![]() |
Orta alana takviye şart
Bugün akşam Sipastv. de canlı yayında soruları cevaplayan Rıza Hoca orta sahadan istediği verimi alamadıklarını onun için de eğer alabilirlerse o bölgede oynayacak iyi bir ÖN LİBEOYU takıma dahil etmeleri gerektiğini;ayrıca defansa da 1 takviye yapabileceklerini ayrıca takımdaki bazı oyunculardan memnun olmadığını(isim vermedi);bunlarla yolların ayrılabileceğini çünkü bu oyuncuların takım için yetersiz olduğunu söyledi..Rıza hoca sivassporun kaleci sorunu olmadığını da ilave etti..Rıza Hoca nın bu sözlerini proğram sunucusu ve yorumcusu da Rıza Hoca proğramdan ayrıldıktan sonra teyit etti......
|
Cevap: RIZA HOCA ORTA SAHAYA TAKVİYE İSTİYOR..
Sonunda taraftarın bağıra bağıra transfer istediği bölgeyi gördü. Ben bunu çok önceleri söylemiştim. Şükür o bölge için transfer yapılacak artık. Tabi kaliteli isim almak lazım Rıza hocam.
Bu arada memnun olmadığı oyuncuları tahmin etmek zor olmaz bizim için. İsimler belli tekrar tekrar yazmaya gerek yok :) |
Bu saatten sonra gelen futbolcunun takıma ne kadar faydalı olacağı meçhul fakat Rıza Hocamıza güveniyorum bir yolunu bulur takıma monte eder yeni gelecek isimleri
|
Ön libero için Elazığspordan Murat Kayalı olabilir bizim maçta çok beğendim ben o oyuncuyu bank asya da da benim izlediğim maçlarda fena gözükmüyordu ama Elazığspor bu saatten sonra bırakır mı onu bilemem
|
Rıza hoca da herseyin farkında ama yönetim paraya kıymıyor. Butun teknik adamlar kalıtelı topcu ister ama yönetim almıyorsa hocanın yapacagı bir sey yok. Bizim yönetim bekleyelim ucuza bulursak alırız almasakta olur mantıgında ınsallah eksikler tamamlanır basarılı oluruz
|
[B]Rıza hoca istese kaç yazar.Adam forvet transferini en geç son kampa istedi anca geldiler.[/B]
|
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Bütün hedefimiz ligi geçen senekinin daha üstünde ligi bitirmek" dedi.
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Bütün hedefimiz ligi geçen senekinin daha üstünde ligi bitirmek" dedi. Ligin ilk haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde başlayan Sivasspor'da, teknik direktör Çalımbay, idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hazırlık maçlarında alınan skorların önemli olmadığını vurgulayan Çalımbay, "Bizim için önemli olan arkadaşların yapacağı şeyler. Memnun olduğumuz şeyler de oldu, memnun olmadığımız şeyler de oldu" ifadelerini kullandı. Oyuncularının hazır olup olmadıklarını görebilmek amacıyla hazırlık maçlarında hepsine şans vermeye çalıştığını aktaran Çalımbay, "Hazırlık dönemiydi, öyle geçti. Ama şimdi gerçeğe dönüyoruz. Telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Gaziantepspor maçımız var. Bizim için de çok önemli bir maç. Mutlaka iyi de başlamamız gerekiyor" diye konuştu. Hazırlık döneminde forvet sıkıntısı yaşadıklarını anlatan Çalımbay, hazırlık maçlarının çoğuna forvetsiz çıktıklarını belirterek, "Bütün maçlarda ya tek forvetimiz oldu ya da hiç olmadı" dedi. Transferde geç kaldıklarını ifade eden Çalımbay, [B]"Lig başlıyor, biz hala transferlerimizi bekliyoruz, gelecekler. Onun dışında bir sıkıntı olmadı. Onlar da olsaydı, onlarla beraber çalışsaydık çok daha iyi olacaktı" diye konuştu. [/B] Ligde ilk 3 maçtan iyi sonuçlar almaları halinde takımın mutlaka oturacağını ve daha iyi konuma geleceklerini belirten Çalımbay, "Bütün hedefimiz ligi geçen senekinin daha üstünde bitirmek" ifadelerini kullandı. Çalışmalara geç başlayan golcü oyuncular Roman Bednar ve Michael Eneramo'nun Gaziantepspor maçına hazır olup olmayacaklarının sorulması üzerine Çalımbay, "Zor durumdayız, mecbur oynatmak zorundayız. Yapacak bir şey yok" dedi. Forvet transferinde çok geç kaldıklarını yineleyen Rıza Çalımbay, "Zaten forvetsiz oynamanın acısını hazırlık maçlarında yaşadık. En az birini oynatmamız lazım" diye konuştu. Bu arada, Çalımbay yönetiminde gerçekleşen idmana, Sivasspor ile yeniden anlaşma sağlayan Nijeryalı forvet Michael Eneramo da katıldı. Eneramo, takımdan ayrı çalıştı. |
Faty doğa hayrettin yetersiz olanların en başında geliyor mehmet nas sadece iyi bir yedek olabilir. Abdulkadir şuan itibariyle beklentilerin çok çok altında.
|
lig başladı. tüm takımlar hazır bizimkiler daha yeni takviye yapmaya çalışıyorlar. Vallahi bıkıtım ben artık yaa. bu nasıl teknik heyet bu nasıl yönetim.
:confused: |
''ALABİLİRSEK BİR ORTA SAHA BİR DE DEFANS OYUNCUSU ALACAZ.''
bak bak sen ALABİLİRSEK miş sivasspor ne yahu hikat garibesi falan mı bu klüpte hiç mi transfere verecek para yok yapmayın Allah aşkına ya. millet batacaz diyor gidip taş gibi adamlar alıyor. biz de borç yok sıkıntı yok transfer de yok:mad::mad: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:20. |