![]() |
Yiğido korku saçıyor
[IMG]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/580113_444039765647857_664386200_n.jpg[/IMG]
Yiğido korku saçıyor Sivasspor'un kaptanı Erman Kılıç yeni sezon öncesi rakiplerine gözdağı verdi. Eneramo’nun tekrar takımda kalmasının önemli olduğunu belirten Erman, “Çok iyi bir kamp döneminden geçtik. Takımdaki arkadaşlık ve uyum sezona başarılı başlamamızı sağlayacaktır. İlk haftadan itibaren üst sıralarda yer alacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı. ERMAN UMUTLU KONUŞMUŞ HAYDİ HAYIRLISI. İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLUR SUP-ERMAN... |
Cevap: Yiğido korku saçıyor
taraftara mı korku saçıyo:D:D:D hazırlık maçlarında yemediğiniz gol kalmadı be.... bizi yanıltın bari
|
Çok iyi kamp dönemi geçirmemizi,Hazırlık maçlarında alınan sonuçlardan gördük zaten.:)
Antebi yenin hem lige iyi bi başlangıç yapalım,Hemde herşeyi unutalım hep beraber çifte bayram mutluluğu yaşayalım. |
[b] hazırlık maçlarında nürnbergi 5-0 yenseydik fürtü 4 -0 yenseydik elazığsporu 5-0 yenseydik gençlerbirliğini 7-1 biz yenseydik şu başlık atıldığında bi anlamı olurdu:mad: evet yiğido korku saçıyor bu doğruda rakip takımlara değil taraftarlarına korku saçıyor acaba ligdede böyle oynarsak bu golleri yersek busefer düşermiyiz diye korku saçıyor herşeye rağmen benim korkum yok rakiplere korku saçmasak bile ligi iyiyerde bitireceğimize inancım tam [/b]
|
Aynen öyle yenin şu antebi affettirin kendinizi. haydi kaptan takımı titret ve kendisine getir. siz bu değilizsiniz biliyoruz....
|
ÇOK KOMİKSİNJİZ BEYLER BU HABERİ KİM YAPTIYSA UYDURMA Bİ HABERDİR.ALINAN SONUÇLAR VE OYNANAN OYUN ORTADA ,İKEN KARGALAR BİLE GÜLER BU HABERE .BİRAZ CİDDİYET LÜTFEN.
|
7-1'i gören Akhisar bile korkmaz Erman ama lige iyi başlayıp unutturun şu hazırlık maçlarını...
|
[QUOTE=karşıyakalı;800889]ÇOK KOMİKSİNJİZ BEYLER BU HABERİ KİM YAPTIYSA UYDURMA Bİ HABERDİR.ALINAN SONUÇLAR VE OYNANAN OYUN ORTADA ,İKEN KARGALAR BİLE GÜLER BU HABERE .BİRAZ CİDDİYET LÜTFEN.[/QUOTE]
abi ermanın fanatike verdiği bir röpotaj bu. transfer haberimiki bu yalan haber olsun. |
genclerbirligi ile sivas 4 eylül belediye spor karsilassaydi belki bu kadar gol yemezdi diye düsünüyorum bir takim bir macda 7 tane gol yiyorsa sapkasini önüne koyup düsünmesi lazim ben hic ümitli degilim insallah ben yanilirim
|
çeliskiye bak sen
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:22. |