![]() |
Takımımızın en kaliteli oyuncusu kim?
Sizce takımımızın en iyi oyuncusu kim?
|
Cevap: Takımımızın en kaliteli oyuncusu kim?
en kaliteli oyuncularımız desek daha iyi olabilirdi fakat 1 oyuncu seçebiliyoruz çogul şekilde eman kılıc ziya erdal navratil atıf cerny kadir hepside cok yetenekli birbirinden ayırt edemem keşke herşey hak ve adaletli olsaydı o zaman gercek yetenekleri tüm dünya görürdü anlatmak istyediğim olay sabri gibi bir oyuncu milli takımda oynayabiliyorsa ziya kadir erman her türlü milli olmayı hakediyor demektir
|
Aatif Neden atif Topu Ayanda cok quzel tutuyorr ve gol atio qorceksinz
|
süpERMAN.kadir ve navratil küsmesin seçenek tek olduğu için süpERMAN.
|
kadirle navratil arasında kaldım navratilden yana kullandım oyumu neden derseniz kaliteli oyuncu dedıgınız tum maclarda yakın performansla oynamalı ınıslı cıkıslı bı grafık cızen futbolculardan cok haz etmıyorum. navratil ve kadir genelde nizami bir sekılde gorevlerını yerıne getırıyorlar ama yinede navratil bana biraz daha cazip geldi
|
Erman Eneramo Kadir en iyilerden formunda oldukları zaman Cerny Grosicki Rajnoch Navratil'de bunlara katılıyor. Aatıfın kaliteli olduğu çok açık Sivasımızdaki performansına zamanla bakacağız
|
[B]bana göre enaramo enaramonun olmaması takımı etkiledigi rol goz onune alınarak enaramo dedim diger secenekler Cerny , rajnoch [/B]
|
[QUOTE=kanka5885;801861]Aatif Neden atif Topu Ayanda cok quzel tutuyorr ve gol atio qorceksinz[/QUOTE]
qorcezmi gercekten? |
bence ERHAN GÜVEN !
|
[b]hem maddi hemde takıma yaptığı katkı bakımından eneramo en değerli oyuncumuzdur kanımca [/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:22. |