![]() |
Taraftarın İstekleri
Arkadaşlar bu konu başlığı altında taraftarlarımızın isteğini, arzusunu, ricasını, talebini ve görmek istediğini yönetime bildirmek için içimizden geçeni yazalım. Biz her ne kadar diğer takımların taraftarları kadar güçlü, birlikte ve tribün olamasakta taraftar olarak görmek istediğimiz bazı özel durumlar vardır. Bunları sıralarsanız, bu istekleri yönetime uygun bir dille ve gerektiği şekilde iletmeye çalışacağız.
İlk ben başlayayım; 1-) [B]Stada giriş[/B] turnikeleri ile [B]çıkış[/B] kapıları çok [B]acil düzenlenmeli[/B]. Girerken ayrı ızdırap, çıkarken ayrı ızdırap çekmeyelim. [B](izmirliyigido)[/B] 2.) Kulüp otobüsü, biletler ve tesisler başta olmak üzere, hatalı [B]amblemler düzeltilmeli[/B]. [B](GokhanTurna)[/B] 3.) [B]İnternet'de ürünlerin satışı[/B] için sanal mağaza açılmalı. [B](GokhanTurna)[/B] 4.) Kulüp [B]resmi sitesi daha güncel[/B] olmalı. [B](GokhanTurna)[/B] 5.) [B]Formalarla[/B] ilgili birde haber versinler. Ne zaman çıkıyor piyasaya ? [B](GokhanTurna)[/B] 6.) Gol sonrası çalınan [B]müzik[/B] değişmeli [B](sinan-58)[/B] 7.) Stadda eskiden "Anadolu'nun yıllar süren suskunluğunun çığlığıdır Sivasspor" yazıyordu [B]o yazı[/B] yine olmalı bu çok önemli ruh gelmeli tekrar !!! [B](SiVaS YıKıLMaZ)[/B] 8.) Maça [B]pankart[/B] qetiriyoruz içeri almıyorlar [B](kanka5885)[/B] 9.) Gol sonrasında golü atan oyuncuyla beraber asisti yapan oyuncununda adı bir kez [B]Anons[/B] edilmeli. takım oyununa olumlu yansıyacağını düşünüyorum. [B](buraks58)[/B] 10.) [B]25.000 kişilik[/B] Stadyum için neden ses çıkartmayıp sustular? Bunun hesabını versinler tek isteğim bu. [B](yorumyapıyombenya)[/B] 11.) Bütün [B]deplasmanlara otobüs[/B] sağlanmalı takım yalnız kalmamalı. [B](EsEnTePeLi)[/B] 12.) Tuvaletlerin [B]temizliği[/B] ve içerde kazıklanmadan simit çay satışları... [B](adres58)[/B] 13.) [B]Sivasspor Tv[/B] kurulsun. Alt yapidaki takimlarimizin maclari naklen yayinlansin. Genc yeteneklerimizi bizde seyredelim, Tv yayinin oldugunu bilen gencler kendilerini gostermek icin daha motive olacaklardir. [B](avare)[/B] 14.) Tam donanimli, icerisinde tamamen [B]Sivasspor urunleri bulunan bir arac 15. Bozuk para kepazeliği...[/B] dusunulebilir. Sivassporun gittigi deplasman maclarina gidebilir oradaki taraftarimiza Sivasspor urunleri ulastirilmis olur. İnaniyorum ki taraftarimizdan buyuk ilgi gorecektir hem taraftar memmun kalir hemde kulup kazanc saglamis olur [B]Birden fazla oy kullanabilirsiniz...[/B] . |
Cevap: Taraftarın İstekleri
[B]2.)[/B] Kulüp otobüsü, biletler ve tesisler başta olmak üzere, hatalı amblemler düzeltilmeli.
[B]3.)[/B] İnternet'de ürünlerin satışı için sanal mağaza açılmalı. [B]4.)[/B] Kulüp web sitesi daha güncel olmalı. [B]Not:[/B] Formalarla ilgili birde haber versinler. Ne zaman çıkıyor piyasaya ? |
2.stattaki bozuk turnikeler tamir edilmeli bir bileti yüzlerce defa okumamalı.
3. gol sonrası çalınan müzik değişmeli |
öncelikle güzel bi konu
1.kulüp otobüsünde gerçek armamız olsun 2.stadda eskiden anadolununyıllar süren susukunluğunun çığlığıdır sivasspor yazıyordu o yazı yine olmalı bu çok önemli ruh gelmeli tekrar !!! 3.taraftarlar birleşmeli sağa sola gidilmemeli maratonda buluşmalı taraftarlar 4.VE TABİKİ ARTIK ŞAMPİYONLUK !!!! |
ve birdefutbolcularımız maça çıkarken nuri alçonun operasyon müziği çalsa bence süper olur :D
|
1-
2- 3- 4- 5- Saten Böyle bir Yönetim Sivasspor Taraftarinin Degerini Bilseydi Şimdiye Çok şey Başarmiştik Gurbetcilerimiz Maça pankart qetiriyor içeri Almiolar Yazikkk |
gol sonrasında golü atan oyuncuyla beraber [B]asisti yapan oyuncununda adı bir kez söyletilmeli. [/B]takım oyununa olumlu yansıyacağını düşünüyorum.
|
25000 Kişilik Stadyum için neden ses çıkartmayıp sustular bunun hesabını versinler tek isteğim bu.
|
benim istegim taraftarlardan, lutven maclarda kufur etmeyelim,sonuc ne olursa olsun takimimiza zarar verecek tezahurattan kacinalim bu sezon ligin en centilmen takimi biz olalim bide maca sadece cekirdek yemeye gitmeyelim
|
Avrupa´daki Yigidolarin daha cok ürün almak icin imkanlari olmali . Yani Internetden Ürünler alabilmek icin
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:29. |