![]() |
Sivasspor-Gaziantepspor
[CENTER][B]SPOR TOTO SÜPER LİG 1. HAFTA MAÇI[/B]
[B]STADYUM:GAZİANTEP KAMİL OCAK STADYUMU[/B] [B]TARİH:18.08.2012/CUMARTESİ[/B] [B]SAAT:21.45[/B] [B][I]BAŞARILAR SİVASSPORUM[/I][/B][/CENTER] |
Cevap: Sivasspor-Gaziantepspor
Herkes ümitsiz bir durumda ama ben bir süpriz çıkarabileceğimizi düşünüyorum Eneramo keşke forma giyebilse bu maçta ama çok zor...
|
ezer geçeriz demek istiyorum ama hayal kırıklığıda yaşamak istemiyorum.. çünkü ne kadar takımın hazırlık maçlarını beğenmesek de ligde yine iyi futbol göze hoş gelen futbol oynayan takım niteliğinde olacağız bu belli..sorunumuz hızlı bir stoper ve kadirin yanına kaliteli bir partner...inşallah rıza hoca navratil raynoch ikilisini bozmaz...
|
Ben eğer bu maçıı eğer kazanırsak takımımıza müthiş bir moral olacağını düşünüyorum ve bu moralle lige iyi giriş yapabiliirz diye düşünüyorum
|
Gollü beraberlik iyidir,yenilmeyiz.
|
Kadromuzu koruduk ve üstüne Bednar , Aatif Chahechouhe gibi yetenekler ile süsledik benim ümidim var ama rıza hocaya güvenim yok hem hiç yok..
|
İzleyip görücez...
|
antepe karşı iyide oynasak şans tutmuyor işin gerçeği benm hiç ümidim yok inş kazanırız tabi
|
Bu takımda hayrettin , ugur, atilla ilk 11 de oynamazsa başarılı oluruz ..
|
bu macı rahat alırız zaten antep takımının durumu kötü takımda muhammetten baska golcu de kalmadı sayılır cenk ıkı ay sahalardan uzak bu macta sivas tarihi fark atacak
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:12. |