![]() |
TÜRKİYE GÖREVE !!!
[I]Avrupa basını bize karşı kampanya başlattı..
Siz de Lequipe'in anketine girin ve oy kullanın.. İşte bunu yapmanın yolu !..[/I] Fransa'nın dünyaca ünlü spor gazetesi L'equipe, "Türkiye 2010 Dünya Kupası'ndan ihraç edilsin mi ?" diye anket başlattı.. Ankette çok büyük bir çoğunluk "Evet edilsin" oyu kullandı.. Türk spor severleri olarak sizleri göreve çağırıyoruz !.. Aşağıdaki linke tıklayarak, L'equipe'in sitesinin ana sayfasındaki ankette "NON" yani "HAYIR" seçeneğini işaretleyerek, Türkiye'ye karşı oluşturulan cepheyi sayıflatmalıyız !.. Tekrar ediyoruz !.. Gün birlik günüdür !.. Karşımızda çok güçlü bir cephe var ve ne kadar güçlü bir lobi, ne kadar etkili bir kamuoyu baskısı oluşturursak, o kadar hafif bir ceza alacağız.. İşte anketin yer aldığı sayfanın linki ve nasıl oy kullanacağınızın resimli açıklaması.. Bu linki tıklayın: [B][U][url]www.lequipe.fr[/url] [/U][/B] [IMG]http://www.ajansspor.com/resim/lequipe_anket_buyuk2.jpg[/IMG] Ana sayfa açıldığında sağ alt köşede bu anketi göreceksiniz.. Yapmanız gereken, [I][B][U]"NON" [/U][/B][/I]yani "HAYIR" seçeneğini tıklamak.. |
selam
bu adi köpekler ilk maçta yaptıklarını ne çabuk unutmuşlar ama ne olacak uefa isviçreli tabiki yiyeceğiz cezayı bu imansızlara karşı birlik olmamız lazım helal sana doğan bu iyi bir fikir ve ben oyumu kullandım allah yardımcımız olsun
|
[I]Avrupa basını bize karşı kampanya başlattı..
Siz de Lequipe'in anketine girin ve oy kullanın.. İşte bunu yapmanın yolu !..[/I] Fransa'nın dünyaca ünlü spor gazetesi L'equipe, "Türkiye 2010 Dünya Kupası'ndan ihraç edilsin mi ?" diye anket başlattı.. Ankette çok büyük bir çoğunluk "Evet edilsin" oyu kullandı.. Türk spor severleri olarak sizleri göreve çağırıyoruz !.. Aşağıdaki linke tıklayarak, L'equipe'in sitesinin ana sayfasındaki ankette "NON" yani "HAYIR" seçeneğini işaretleyerek, Türkiye'ye karşı oluşturulan cepheyi sayıflatmalıyız !.. Tekrar ediyoruz !.. Gün birlik günüdür !.. Karşımızda çok güçlü bir cephe var ve ne kadar güçlü bir lobi, ne kadar etkili bir kamuoyu baskısı oluşturursak, o kadar hafif bir ceza alacağız.. İşte anketin yer aldığı sayfanın linki ve nasıl oy kullanacağınızın resimli açıklaması.. Bu linki tıklayın: [B][U][url]www.lequipe.fr[/url] [/U][/B] [IMG]http://www.ajansspor.com/resim/lequipe_anket_buyuk2.jpg[/IMG] Ana sayfa açıldığında sağ alt köşede bu anketi göreceksiniz.. Yapmanız gereken, [I][B][U]"NON" [/U][/B][/I]yani "HAYIR" seçeneğini tıklamak.. [IMG]http://www.ajansspor.com/resim/lequipe_anket_buyuk1.jpg[/IMG] |
ŞEREFSİZLER NE ZAMAN UNUTTULAR KENDI YAPTIKLARINI AMA BİZİ DUNYA KUPASINDAN MEN EDEMEZLER BUNA GÇLERİ YETMEZ
HER ZAMAN VE HERYERDE EN BÜYÜK TÜRKİYE |
KINA YAKARLAR?
TÜRKİYE CEZA ALIRSAN POLİTİK OLMAYAN BASIN KINA YAKAR ARTIK BEN MISIR ÇARŞIŞINDAN HEPSİNE ALIRIM ADAMLAR ORDAKİ MAÇTAN BİR GÖRÜNTÜ VERMEDİLER BİZE BİZİMKİLER İSE CEZA ALMAMIZ İÇİN NERDE BİZ HATA YAPTIYSAK ONU ZOM YAPARAK GÖSTERİYORLAR TÜRK DÜŞMANI BASINA BU HAFTA MAÇLARDA TEPKİ KOYALIM.
|
Medeniyetsizler!..
Adi serefsizler,baska hic bir ülke hakkinda böyle düsüneceklerini sanmiyorum.
Ama hicbir b.. yiyemeyecekler! Su anda %63 HAYIR oylamaya devam... |
Ankette son durum,
La Turquie doit-elle être exclue des éliminatoires de la Coupe du monde 2010? OUI 35% NON 65% |
[QUOTE=ZARALIX1968]TÜRKİYE CEZA ALIRSAN POLİTİK OLMAYAN BASIN KINA YAKAR ARTIK BEN MISIR ÇARŞIŞINDAN HEPSİNE ALIRIM ADAMLAR ORDAKİ MAÇTAN BİR GÖRÜNTÜ VERMEDİLER BİZE BİZİMKİLER İSE CEZA ALMAMIZ İÇİN NERDE BİZ HATA YAPTIYSAK ONU ZOM YAPARAK GÖSTERİYORLAR TÜRK DÜŞMANI BASINA BU HAFTA MAÇLARDA TEPKİ KOYALIM.[/QUOTE]
Bizde ki basın kimsede yok zaten... Adamların neye hizmet ettikleri belli değil... |
[B]son durum...
OUI evet 32% NON hayır 68%[/B] |
[QUOTE=Gunay][B]son durum...
OUI evet 32% NON hayır 68%[/B][/QUOTE] Sadece Fransa'da yaşayan insanlarımız oylamaya katılsa gene yeter... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:53. |