SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yiğidoların yayın isyanı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34680)

Rallim58 11.08.2012 03:58

Yiğidoların yayın isyanı

[B]Ankara'da düzenlenen, TSYD kupa karşılaşmalarına katılan Sivassporumuzun taraftarlarından Sivas TV'lerine ağır eleştiriler geldi.

Sivassporun yanısıra, Gençlerbirliği, Karabükspor ile Elazığsporun katıldığı TSYD turnuvasında, henüz yeni süper lige çıkan Elazığsporun yerel kanalı olan Kanal23 Tv müsabakayı 3G sistemiyle ekranlarda taraftarları ile buluştururken, Sivas TV'lerinden yayın yapılmaması yiğidoları çileden çıkardı. Kendi yerel kanallarına tepkilerini dile getiren taraftarlar, Sivassporumuz kupa karşılaşması yaparken ekranlara cinsel ilaçları göstermeyi görev kabul eden yerel kanallarımızı kınıyoruz şeklinde konuştular.

Yiğidolar ayrıca, süper lige henüz çıkan Elazığsporun karşılaşmasını taraftarları ile buluşturan Kanal 23 yönetiminden övgü ile bahsederek; "Bizim yerel kanallarımız ancak düğün dernek gösterilerini ısıtıp ısıtıp ekranlara getirirler, cinsel ilaç reklamları yapmaktan, zayıflama hapını millete yuttururken bizleri de uyutmaktan zaman bulup teknolojiden faydalanarak yüzbinlerce yiğidonun merakla beklediği karşılaşmayı yayına vermekten acizler. Şiddetle kınıyoruz" şeklinde konuştular.[/B]

58MUAMMER58 11.08.2012 04:48

Cevap: Yiğidoların yayın isyanı

[b]eskiden yerel tvler yokken sivassporumuzun maçlarını radyo vermiyordu merak ederdim sonucu sivasa SRT ye telefon ederdim tlfndaki kişi bazen bilir bazende yanındakine sorup cevap verirdi daha sonra tv 58 çıktı maç öncesi röportajlar maç sonu futbolcu yazar yorumcu hoca yöneticiler ile yapılan röportajları yayınlarlardı imrendim ilk işim uyduyu takmak oldu iyi kötü ana haber sonu sivassporla ilgili haberleri verirlerdi nail sertakan ve mustafa ateş sivassporun nabzını tutardı iyi kötü spor proğramı sunulurdu diğer kanallarda piyasaya çıkınca aralarında tatlı rekabet olur diye düşünmüştüm hepsininde canlı yayın aracı var bu kanalların spor programlarının tadı kaçtı ilgisiz ahbab çavuş ilişkili nedediğinden bişey anlaşılmayan adamları konuk etmeye başladılar sivassporla ilgili bihaber alamaz olduk tv 58 zarasporu sivasspordan daha önemli hale soktu proğram boyu zaraspor haberleri yorumları yayınlamaya başladılar:mad: ALLAH canımı aldiye proğram yapmaya başladılar birbirlerini taklit etmeye başladılar bilmem ne dağındaki bilmemneköyünün piknikteki görüntülerini saatlerce yayınlamaya başladılar indirici kaldırıcı büyütücü zayıflatıcı ağrısızı giderici hap melhem reklamı yapmaktan sivas ve sivasspor hakkında doyurucu haber yayın yapmadılar yapmıyorlarda sivas halkına hunharca başka tvler saldırırken sivasın tesisleri yerlebir edilirken kapatılırken stadyum konusu gündemdeyken sivaslıların taraftarın isyanını gündeme getirmediler axsine 25 bin neyimize yetmiyor diyen çakalları ekrana çıkarttılar başka illerin kanallarıbu konuda daha faal:mad: şurda ankaranın göbeğinde sivasın en büyük markası sivassporun maçını hadi trt vermiyor sivasın 3 tane yerel kanalı canlı vermekten acizmiydi ?hadi canlısından vazgeçtik maçı çekip bi linkten banttan vermektendemi aciz bu kanallar :mad:elazizin yerel kanalı elinden geldiği kadar yayınlamaya çalışmış hepimiz tesekkür ettik şu maçı bizim kanallardan biri yayınlasada biz teşekkür etseydik elazığlılarda tesekkür etse kötümü olurdu ?belki bu maçları tüm türkiye izlerdi benim için artık ağızlarıyla kuş tutsalaR 3 kanalında gözümde bit kadar değeri yok takii sivaslılardan özür diliyip bu hatalarını düzeltene kadar af yok devam etsinler kaldırıcı reklamına :mad:[/b]

B.DUMANLI 11.08.2012 04:53

Bizim yerel kanallar seyircisine gercekten ne veriyor?Yukarida arkadasin dile getirdigi luzumsuz seyleri yayinliyarak insan sagligini tehlikeye atarak yapmis oldugu reklamlar tamamiyle ticari amacli.Önemli olan kasalari dolsun.Sehirlerinin takimi kimin umurunda.3G yayinindadanda vazgectik,tek kamerayla maci yayinlamaktan aciz kanallarimiz var.

B.DUMANLI 11.08.2012 06:10

Sivasspor-Genclerbirligi maci TRT Avaz kanalindan yayinlanacakmis,duyurulur.

59yigido58 11.08.2012 06:53

en azından takımımızı izleme fırsatımız olacak teşekkürler trt avaz

sefilix 11.08.2012 08:43

[QUOTE=58MUAMMER58;800231][b]eskiden yerel tvler yokken sivassporumuzun maçlarını radyo vermiyordu merak ederdim sonucu sivasa SRT ye telefon ederdim tlfndaki kişi bazen bilir bazende yanındakine sorup cevap verirdi daha sonra tv 58 çıktı maç öncesi röportajlar maç sonu futbolcu yazar yorumcu hoca yöneticiler ile yapılan röportajları yayınlarlardı imrendim ilk işim uyduyu takmak oldu iyi kötü ana haber sonu sivassporla ilgili haberleri verirlerdi nail sertakan ve mustafa ateş sivassporun nabzını tutardı iyi kötü spor proğramı sunulurdu diğer kanallarda piyasaya çıkınca aralarında tatlı rekabet olur diye düşünmüştüm hepsininde canlı yayın aracı var bu kanalların spor programlarının tadı kaçtı ilgisiz ahbab çavuş ilişkili nedediğinden bişey anlaşılmayan adamları konuk etmeye başladılar sivassporla ilgili bihaber alamaz olduk tv 58 zarasporu sivasspordan daha önemli hale soktu proğram boyu zaraspor haberleri yorumları yayınlamaya başladılar:mad: ALLAH canımı aldiye proğram yapmaya başladılar birbirlerini taklit etmeye başladılar bilmem ne dağındaki bilmemneköyünün piknikteki görüntülerini saatlerce yayınlamaya başladılar indirici kaldırıcı büyütücü zayıflatıcı ağrısızı giderici hap melhem reklamı yapmaktan sivas ve sivasspor hakkında doyurucu haber yayın yapmadılar yapmıyorlarda sivas halkına hunharca başka tvler saldırırken sivasın tesisleri yerlebir edilirken kapatılırken stadyum konusu gündemdeyken sivaslıların taraftarın isyanını gündeme getirmediler axsine 25 bin neyimize yetmiyor diyen çakalları ekrana çıkarttılar başka illerin kanallarıbu konuda daha faal:mad: şurda ankaranın göbeğinde sivasın en büyük markası sivassporun maçını hadi trt vermiyor sivasın 3 tane yerel kanalı canlı vermekten acizmiydi ?hadi canlısından vazgeçtik maçı çekip bi linkten banttan vermektendemi aciz bu kanallar :mad:elazizin yerel kanalı elinden geldiği kadar yayınlamaya çalışmış hepimiz tesekkür ettik şu maçı bizim kanallardan biri yayınlasada biz teşekkür etseydik elazığlılarda tesekkür etse kötümü olurdu ?belki bu maçları tüm türkiye izlerdi benim için artık ağızlarıyla kuş tutsalaR 3 kanalında gözümde bit kadar değeri yok takii sivaslılardan özür diliyip bu hatalarını düzeltene kadar af yok devam etsinler kaldırıcı reklamına :mad:[/b][/QUOTE]

çok doğru tespitler yapmışsınız. sivasta sadece tv değil gazetelerde de sorun var. ihale mahkeme kararı yayınlamaktan başka ne yapıyorlar. doğru düzgün web siteleri yok. tv lerde öyle. ya hu uyduya çıktın nasıl yayın yapamazsınız. inşallah stada muhabir falan yollamışlardır. en azından kanal23 çalışanlarına bu sistemin nasıl çalıştığını nasıl naklen yayın yaptıklarını masrafının ne kadar olduğunu sormuşlardır. kanal 23 yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür ederiz bu arada. onlara da bir hatırlatma yapalım. keşke maçı yayınlayacaklarını daha önce duyursalardı belki sivastan ve istanbuldaki sivaslılardan reklam alırlardı. bu anlamda organize olamamışlar gibi geldi.

etzel1967 11.08.2012 09:20

hadi maçı yayınlayacak zihniyet ve beceriye sahip değilsin, hiç olmazsa maçın skorunu ekrana yazın...o da yok...

DoomsDay58 11.08.2012 09:50

Abi bırakın ya o kanalları izleyeceğinize televizyonunuzu satın daha iyi böyle yerel kanal mı olur? 2.-3. lig de oynayan takımların lig maçlarını yayınlayan yerel kanallar var bizimkiler turnuva yayınlamaktan acizler bizde bunlara hala yerel medya diyoruz!

cemahmety 11.08.2012 10:13

Yiğidolar Elazığspora helal olsun. Adamlar lige yeni çıkan takımlarına ne kadar destek oluyor, maçları için yerel tv tek kamera ile yerelden yayın yapıyorlar. Bizim 2 sene şampiyonluğa oynamış, geçen sezonu çok iyi bir performansla geçirmiş bir takımımız var yerel tvlerden destek yok vallaha ayıp oluyor Sivassporumuza.

ankastre 11.08.2012 10:48

[QUOTE=etzel1967;800245]hadi maçı yayınlayacak zihniyet ve beceriye sahip değilsin, hiç olmazsa maçın skorunu ekrana yazın...o da yok...[/QUOTE]

he ya deli oldum.maçın yayını için ekranlara baktım tık yok. skor ekrandadır dedim tık yok. edemedim hepsinide aradım dedim"sivasın maç sonucu ne" aldığım cevap

"sivasın maçımı vardıki"

allah sizin...................................:mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:25.