![]() |
Uçan Yiğidolar
[IMG]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2012/7/31/fft104mm1841059.jpg[/IMG]
Sivassporlu futbolculardan yeni sezon öncesi rakiplerine gözdağı... Kamp yaptıkları Avusturya’da FANATİK’e konuşan Yiğidolar, önemli açıklamalar yaptı. Kırmızı-Beyazlı 6 futbolcu da yeni sezonda üst sıralarda yer alacaklarını vurgularken, ilk sözü kaptan Uğur Kavuk aldı. Geçen sezonun ikinci yarısında çok iyi bir çıkış yakaladıklarını belirten Uğur, “Ancak bu başarıyı Play-Off’a taşıyamamıştık. Bu yıl başarıyı genele yayıp, geçmiş yıllarda olduğu gibi zirve yarışında olmayı hedefliyoruz” dedi. Kampın çok iyi geçtiğini kaydeden Kadir Pekmezci, “Yıllardır birbirini iyi tanıyan oyuncularız. Başarıyı getiren faktörlerden birinin de takımdaki arkadaşlık ortamı olduğuna inanıyorum. Sivasspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız” ifadelerini kullandı. Rakip forvetlere geçit vermeyeceğini vurgulayan savunmanın önemli ismi Murat Akça, “Her zaman olduğu gibi elimden gelenin en iyisi yapıp, takımımın başarısında pay sahibi olmak istiyorum” diye konuştu. [B]Erman’dan iddialı sözler[/B] Takımın yıldız isimlerinden Erman Kılıç, Avrupa arenasında da sahne almak istediklerinin altını çizerek, “Geçen sezon bu hedefimize şanssız bir şekilde ulaşamadık. Ancak bu sezon hem bu özleme son vermek, hem de bize yakışır sonuçlar alacağımıza olan inancım büyük. Ligin en korkulan takımı olacağız” sözlerini sarfetti. Takımın genç yıldızları Buğra Başel ile Ziya Erdal da, “Hocamızın şans vermesi halinde vargücümüzle mücadele edeceğiz” açıklamasını yaptı. [B]Fanatik[/B] |
Cevap: Uçan Yiğidolar
Hazırlık maçlarında hiç öyle bir izlenim veremedik ama inşallah ligde uçarız
|
hepsini tanıdım da arka plandakini tanıyamadım.:D
|
çocuklar bir deri bir kemik kalmışlar.anlaşılan hoca çok yormuş hepsini.:)
|
Futbolcuların iddialı olması çok iyi inşallah bu iddia sezon sonuna kadar devam eder
|
uçarmıyız kaçarmıyız zaman gosterecek artık:-)
|
Başlık saçma olmuş, dalga geçici bir başlık olmuş, yakıştıramadım bu konuyu açan kişiye, kusura bakmasın ama bu takımımızı küçük düşürücü başlık, biraz ciddi olun lütfen.
|
Elin adamı sizi uçuruyor hazırlık maclarinda
|
Bizim şampiyonluğa oynadığımız senelerde de en önemli özelliğimiz yıllarca beraber oynayan futbolculardan kurulu bir takımımızın olmasıydı. Bu senede o özelliği en iyi şekilde hissettirmemiz lazım
|
[QUOTE=eyupk;798408]Başlık saçma olmuş, dalga geçici bir başlık olmuş, yakıştıramadım bu konuyu açan kişiye, kusura bakmasın ama bu takımımızı küçük düşürücü başlık, biraz ciddi olun lütfen.[/QUOTE]
Haber ve baslik fanatige ait ben baslikta kucuk dusuruculuk sezmedim sezsem degistirirdim... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:06. |