![]() |
Maçı Değerlendirelim
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=37112&token=51625][img]http://resimzade.com/Show.html?i=37112&token=51625[/img][/url]
Kendi sahamızda Kasımpaşayı 1-0 yendiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Taraftarımız nasıldı : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B]İyi kaleci eşittir puan demekdir. Bugün de maç da bunu gördük.
Borjan eşittir 3 puan...[/B] |
tebrikler sivasspor. süperdiniz. sevinç için yaşatınız bize. öpüyorum hepinizi
|
borjan kesınlıkle grosckiyi begendım uzun bir zamandan sonra çokta sırıtmadı doğa çok etkisizdi bugun genel olarak fena degıldı ama çok zorlandık 3puan sevındırıcı
|
[B]Maçta göze çarpanlar : [/B] Mücadeleci sert ve presli oyunumuz.
[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : [/B] Borjanın çıkardığı toplar, Ermanın formsuzluğu, Navratilin kademeleri, Ziyanın toparlanışı, Kadirin uyarı niteliğinde yedeğe çekilmesi, Kalu Uche nin kaybolması, Grosickinin azda olsa kıpırdanması, Aatıfın iyi oyunu ama güçsüzlüğü, Pedrielin kısa bir zaman olmasına rağmen ne kadar çalışkan oyuncu olduğunun göstergesi, Direkten dönen topumuz ve sadece Eneramo.... [B]Maçın en iyisi kimdi : [/B] Şüphesizki Borjanın çıkardığı toplar ve Aatıfın güzel pasları iel Eneramonun müthiş savaşması... Maçın en kötüsü kimdi : ? [B]Taraftarımız nasıldı : [/B] Taraftar nasıl olabilir, maça giden arkadaşlar değerlendirsin... [B]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : [/B] İyi niyetli olabilir fakat vasattı. Bir çok ufak tartışmalı pozisyonlar vardı. Özellikle sarı kartlardaki cömertliği... [B]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : [/B] Hop oturup hop kalkmaktan hocanın neler yaptığını göremedik. Özellikle Doğanın sakatlanması Pedrielin giriş zamanlaması iyiydi. |
[B]Bugün Şans ve Milan Borjanın iyi gününde olması bize galibiyet getirdi.
Navratil ne zaman ileri çıkıp ilerde basmaya çalışsa geri dönüşü ağır olduğu için arkasına atılan her top net gol pozisyonu oldu, İlk yarı Navratil özellikle Kalu Uche'yi ilerde durdurmak top almasını engellemek için ne zaman ileri çıksa Rajnoch hemen defansa Navratil'in yerine geçti bu sayede pek fazla açık vermedik, 2. yarı Rajnoch'un çıkması ile çok pozisyon verdik. [U]Pedriel'in oyuna girmesi maçta dengeyi getirdi daha erken oyuna girse bu kadar açık vermezdik. [/U] Uzun bir aradan sonra kalecimizin maç kazandırdığını görmek de ayrı bir güzeldi, Eneramo'ya Allah zeval vermesin.[/B] |
[B][I]En korktuğum maçtı ama Borjan sayesinde 3 puanı aldık.. İşte bir kaleci maçı nasıl alır, en güzel örneği bu maçtı. Tebrikler, hep böyle devam borjan...
Orta sahamız kadir-adem ikilisi olmalı. Bunu çok açık gördük. Kamile iyi tahammül ettin hoca :D Takım olarak top kazanma hırsı ve mücadelemiz üst seviyedeydi. Tebrikler yiğidolar...[/I][/B] |
kazandığımız için mutluyuz 2.golü bulabilirdik kasımpaşada gol atabilirdi.sivasspor defansında sanki biraz düzelme var son 3 haftada 1 gol yedik.
|
Borjan varken Korcan oynamaz diye diye dilimizde tüy bitti.Vaslui gibi bir takımda oynaması iyi olmuş kendini de geliştirmiş.Böyle oynarsa daha da geliştirir Avrupa'ya gider.
|
ben nedense ecel terleri dokulecek bir maçi yatagimda uzanarak izledim :D hasta olmamdan kaynaklaniyor elbet ama ben bu takima guveniyorum da
borjan candir can o ne kurtarislar oyle helal olsun petkovicten sonra yeni bir kalecimiz oldu çok sukur grosickiyi de begendim geri kendine gelmis çok sukur kasimpasa çok gol kaçridi sans yanimizdaydi ama futbolda sansini kendin yaratirsin derler allahim dualarimi kabul etti 1-0 olsun 3 puan bizim olsun . |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:18. |