![]() |
Milan Cerny ameliyat oldu
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=37572&token=42796][img]http://resimzade.com/Show.html?i=37572&token=42796[/img][/url]
Sivasspor'un Çek futbolcusu Milan Cerny, İstanbul'da sol ayak bileğinden ameliyat edildi. Cerny, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezin'de sol ayak bileğinden ameliyat edildi. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından gerçekleştirilen ameliyatta, Cerny'nin sol ayak bileğindeki kırığa çivileme ve yırtılan bağlara da onarım işlemi yapıldığı bildirildi. İki gün sonra taburcu olması beklenen Milan Cerny'nin sol ayak bileğinin 6 hafta alçıda kalacağı ve alçıdan sonra fizik tedavisinin planlanacağı belirtildi. |
Cevap: Milan Cerny ameliyat oldu
[B]Geçmiş olsun kısa zamanda yeşil sahalarda görmek isteriz.[/B]
|
Takım Allah'a emanet sakatımız ne kadar çökmüş teknik yönetim bilmiyormuydu gerekli önlemleri almadılar
|
Geçmiş olsun efendi ve cengaver adama..Allah futbolcularımızı korusun.
|
geçmiş olsun...takımda en sevdiğim futbolculardan birisiydi..umarım biran önce iyileşir ve eskisinden daha güçlü döner...
|
Geçmiş olsun.
Birçok mevkide oynayabilen takımın jokeri bir an önce dönersin İnşallah... |
Çok kötü bir haber bu ...
Zaten sıkıntılı olan kadro genişliğimizi daha da kötüleştirdi ... |
geçmiş olsun milan cerny en yakın zamanda yeniden aramızda görmek isteriz
|
[QUOTE=infial§;814496]Takım Allah'a emanet sakatımız ne kadar çökmüş teknik yönetim bilmiyormuydu gerekli önlemleri almadılar[/QUOTE]
haklisin lafta söylenmiyor beyefendilere simdi burda agzima geleni yazarim ama yasak iste haklisin gardas önlem almadilar ceksinler simdi acisini az girip burda yorumlara baksinlar |
[b]geçmiş olsun cerny benim sevdiğim oyunculardandı sağlamken rıza hoca uğurun önünde sağ açık oynatmadı antrenmanda sakatlattı :mad:inşallah tez zamanda iyiolur [/b]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:28. |