SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34723)

SivasSpor.Com 18.08.2012 22:52

Maçı Değerlendirelim

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=36662&token=18223][img]http://resimzade.com/Show.html?i=36662&token=18223[/img][/url]

Sezonun ilk maçında Gaziantepsporu deplasmanda 1-0 yenerek sonlandırdık.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın Kader Anı :?

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :?

savaş2 18.08.2012 22:54

Cevap: Maçı Değerlendirelim

***şansımızla sadece 3 puanı kazandık oyun sıfır .
***macın kahramanıları pedriel, navratil ve korcan
***macın kötüsü erhan 90 dak.boyunca bir topu oyuına sokamadı tüm topları taca attı doğanın oyundan cıkmasına sevindm .
***rıza hoca oyuncu değişikliğinde gene gec kaldı,enaramo daha erken cıkabilrdi
***eğer bu kadroyu tekrar mersin macında gene sahaya sürerse hoca bu günkü şanslı günümüz olmayabilir.kesinlikle erhan ve doğadan vaz gecmeli derim
***çoktandır ilk kez kamili koşarken gördüm sevindim
***macın hakemi cok ködüydü ziyanın ilk faulüne sarı gosterdi.tüm düdükleri antepe caldı

calipso 18.08.2012 22:57

bizim gibi savunma anlayışı savruk bir takıma gol atamayan antep düşmeye en yakın adaydır

antebin kümeye gittiğini görmek çok zevkli olacak

58_babacan_58 18.08.2012 22:57

[B][COLOR="Red"]Oyun anlayışımız henüz oturmadı biliyoum zamana ihtiyacımız var ,ama takımı değerlendirecek olursak pas yapamıyoruz çok kapandık,şansa 1 gol buldukta 3 puanı aldık.Ayağınıza sağlık yiğidolar bayram hesiyesi için.[/COLOR][/B]

85200258 18.08.2012 22:57

7- Ricardo Pedriel
Transfer bedeli : 100 bin Euro

2010-2011 :25 maç 7 Gol 5 asist
2011-2012 :29 maç 9 Gol 4 asist

Bugün :1 gol ve kalemizde çizgiden çıkardıgı bir top..

Ayrıca bu gollerden daha önemli olanı sahada verilen görevi terinin son damlasına kadar yapmaya çalışması.. Attıklarıyla kaçırdıklarıyla emek sahada emek vermesi!

Pedriel'e laf söyleyenlerin biraz yüzü kızarıyo mu acaba?

58akif34 18.08.2012 22:58

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :çuzok ıyı oynamadık fakat ıyı oynamadan kazandık mutluy

Maçın en iyisi kimdi :suarez bomba gıbıydı cızgıden top cıkarttı gol atı daha ne olsun ki

Maçın en kötüsü kimdi : ziya vasattı

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :iyi yönetti böyle olun canımızı yıyın

Maçın Kader Anı :petrıelın cıkarttıgı top ve dırekten dönen top veeee buyuk gollll
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :cok yerındeydı helal olsun

hıkmet karaman rıza hocadan el almış basıt gol yedık dedı

badboysefaa 18.08.2012 22:58

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : henüz hazır değiliz

Maçın en iyisi kimdi : ilginç ama pedriel

Maçın en kötüsü kimdi : kamil

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : güzel bir yönetim sergiledi.

Maçın Kader Anı :şüphesiz pedrielin çizgiden top çıkartmasıydı

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :kamil atıf değişikliği erken olabilirdi yinede olumlu değişiklik yaptığını düşünüyorum umarım toparlanırız.moral açısından bu maç çok çok iyi oldu

HALIL 18.08.2012 22:58

izleyemedim sadece birkaç dakika izleyebildim takim hiç diri degildi

ben sadece alinan 3 puana seviniyorum

lutfen riza hoca eksiklikleri gordun yap su transferleri artik guldur yuzumuzu

MaXiMuM 18.08.2012 22:59

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : [B]Hazır değiliz, bu çok net belli. Antep bizden üstün oynadı.[/B]

Maçın en iyisi kimdi : [B]Çizgiden gol çıkartan ve golümüzü atan Pedriel.
[/B]

Maçın Kader Anı :[B]Pedrielin çizgiden çıkarttığı top.[/B]

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :[B]Her zaman ki gibi[/B] :D

münihli_58 18.08.2012 23:00

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Kapip Kactik Puani iyi oynamadik ama iyi defans yapip golü atip kactik

Maçın en iyisi kimdi : Erhan ve Pedriel süper, gerisi cok iyi oynadi biraz Grosicki'de konsantrasyon eksikligi vardi

Maçın en kötüsü kimdi : kimse

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Her zamanki iyi oyunumuzu oynamadan iyi kapanarak iyi defans yaparak golüde bulduk 2-0 veya 3-0 olabilirdi ama degerlendirmedik ve Antebi yendik oh be

Maçın Kader Anı : Direkten sonra Pedrielin cikardigi top

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Süper diyecek bisey yok

Gaziantep böyle yenilir beter olsunlaaaaar oh beeeee :Dsimdiden bayram yasattilar bize hepinize helal olsun size güvenim zaten tamdi söylemistim insallah gerisi gelir amin

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:41.