![]() |
Sivasspor - Mersin İdmanyurdu Maçı Tahmin ve Yorum
[CENTER][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=36672&token=28939[/IMG]
[B] Spor Toto Süper Lig 2. Hafta Maçı Stadyum:Sivas 4 Eylül Stadyumu Tarih:25.08.2012/Cumartesi Saat:19:00 Maçın Hakemi: SERKAN ÇINAR [/B][/CENTER] |
Cevap: Sivasspor - Mersin İdmanyurdu Maçı Tahmin v
Evimizdeyiz,moraller yüksek,seyircimiz önünde güzel bir galibiyet çok iyi olur. :)
|
İlk haftayı Antep deplasmanından alınan üç puanla başlamamız takıma büyük moral oldu,Yiğidolarda 4 Eylülü doldurur takıma gereken desteği verirlerse Mersin İdmanyurdunu'da kayıpsız geçeriz diye düşünüyorum..
|
[QUOTE=Salim58;802317]İlk haftayı Antep deplasmanından alınan üç puanla başlamamız takıma büyük moral oldu,Yiğidolarda 4 Eylülü doldurur takıma gereken desteği verirlerse Mersin İdmanyurdunu'da kayıpsız geçeriz diye düşünüyorum..[/QUOTE]
Bu maçı alacuuuh başga yolu yohdirrr :D |
Bizim için Antep neyse onlar içinde Sivas aynı , bi türlü yenemediler ( Kupa'da: 3-1 , Lig'de: 1-0 ve 5-1 yendik :D ) Biz Antep şanssızlığımızı kırdık , inşallah Mersin'de böyle yapmaz. Ama ben yeneceğimizi düşünüyorum ayrıca Sivas'ta ki hemşerilerime sesleniyorum : HAYDİ MAÇA :)
|
Gecen sezon MİY ile oynadığımiz maclarda ligde ve kupada eze eze yenmiştik inşallah tekrarlarız
|
3 macta 9 gol biz attık 2 gol onlar attı bu sezon gecen sezona göre daha güçlendiler öyle 5-1 gibi bir skor beklemiyorum 2-0 falan olur herhalde
|
[QUOTE=58akif34;802326]3 macta 9 gol biz attık 2 gol onlar attı bu sezon gecen sezona göre daha güçlendiler öyle 5-1 gibi bir skor beklemiyorum 2-0 falan olur herhalde[/QUOTE]
Hadi yine iyisin gardaş... iki golün ikisinide benim için seyredersin artık ;) |
[QUOTE=adres58;802327]Hadi yine iyisin gardaş... iki golün ikisinide benim için seyredersin artık ;)[/QUOTE]
kardeş payı yapalım birini senin için diğerini benim için izlerim ekstradan gol atarsak onuda sevıpte kavusamayanlar için izlerim |
***zor mac inş.3 puan gene bizim olur.....M.İ.Y 11
korcan murat navratil rajnoch ziya doğa pedriel kadir atıf erman enaramo yedek.m.nas.cerny,kamil |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:34. |