SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Ceyhun Gülselam Sivasspor'a dogru (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34710)

muspol58 17.08.2012 07:55

Ceyhun Gülselam Sivasspor'a dogru

Ceyhun Gülselam (d. 25 Aralık 1987, Münih) Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyen ve hem ön libero hem de stoperde görev yapabilen Almanya doğumlu Türk futbolcu.Galatasaray spor kulübü ceyhun gülselam'ı gönderme kararı aldı transferi konusunda sivassporla görüşüldüğünü bildirdi,elindeki futbolcuları bir bir gönderen Galatasaray spor kulübü Juan Culio'yu Mersin İdman Yurdu'na kiraladı,mehmet battal'ı da bucaya verme kararı alan yönetim sıranın ceyhunda oldugunu transferi hakkında sivasspor'la görüşüldüğünü belirtti.

[COLOR="Red"]Editörün notu : Kaynak belirtilmeyen konular kaldırılacaktır[/COLOR]

birdokuzaltiyed 17.08.2012 08:03

Cevap: Ceyhun Gülselam Sivasspor'a dogru

Özellikle uzaktan isabetli şut kabiliyetini sevdiğim, uzun boylu, yapılı ve bize çok faydalı olabilecek bir futbolcu, isabetli olacaktır inş.

infial§ 17.08.2012 08:18

Hikaye,palavra yalan lanet olsun Sivasspor yönetiminin transfer beceriksizliğine

Soyözen 17.08.2012 08:44

Yüksek ihtimalle yalan dolan. Ama eğer olursa gerçekten çok faydalı olur takımımıza.

Duyumu nereden aldınız acaba?

58akif34 17.08.2012 09:00

takıma faydalı olur inşallah bakalım bu sezon takım süper şampiyonluğa oynayacaz insallah

58g0kberk58 17.08.2012 09:12

obaaaa 3 gun onceydı sanırım sohbettende yazmıstım ceyhunu alsak cok ıyı olur dıye olabılecek en ıyı yerlı transfer bızım ıcın cok faydalı olcaktır.

Sultanşehir 58 17.08.2012 09:51

Kaynak Falan Varmı ??

kaptann58 17.08.2012 10:05

yönetime kızanalra kızıyordum hakavermeye başlıyorum çünkü bende çok kızıyorum ytr artık bu okadrda olmaz özer hurmacıyıda mersine kiraladılar biz hiç kimseyi alamyız bunu kafanıza sokun boş beleş topcuları alırız işte

58MUAMMER58 17.08.2012 10:08

[b]hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz sivassporu fb nin fedaisi biliyorlar diğer takımlarda biraz iyiilişkiler içine girsinde saygı duyalım kayseri küsmesin diye ambrabata 7.5 milyon ödeyenler sivassporada biraz kıyak geçsinler neolacak sanki bizim milletin yalakalığını yaptığı fb den hayır yok işittiğimiz laf yanımıza kalıyor inşallah ceyhun gelir isterim şahsen oynadığı bölgedeki sıkıntı gider [/b]

Çılgın Türk 17.08.2012 10:10

[QUOTE=muspol58;801721]Ceyhun Gülselam (d. 25 Aralık 1987, Münih) Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyen ve hem ön libero hem de stoperde görev yapabilen Almanya doğumlu Türk futbolcu.Galatasaray spor kulübü ceyhun gülselam'ı gönderme kararı aldı transferi konusunda sivassporla görüşüldüğünü bildirdi,elindeki futbolcuları bir bir gönderen Galatasaray spor kulübü Juan Culio'yu Mersin İdman Yurdu'na kiraladı,mehmet battal'ı da bucaya verme kararı alan yönetim sıranın ceyhunda oldugunu transferi hakkında sivasspor'la görüşüldüğünü belirtti.[/QUOTE]

Birader bu yaziyi sen mi uydurdun yoksa uyduran birisinin yazisini mi siteye tasidim bilmiyorum.....
Insan en azindan isim, kulüp ismini büyük harflerle yazar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:38.