![]() |
BEDNAR KAÇTI!
[IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/41/Roman_Bednar.jpg[/IMG]
[B]Sivasspor'un transferin son günlerinde kadrosuna kattığı Çek futbolcusu Roman Bednar’ın kenti terk ettiği ve kendisinden haber alınamadığı bildirildi. Takımda olmadığına dair noter tespiti yaptırılan Bednar, sakatlığı nedeniyle bu sezon hiç forma giymemişti. kaynak:Fanatik[/B] |
Cevap: BEDNAR KAÇTI!
hayırlı ve uğurlu olsun rıza artık apdulkadiri takıma monte eder herhalde yoksa işimiz zor..
|
Hahahaha..allahim yhaa.. :D
|
[QUOTE=sivasfutbol;808668]hayırlı ve uğurlu olsun rıza artık apdulkadiri takıma monte eder herhalde yoksa işimiz zor..[/QUOTE]
Dogru düsünüyorsun kardesim de Riza bey Abdulkadir´i takima monte etmek istese kupa macinda en azindan skor 2 - 0 iken Eneramo´nun yerine Abdulu koyardi. Ben hic anlam veremedim neden böyle yapti. Hatta o macta ilk 11´de bile oynatmasi düsünülebilirdi. Simdi bazi cok bilmisler (Riza hoca´nin avukatlari, hatta bunlarin bazilari sezon baslamadan önce Riza bey Besiktas´a yamanmak icin ugrasirken kovun bunu diyenler) sen hoca´dan daha mi iyi bileceksin diyecekler ama ben böyle düsünüyorum cünkü Abdulkadir´in sakatligida gecti, haftalardir idman yapiyor, bir tane lig macinda kadroya almadi (yedekler arasinda forvetimiz olmamasina ragnem) insan hicmi oyuncuya moral vermek istemez. Riza Calimbay futbolcu psikolojisinden hic anlamiyor. Genclere ve yedeklere sans tanimiyor. |
Çok önemli biriydide sanki d*mb*k gelmesin zaten. paramızı geri alıp devre arasında birini alırız :) [B]BELEŞ ADAMMI YOK ![/B]
|
Bednarın ölüsü bile ses getirdi... :D :D
Hay Allahım şaka gibi. Sen hiçbir lig maçında oynama sakat sakat kapağını attı buraya. Birde ortalıktan sıvış. Zaten bu adam ankaragücünün başına bela olmuştu. İnşallah bizimde başımıza bela olmaz. |
çok şükür :) iyileşmeden kaçtı rehabilitasyon merkezi olduyduk
|
hayırlı olsun (!) :D :D
|
bizim yönetimin yapacağı transfer ancak bu kadar olur. adamlar para vermemek için boş belaş oyuncuları getirirlerse ancak bu kadar olur
|
[QUOTE=FirtinaK;808671]Dogru düsünüyorsun kardesim de Riza bey Abdulkadir´i takima monte etmek istese kupa macinda en azindan skor 2 - 0 iken Eneramo´nun yerine Abdulu koyardi. Ben hic anlam veremedim neden böyle yapti. Hatta o macta ilk 11´de bile oynatmasi düsünülebilirdi.
Simdi bazi cok bilmisler (Riza hoca´nin avukatlari, hatta bunlarin bazilari sezon baslamadan önce Riza bey Besiktas´a yamanmak icin ugrasirken kovun bunu diyenler) sen hoca´dan daha mi iyi bileceksin diyecekler ama ben böyle düsünüyorum cünkü Abdulkadir´in sakatligida gecti, haftalardir idman yapiyor, bir tane lig macinda kadroya almadi (yedekler arasinda forvetimiz olmamasina ragnem) insan hicmi oyuncuya moral vermek istemez. Riza Calimbay futbolcu psikolojisinden hic anlamiyor. Genclere ve yedeklere sans tanimiyor.[/QUOTE] enaramonun yerıne abdulkadiri alsın dıyosunda o maçta zaten enaramo son 20-25 dakikada oyuna girmişti. ayrıca abdulkadir tam olarak hazır değildi, sakatlıgıda atlatamamıstı yani alması dogru olmazdı. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:43. |