![]() |
Ziya Erdal A2 Milli Takıma Çağrıldı
[IMG]http://www.tff.org/Resources/TFF/Auto/db48d2050750483983f0f38d1f3196f6.jpg[/IMG]
A2 Futbol Milli Takımı'nın Uluslararası Challange Trophy Turnuvası'nda Galler ile yapacağı maçın aday kadrosu belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Gökhan Keskin yönetimindeki A2 Milli Takımı'nın 16 Ekim Salı günü deplasmanda Galler ile yapacağı karşılaşmanın aday kadrosuna davet edilen sporcular şöyle: Sercan Yıldırım (Galatasaray), Necip Uysal (Beşiktaş), Özgür Çek (Fenerbahçe), Ertuğrul Taşkıran, Eren Güngör, Salih Dursun, Sefa Yılmaz (Kayserispor), Mahmut Tekdemir, Tevfik Köse (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Soner Aydoğdu (Trabzonspor), Aykut Demir, Ramazan Köse (Gençlerbirliği), Ömer Şişmanoğlu, Murat Duruer (Medical Park Antalyaspor), [B]Ziya Erdal (Sivasspor)[/B], Cenk Tosun (Gaziantepspor), Alper Potuk (Eskişehirspor), Ahmet İlhan Özek (Kardemir Karabükspor). Millilerin, Galler maçı için 11 Ekim Perşembe günü İstanbul'da toplanacakları belirtildi. Uluslararası Challange Trophy Turnuvası (B) Grubu'nda yer alan Türkiye, tek devreli lig şeklindeki grup maçlarında Norveç'le 1-1 berabere kalıp, Estonya'yı ise 5-0 yendi. A2 Milli Takımı'nın Galler ile oynayacağı gruptaki son maçı, Port Talbot kentindeki GenQuip Stadı'nda yapılacak ve mücadele (TSİ) 20.00'de başlayacak. |
Cevap: Ziya Erdal A2 Milli Takıma Çağrıldı
haydi hayırlısı inşallah a milli takımdada görürüz ama aptullahın zihniyeti ile zor
|
***hoca takımda yer verseydi burda murat akça olurdu
|
Hayırlı olsun Ziya.
inşALLAH seni A Milli Takım`da da görürüz. Başarılar.. |
[B]A2 Milli Takımın kuruluş amacı A Milli takıma hazır oyuncu yetiştirmek, Milli takım havasını yaşamalarını sağlamak olması gerekirken açıklanan kadro tam bir hayal kırıklığı ;
Açıklanan kadroya bakıyorum kendi takımlarında oynamayan ve oynama ihtimali bulunmayan (Sercan, Özgür ÇEk, Tevfik KÖSE,Sefa Yılmaz ) gibi oyuncular ile arada forma şansı bulan (Murat Duruer, Ahmet İlhan) isimler nasıl bir mantıkla çağrılır merak ediyorum. Mevcut Kadroda ileride A takıma çağrılması muhtemel sadece Ziya, Soner, Aykut ve Alper var.[/B] |
hayirli ugurlu olsun kardesim insallah daha da yukselir ve basarili olursun
|
murat akça da olsa iyi olurdu...
|
[QUOTE=Besyo_cu;809887][B]A2 Milli Takımın kuruluş amacı A Milli takıma hazır oyuncu yetiştirmek, Milli takım havasını yaşamalarını sağlamak olması gerekirken açıklanan kadro tam bir hayal kırıklığı ;
Açıklanan kadroya bakıyorum kendi takımlarında oynamayan ve oynama ihtimali bulunmayan (Sercan, Özgür ÇEk, Tevfik KÖSE,Sefa Yılmaz ) gibi oyuncular ile arada forma şansı bulan (Murat Duruer, Ahmet İlhan) isimler nasıl bir mantıkla çağrılır merak ediyorum. Mevcut Kadroda ileride A takıma çağrılması muhtemel sadece Ziya, Soner, Aykut ve Alper var.[/B][/QUOTE] Yüzde yüz katiliyorum! Ayrica Ziya artik A.Milli Takimin Kadrosunda olmali! |
[B]Sayın Avcı ve heyeti; kimsenin kara kaşına, kara gözüne, oynadığı takımın ismine bakarak "Milli Takıma" davet etmemelidir. Aksi halde, bugün Trabzon, yarın da Sivasspor gibi Anadolu takımları sesini yükseltirse o koltuda ömrü fazla sürmez. Gelecek Milli kadroda Onur alınmasında göreyim.
Ziya Milli formayı hak eden parmakla sayılacak kadar ender sayıda futbolculardandır. Tebrik ediyorum Ziya:) yolun da, bahtında açık olsun. A takımkadrosunda da görmeyi isteriz. (Her ne kadar telefona bakıp geri dönmedin ise de seni seviyoruz)[/B] |
gelecek para edecek oyuncularmızdan biri hemde altyapıdan
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:20. |