SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bir gün milli formayı giyeceğim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34846)

SivasSpor.Com 13.09.2012 07:01

Bir gün milli formayı giyeceğim

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=36994&token=34706[/IMG]

Sivasspor'da sergilediği performansla teknik heyetin vazgeçilmez isimleri arasında yer alan genç sol bek oyuncusu Ziya Erdal, yıllardır milli takımın büyük takım hegomanyası altında kurulduğunu belirterek, milli formayı bir gün mutlaka giyeceğini dile getirdi.

Ligde geride kalan 3 haftada sergilediği performansla Sivasspor'un istikrarlı isimleri arasında gösterilen genç oyuncu, hafta sonu oynayacakları Trabzonspor karşılaşması ve milli takımla ilgili hedeflerine değindi.
Ligde oynadıkları 3 karşılaşmada takım olarak iyi bir mücadele örneği sergilediklerini ifade eden Erdal; "3 haftada kendi adıma her şeyin iyi geçtiğini düşünüyorum. Gerek defansta, gerekse hücum anlamında iyi bir mücadele örneği sergilediğim. Tabi Rıza hocam şans verdiği sürece daha da iyi olmaya çalışıyorum" dedi.
Ligin 4. haftasında oynayacakları Trabzonspor deplasmanına değinen sol bek oyuncusu; "Hafta sonu zor bir deplasmana gideceğiz. Karşılaşmayı sadece bayanlar ve çocukların izleyecek olması bizim için avantaj olabilir. Ama ne olursa olsun mücadeleyi elden bırakmamız gerekiyor. Oradan puan veya puanlarla dönmemiz gerek. İnşallah kazanacağız" şeklinde konuştu.

Son olarak A Milli takım ve alt yapısına Sivasspor'dan futbolcu alınmamasından yakınan Erdal; “Yıllardır büyük takım hegomanyası altında olan bir milli takım kuruluyor. Bu hem alt yapı hem de A milli takım için geçerli. Sonuçta ben çalışıyorum ve elimden geleni yapıyorum. Bir gün davet geldiği zaman illaki gideceğim. Tabi insan çağrılmadığı zaman üzülüyor ama ne olursa olsun biz elimizden geldiği kadar çalışacağız ve bir gün o milli formayı giyeceğim" dedi.

Sivas'ın Sesi

Rallim58 13.09.2012 07:35

Cevap: Bir gün milli formayı giyeceğim

[B]Ziya Erdal, futbolundaki zeka anlayışı, beyefendi kişliğine de yansıyan ender futbolcularımızdandır. Ziya Erdal, takdir ettiğimiz futbolcularımızın başında geliyor. İlgi ile izleyip sevdiğim futbolcudur.

Saygın ve mütevazi yapısını bozmadığı, çalışmalarını sürdürdüğü müddetçe, O kutsal milli formayı çıkarmamak üzere giyeceğine inananlardanım.

Rabbim sağlığını bozmasın, yolunu açık etsin.[/B]

izmirliyigido 13.09.2012 08:14

Ziya kardeşimiz, kendine iyi baktığı takdirde, kendini mental ve de teknik olarak geliştirdiği takdirde, beyefendi ve mücadeleci kişiliğini geliştirip Türkiye'nin vazgeçilmez solbeki olacağına inanıyorum. Ama her geçen gün futbolunun üstüne birşeyler koymalı ve dünya futbolunda ki gelişmeleri takip etmeli.

Sivasspor'da uzun yıllar hizmet vermesini ve sonuçta çok iyi yerlere gelmesi için Allah yardımcısı olsun. Başarılar diliyoruz genç kardeşimize..

.

35kağan58 13.09.2012 08:18

Zaten şu an milli takımda oynayan hiçbir sol bekten eksiğin yok hatta savunman diğerlerinden daha iyi. Bu hırsla çalışırsa elbet bir gün biri milli formayı verecek.

infial§ 13.09.2012 08:24

eğer futbolcular savaşmadıkça ve oynamamak için bilerek sarı kart yiyorsa artık o formanın kutsallığı kalmamıştır bu formayla birlikte takımın yenilenmesi lazımdır.Ziya gibi yetenekli ve azımli futbolcuları görmek istiyoruz

astaravisa 13.09.2012 08:25

Milli formayı tabiiki giyebilirsin.
Ama bunun için önce Dört büyük takımdan birinin formasını giymelisin.
Burası Türkiye !

karamik 13.09.2012 08:45

sivassporda oynarsan milli takıma almazlar seni Ziyaaaaa

58MUAMMER58 13.09.2012 08:47

[b]ziya kardeşimin milli forma özlemini 1 kez olsun gidereceğine inanıyorumda milli takıma öyle anadolu takımlarından pek futbolcu alacaklarına inanmıyorum sivassporda messi olacağına gsde sabri ol havada karga avla milli olursun sivassporda çok zor [/b]:mad:

sivaslıadem 13.09.2012 08:55

biz de senin o formayı giyeceğine inanıyoruz
Ayrıca bu formaya en layık gördüğümüz oyuncu sensin
Aslında bu performansın bir istanbul büyütülmüşünde oynasaydın yeterli olurdu ancak bir anadolu takımı oyuncusundan daha olağanüstü şeyler bekliyorlar

58_babacan_58 13.09.2012 09:31

inşallah giyersin ziya, ama daha çok çalışıp daha çok mücadele etmen gerekiyor

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:00.