![]() |
Yiğido sözcüsüz
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=37053&token=23653[/IMG]
Sezon başlamadan önce beklenilen "Sivasspor basın sözcülüğü" görevinin yönetim kurulundan veya bu işi yapacak kapasitedeki uygun bir kişiye bu görevin verilmemesi, yiğidolar tarafından tepki ile karşılanıyor. Önceki sezonun sonuna doğru Fikret Ünsal'ın istifası ile boşalan bu göreve kimsenin getirilmemesi dikkat çekiyor. Görevi, Sivassporun uğradığı, haksızlıklar karşısında Sivassporun hakkını savunmak, gelişmeleri yiğidolar ve kamuoyu ile paylaşmak olan basın sözcülüğü görevine kimin getirileceği ise merak konusu olmaya devam ediyor. [url]www.sivasspor.com[/url] |
Cevap: Yiğido sözcüsüz
[B]Geçen sezon hakem hatalarından yaşanılan haksızlıklarımıza dur diyecek, sesimizi duyuracak bir sözcümüzün olmaması düşündürücü idi...[/B]
|
Fikret Unsali geri mi alsak acaba :rolleyes:
|
gazeteye işkur'a ilan verelim
''sivasspor kulubünde basın sözcülüğü yapmak üzere diksiyonu düzgün üniversite mezunu kişiler alınacaktır'' gerçekten çok tirajikomik bir durumdayız:mad::mad: |
Kimseyi bulamıyorlarsa Fikret emmiyi tekrar göreve getirsinler enazından Sivassporun haklarını ara sıra koruyordu.
|
Yönetimimizde büyük bir başı boşluk var. Bilgi paylaşımında da büyük sıkıntı yaşanıyor. Örneğin sakat oyuncuların durumu, kim neden sakatlandı ne zaman düzelecek belli değil, Satılan oyuncular ne kadar bonservis bedeli ile satıldı veya satıldımı, alınan oyuncuların yıllık ücreti ne kadar. Sivassporumuzun yıllık gelir ve gideri ne kadar, gelir giderin ne kadarını karşılıyor. Maçtan sonra ki genel durum veya hakem hatalarını kim dile getirecek, store ne zaman faaliyete geçecek vs.... Bu konular hakkında bilgilendirme yapacak maalesef kimse yok. Bu durumda olan tek takımda sanırım SİVASSPOR.
|
[QUOTE=yorumyapıyombenya;807197]Yönetimimizde büyük bir başı boşluk var. Bilgi paylaşımında da büyük sıkıntı yaşanıyor. Örneğin sakat oyuncuların durumu, kim neden sakatlandı ne zaman düzelecek belli değil, Satılan oyuncular ne kadar bonservis bedeli ile satıldı veya satıldımı, alınan oyuncuların yıllık ücreti ne kadar. Sivassporumuzun yıllık gelir ve gideri ne kadar, gelir giderin ne kadarını karşılıyor. Maçtan sonra ki genel durum veya hakem hatalarını kim dile getirecek, store ne zaman faaliyete geçecek vs.... Bu konular hakkında bilgilendirme yapacak maalesef kimse yok. Bu durumda olan tek takımda sanırım SİVASSPOR.[/QUOTE]
Malesef kimse ilgilenmiyor gardaşım doğru bilgileri ne biz alıyoruz nede Sivas basını alıyor geçenlerde aynı tarihli iki farklı Sivas gazetesine baktım biri Bednar takımla birlikte çalışmalara başladı diyor diğeride Bednar tedavi için ülkesine gitti diyor bakan ilgilenen olmayınca malesef doğru haberde yapılamıyor bildiğim kadarıyla basın sözcüsü olmayan tek takım biziz heralde. |
neredesin Abdullah yiğit sen bu işi çok iyi yaparsın.akşamda izledim harikaydın gömleği nerden aldın abi
|
[QUOTE=favori58;807201]neredesin Abdullah yiğit sen bu işi çok iyi yaparsın.akşamda izledim harikaydın gömleği nerden aldın abi[/QUOTE]
Ben bu konuyu daha önce de önermiştim. Şu anda yapabilecek, en aklı başında, takımla her konuyu takip eden tek o var. Gömleği de gerçekten güzeldi.. :D :D . |
Taraftar basın sözcülüğü yapıyor,i... Basın bunuda yazın
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:32. |