SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   3. lig başlıyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34820)

SivasSpor.Com 06.09.2012 10:47

3. lig başlıyor

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=36951&token=56138[/IMG]

3. lig temsilcimiz 4 Eylül Belediyespor; sezona, Batman Petrolsporu konuk ederek başlıyor.

54 takımın 3 grupta mücadle edeceği, 3. lig müsabakalarında temsilcimiz 4 Eylül Belediyespor, 2. grupta yer alıyor. 18 takımın yer aldığı grupta temsilcimiz 4 Eylül Belediyesporun yaptığı transferler dikkat çekerken, hafta sonu oynanacak karşılaşmaya "galibiyet" parolası ile çıkacağı belirtilyor.

09.09.2012 Pazar günü saat 16.00'da, 4 eylül Stadyumu dış sahada oyananacak karşılaşmaya, taraftarlar ve tüm futbolseverleri davet eden kulüp Başkanı Ahmet Polat, [url]www.sivasspor.com[/url] sitemize yaptığı özel açıklamada "Sezonun ilk karşılaşmasını kendi saha ve seyircimiz desteğiyle 3 puanı almak istiyoruz. Sezona 3 puanla başlamanın sevincini yaşamak istiyoruz. Sivaslı hemşehrilerimizin, pazar günü saat 16.00 da kimselere randevu vermeden tek randevu yerinin Stadyumda dış saha olmasını istiyoruz" dedi. Giriş ücretinin 1 TL gibi sembolik bir ücret olduğunu belirten Polat, "Tribünlerin tamamen dolu olmasını görmek, taraftar desteklerini almak için sembolik ücret belirledik. Tüm yiğidoları davet ediyoruz." şeklinde konuştu.

Yusuf Çevik 06.09.2012 10:58

Cevap: 3. lig başlıyor

[B]Başarılar 4 Eylül Belediyespor,Sivasspor`umuzla beraber sizide Süper Lig`de görmek isteriz.[/B]

infial§ 06.09.2012 11:04

Tokatspor macında ki 4-0 lik mağlubiyet önemli değil bence,daha önce oynan maclarda bld iyi sonuclar aldı,lige hazırlar bence basarilar

Rallim58 06.09.2012 12:19

[B]4 Eylül Belediyespor'a bu maratonda başarılar dilerim. Sezonda hedeflerinin ne olduğunu da belirtilse imiş daha güzel olurdu. Umarım hedefleri 2. lig olur.

Pazar günkü proğramlarımızı 4 Eylül Belediyesporun yapacağı karşılaşmaya göre ayarlamak lazım.

Başarılar diliyorum. [/B]

Salim58 06.09.2012 12:33

[B][I]Sivasspor'da forma giyen genç futbolcu Muhammed Ali Atam'da kiralık olarak 4 Eylül Belediyespor'a transfer olmuş.[/I][/B]

[B][I]Hedef 2.lig olmalı diyor 4 Eylül Belediyespor'a başarılar diliyorum.[/I][/B]

ankastre 06.09.2012 12:45

[QUOTE=Salim58;805458][B][I]Sivasspor'da forma giyen genç futbolcu Muhammed Ali Atam'da kiralık olarak 4 Eylül Belediyespor'a transfer olmuş.[/I][/B]

[B][I]Hedef 2.lig olmalı diyor 4 Eylül Belediyespor'a başarılar diliyorum.[/I][/B][/QUOTE]

salim gardaş sivasta olsaydık el ele kolkola giderdik. nasip bir gün gideriz inşallah.

birde maç bir liraymış helal olsun ahmet polata seyirci çekmek için neler yapıyor valla

Salim58 06.09.2012 12:53

[QUOTE=ankastre;805460]salim gardaş sivasta olsaydık el ele kolkola giderdik. nasip bir gün gideriz inşallah.

birde maç bir liraymış helal olsun ahmet polata seyirci çekmek için neler yapıyor valla[/QUOTE]

[B]Siz Sivastaysanız Sivasa ilk geldiğimde hem Sivasspor'un hemde 4 Eylül Belediyespor'un maçlarına gideriz.Tek şartım,Biletler senden olursa.:)[/B]

Ferhat06 06.09.2012 13:29

[QUOTE=Salim58;805463][B]Siz Sivastaysanız Sivasa ilk geldiğimde hem Sivasspor'un hemde 4 Eylül Belediyespor'un maçlarına gideriz.Tek şartım,Biletler senden olursa.:)[/B][/QUOTE]

Biletler 1 lira çok ucuz beni de alın yanınıza,aranıza bulunuyum.:D

Salim58 06.09.2012 13:47

[QUOTE=Ferhat06;805466]Biletler 1 lira çok ucuz beni de alın yanınıza,aranıza bulunuyum.:D[/QUOTE]

[B]Benim biletleri beleşe bi bağlayayım senin biletide ben alır senide aramıza alırız abi...
Sanada stadın önündeki dönerciden döner dürümünü yükledikmi gel keyfim gel.:D
Biliyonki ben aç karnına maç izleyemem abi.:)[/B]

Ferhat06 06.09.2012 13:49

bizim gençliğimizde 3 tane bordo mavi tutardık 1.4 eylül 2.trabzon spor 3. barcelona.o zamanki 4 eylülde kimler yoktu ki sonradan sivasspora giden kayhan,mahmut,mehmet çimen kısaca tam bir yıldızlar topluluğu.ilhami hocama ve 4 eylüle başarılar dilerim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:27.