriye taşıyacak iyi bir forvete ihtiyacımız var.
|
aynen katılıyorum bu kadroya zaman zaman aatıf erman veya grosicki ikinci forvet olarak önde oynarlar bu da hucum zengınlıgı kazandırır ama yine yukarıda arkadaşımızın dediği gibi abdulkadir ve pedriel iyi birer yedek olur ama son vuruşu iyi, iyide top saklayabilen ve en önemlisi bencil olmayan bir forvet şart tabii bunların hepsi tecrübeyle sabittir umarım hocamız yonetimimizde boyle dusunuyodur yoksa gol sıkıntısı çekmemiz muhtemel
|
Erhan güvene uyum oluyom,
|
[QUOTE=58_babacan_58;797168]Bu iş abdülkadirle pedrielle olacak iş değil, Bizim ileride top tutacak takımı ileriye taşıyacak iyi bir forvete ihtiyacımız var.[/QUOTE]
kesinlikle doğru kardeşim,bizim ileride top tutamayışımız başladığı an 10 dakka içinde gol yiyoruz birsürü maçta gördük bunu. ileride top saklayan adam oynatmak puan garantilemek gibi denilebilir. |
Mehmet Yıldız ve Eneramo oyun yapısı itibariyle ileride top saklayabilen arkadaşlarının geriden oyuna katılmasına yardımcı olabilen forvetlerdi.
Sİvasspor yıllardır bu oyuncularla oynadığından bu sisteme alışık. Eğer ileride top saklayabilen,duvar olabilecek bi forvet alınırsa Aatıf'da şov yapar diyorum. |
ugur kavukdan kurtulak baskada bısey ıstemem
|
[IMG]http://www.footballuser.com/formations/2012/07/468380_Sivasspor.jpg[/IMG]
|
Benimki Böyle Olurdu.
Kaleci : KORCAN Defans: Ziya ; Rajnoch ; Navratil ; Erhan Güven Orta Saha : Grosicki ; Kadir Bekmezci ; Erman Kilic ; Oyun Yapan Futbolcu : Aatif Chauechouhe Forvet : Abdulkadir ; Ricardo Pedriel Ama Michael Owen Gelirse Michael Owen Ricardo Pedriel Yerine Oynasin. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:38. |