![]() |
Neden Başarısız Olalım ?
Giden-----Yerine Gelen
Sandro--->--->---[B]Aatif[/B] Rada--->--->--->-[B]Doğa[/B] Kıvanç--->--->---[B]Alican[/B] Cihan--->--->--->[B]Abdulkadir[/B] MuhammedAli--->-[B]Erhan[/B] Kaan--->--->--->[B]Şaban[/B] Senekcy--->--->-[B]?YOK?[/B] Eneramo--->--->-[B]Omotoyossi+YENİ FORVET(?N'doussel?)[/B] Görüldüğü üzere gecen sene giden bu sene gelen oyuncuları mevkiilerine göre eşleştirdim 7 kişi geldi+1 tane daha alınacak 8 kişi gitti bunlardan 5 kaleci olduğu için senecky gönderildi ve yerine kimse alınmadı.Diğer transferler ise çoğu gecen sene gidenlere göre daha iyi [B]Kıvanç ve Eneramo [/B]hariç... *[B]Kıvanç [/B]yerine alınan [B]Alican[/B] hakkında yorum yapamam nasıl bir oyuncu olduğunu bir kaç maç sonra anlarız ama kağıt üstünde Kıvanç daha iyi oyuncu olarak gözüküyor. *[B]Eneramo [/B]yerine alınan [B]Omotoyossi [/B]aynı mevkii oyuncusu olsalarda tam anlamıyla aynı görevleri üstlenecek forvet değiller bu nedenle Eneramo'nun yerine daha bir forvet almadık. ilk 11 'den giden tek oyuncu olan Eneramo bu nedenle ilk transferimiz bir forvet alarak gerçekleştirmeliydik ama hala gerçekleşmedi..İsmi geçen [B]Ndousse[/B]l Eneramo'nun yerini doldurabilir.[B]Carew[/B] yaşı nedeniyle bir soru işareti ama ben Abdulkadir'in ilk 11'i kapacağını düşünüyorum ve 10 gol barajını aşacak gibime geliyor yanına N'doussel güzel olur,[B]Omotoyossi ve Pedriel[/B] yedek olur Şöyle düz bir hesap yapalım geçen seneyi gayet başarılı bazı nedenlerle hakkettiğimizin 2-3 sıra altında 8.bitirdik.bu sene 8 oyuncu gönderdik,bunların sadece 1 tanesi ilk 11'den gerisi hep yedek hatta ilk 18'e giremiyorlardı.Yerine aldığımız oyuncuların 6 tanesi eskilerden çok daha iyi futbolcular,en az 4 tanesi ilk 11'de oynuyacak kapasitede (Aatif,Doğa,Abdulkadir,Yeni forvet>(?N'doussel?)) [B]O halde Soruyorum siz[/B] [B][U]BU DURUMDA NEDEN BAŞARISIZ OLALIM ?[/U][/B] |
Cevap: Neden Başarısız Olalım ?
O halde Soruyorum size
BU DURUMDA NEDEN BAŞARISIZ OLALIM ? |
Ksr bakma benim hiç inancım yok hersene ne oldugu bellı olmayan adamları topluyolar ya tutarsa diye sıkıldık artık ..
|
Geçen sene yedek kulübemiz çok zayıftı ve takımiçi rekabet de pek yoktu lakin bu yıl daha iyi oluruz inş.
|
Bembeyaz bu sezon daha başarılı olacagimiza inanıyorum bunun sebepleri giden forvet yerine iki tane alınıyor atıf çok yetenekli ve forma nede olsa benim diyenler artık yedeğe çekilecek (uğur erman kamil...) basimizda yetkili kişi olacak vekaleten bakan değil kimse diyeceksiniz demeyecek takımın kafasi rahat inşallah ilk 3 sırada yer alacaz duseriz diyenlere inat
|
[QUOTE=babapiton;798056]
Şöyle düz bir hesap yapalım geçen seneyi gayet başarılı bazı nedenlerle hakkettiğimizin 2-3 sıra altında 8.bitirdik.bu sene 8 oyuncu gönderdik,bunların sadece 1 tanesi ilk 11'den gerisi hep yedek hatta ilk 18'e giremiyorlardı.Yerine aldığımız oyuncuların 6 tanesi eskilerden çok daha iyi futbolcular,en az 4 tanesi ilk 11'de oynuyacak kapasitede (Aatif,Doğa,Abdulkadir,Yeni forvet>(?N'doussel?)) [B]O halde Soruyorum siz[/B] [B][U]BU DURUMDA NEDEN BAŞARISIZ OLALIM ?[/U][/B][/QUOTE] Burada mantik hatasi var. Bu yeni kadroyu gecen seneki rakiplerle kiyasliyorsun. Diger 17 takimlar da takimlarini güclendirdi. O yüzden ne olacagini kestirmek zor. Bekleyip görmek lazim.. |
haklısın kardeşim geçen senede diyorlardı aynı olacağız diye ama biz zoru başardık yine başarırız...;)
|
[QUOTE=58akif34;798063]Bembeyaz bu sezon daha başarılı olacagimiza inanıyorum bunun sebepleri giden forvet yerine iki tane alınıyor atıf çok yetenekli ve forma nede olsa benim diyenler artık yedeğe çekilecek (uğur erman kamil...) basimizda yetkili kişi olacak vekaleten bakan değil kimse diyeceksiniz demeyecek takımın kafasi rahat inşallah ilk 3 sırada yer alacaz duseriz diyenlere inat[/QUOTE]
Senin de bahsettiğin gibi Kamil ve Uğur başta olmak üzere çoğu oyuncumuzun alternatifi yoktu.Rıza hoca adamsızlıkdan son 20 dk da RADA gibi futbolla alakasız birini sahaya sürüyordu. |
[QUOTE=Çılgın Türk;798066]Burada mantik hatasi var.
Bu yeni kadroyu gecen seneki rakiplerle kiyasliyorsun. Diger 17 takimlar da takimlarini güclendirdi. O yüzden ne olacagini kestirmek zor. Bekleyip görmek lazim..[/QUOTE] sözüm direkt sana değil, yorumun içeriği ile ilgili. senin bu söylediğini her sezon başı onlarca insan bu forumlarda yazıyor. onları dinleyince bir anda şok oluyorsun, rakipler inanılmaz transferler yapıyor, yıldız yağdırıyor, sivasspor yönetimi ise uyuyor! komşunun tavuğu komşuya kaz görünüyor. mantık hatası burada işte. ben bu sene ilk 8'de olacağımızı ve ilk 6'yı zorlayacağımızı düşünüyorum. bunu da yazdım buraya. ;) zamanı gelince kopyalarım bu mesajı. :) kısacası benim görüşüm, eneramo'nun yeri hariç geçen seneden çok daha iyi/alternatifli bir kadromuz var ve rakiplerimiz de kesinlikle geçen senelerden çok daha iyi durumda değiller. |
[QUOTE=sebasteia;798071]sözüm direkt sana değil, yorumun içeriği ile ilgili. senin bu söylediğini her sezon başı onlarca insan bu forumlarda yazıyor. onları dinleyince bir anda şok oluyorsun, rakipler inanılmaz transferler yapıyor, yıldız yağdırıyor, sivasspor yönetimi ise uyuyor! komşunun tavuğu komşuya kaz görünüyor. mantık hatası burada işte.
ben bu sene ilk 8'de olacağımızı ve ilk 6'yı zorlayacağımızı düşünüyorum. bunu da yazdım buraya. ;) zamanı gelince kopyalarım bu mesajı. :) kısacası benim görüşüm, eneramo'nun yeri hariç geçen seneden çok daha iyi/alternatifli bir kadromuz var ve rakiplerimiz de kesinlikle geçen senelerden çok daha iyi durumda değiller.[/QUOTE] Arkadaşlar çabuk unutuyor işte mersin,kayseri şöyle transfer yapdı şöyle uçtu falan.Aynı mersin geçen sene de bjk dan ,gs dan bütün şöhretleri topladı,sonuç ne: hiç.Çok transfer çok başarı değildir,biz iskeleti koruyup akıllı transferlerle altternatifli iyi bir kadro oluşturduk. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:56. |