![]() |
Şimdi de Ziya mı?
[B][COLOR="red"]Daha önce Mehmet Yıldız ve Grosicki nin aklını bulandıran cin con lar şimdide Ziya ya mı kafayı taktılar?
[COLOR="blue"] Sola Fathi ya da Ziya Hakan Balta'nın sakatlığı nedeniyle sol beke oyuncu arayan Galatasaray'ın Bundesliga takımlarından Mainz'da forma giyen Malik Fathi ve Sivassporlu Ziya Erdal'ı da gündemine aldığı ifade edildi. Kayserispor ile anlaşan Fathi'nin Galatasaray'ın teklifi üzerine imzayı ertelediği ileri sürüldü. Sivasspor'un ise Ziya için 2 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği belirtiliyor.[/COLOR] [URL="http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray/2012/07/26/sola-fathi-ya-da-ziya"]KAYNAK[/URL] [/COLOR][/B] |
Cevap: Şimdi de Ziya mı?
kaynak fotomaç dağılabiliriz
|
2 milyon artık aydını isteriz:D
|
2 milyon artı aydını isteriz:D
|
Galatasaray Sivasspordan anca Ziya Erdal'ın kramponlarını alır.
|
[url]http://www.habervitrini.com/haber/transfer-canavari-gsaraydan-iki-bomba-daha-619822/[/url]
|
Haberi kopyalarken keske siyahla yazilsaymis, tilabzortlularin renkleri gibi olmus... Tiksindim sabah sabah...
|
Şaşırılacak bir haber değil, Ziya mevcut sol bekler arasında fark yaratan bir isim, haber yalan olsa bile bu tip haberler oyuncular için reklamdır, spor severlerin dikkatını çeker Ziya'yı da teşvik eder daha iyi bir performans gösterir. Hemen eleştiri ile yaklaşmayalım.
|
verelim ziya yı alalım sercan ve baroşu en azından sercanı bonservisiyle baroşuda kiralık yada ziyaya karşı sercan ve mehmet battalı yada sercan aydın yılmazı bizim için en karlısı bu olur vesley i kaçırmayalım dedim kaçmış arabistana gitmiş hemde sudan ucuza
|
Ziyam işini bilir o gerçek Yiğidodur. Eğer olacaksa yönetim en azından Baros veya Sercan'dan bir tanesini istemeli. Başka şartlarda bu iş olmaz. Çünkü ziya korcan murat akça bu takımın geleceği olan futbolcuları
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:41. |