![]() |
6. haftanın hakemleri
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'de 6. hafta karşılaşmalarında görevli hakemler şunlar:
28 Eylül Cuma: 20.00 Orduspor-Galatasaray: Barış Şimşek 29 Eylül Cumartesi: 17.00 Bursaspor-Gaziantepspor: Suat Arslanboğa 19.00 Kasımpaşa-Fenerbahçe: İlker Meral 19.00 Akhisar Belediyespor-Kardemir Karabükspor: Hakan Ceylan 30 Eylül Pazar: 16.00 Eskişehirspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Hüseyin Sabancı 19.00 Trabzonspor-Mersin İdmanyurdu: Mustafa İlker Coşkun 19.00 Medical Park Antalyaspor-Sanica Boru Elazığspor: Fırat Aydınus 20.00 Gençlerbirliği-Kayserispor: Hüseyin Göçek 1 Ekim Pazartesi: [B]20.00 Beşiktaş-Sivasspor: Mete Kalkavan [/B] Mete Kalkavan genç bir hakem ve önünün parlak olduğunu düşünüyorum zaten UEFA tarafından yakın takipteymiş |
Cevap: 6. haftanın hakemleri
buyur burdan yak arkadaş ofansif.com un haberine göre Mete Kalkavan beşiktaşlıymış iyi mi?
[url]http://www.ofansif.com/basin-yayin/spor-haberleri/bakin-hakemlerimiz-hangi-takimi-tutuyor/85223.aspx[/url] |
Inşallah parlak kariyerini ıstanbul takımlarına yalakalık için kullanmaz. ben hakemi tanımıyorum ama bizi yakar ona o talimat verilir. Adamların başkanı federasyon başkanı oldu.yani sahada hakeme fırsat vermemeliyiz
|
İnşallah geçen sene çok çektiğimiz hakem hataları bu sene şimdiye kadar nasıl devam etmediyse bundan sonrada devam etmesin. Biz imtiyaz istemiyoruz, adil yönetim istiyoruz
|
[QUOTE=sefilix;808281]buyur burdan yak arkadaş ofansif.com un haberine göre Mete Kalkavan beşiktaşlıymış iyi mi?
[url]http://www.ofansif.com/basin-yayin/spor-haberleri/bakin-hakemlerimiz-hangi-takimi-tutuyor/85223.aspx[/url][/QUOTE] MHK Merkez Hakem Kurulu ve TFF ye sikayet edelim lütfen. |
[b]diğer takımlarla oynarken bu 4 takım yandaşı hakemler sorun olmazda tuttukları takımlarla oynarken olur bjk ile maç yapacaksın hakem bjk li ister istemez insanın güveni zedeleniyor ts ile oynarken barış şimşek abdullah yılmaz gibi suratsızlara maç verilirse ne kadar doğruysa bjkli hakemi bjk maçına vermek okadar doğru hani hakkaniyet tarafsızlık ilkesi nerdee zaten tff bjk ağırlıklı şimdiye kadarda bjk nin canı hakemlerden yanmadı inşallah hiçbirtakımın hakkı yenmez ben hakeme adil tarafsız maç yönetmesi dileğiyle başarılar diliyorum[/b]
|
delikanlı gibi yönetsin
|
adam gib yönetsinde yeter
|
en çok sevinddigim ordu gs maçına barış şimsekin verilmesi barış ts li oldugu için gs aleyhne çok düdük çalar işte adil yönetim bu
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:56. |