![]() |
Gençlerbirliği-Sivassporumuz
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=37607&token=12199][img]http://resimzade.com/Show.html?i=37607&token=12199[/img][/url]
Ligin 12. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağımız maç hakkında görüş ve tahminlerinizi burdan paylaşabilirsiniz. 17.11.2012 Cumartesi Saat : 19:00 Ankara 19 Mayıs Stadyumu |
Cevap: STSL 12.Hafta-Gençlerbirliği-Sivassporumuz
[B][I]7-1'in Rövanşını Almak İçin ''O Gün O Saatte Ordayız''[/I][/B]
|
Cevap: STSL 12.Hafta-Gençlerbirliği-Sivassporumuz
[QUOTE=Salim58;815059][B][I]7-1'in Rövanşını Almak İçin ''O Gün O Saatte Ordayız''[/I][/B][/QUOTE]
17 Kasım'da 7-1'in rövanşı saat 7'de :D |
Cevap: Gençlerbirliği-Sivassporumuz
Gençler bize dayanamaz.
|
O gün arkadaşlarla Konya'dan [B]Selçuk Üniversiteli Yiğidolar [/B]olarak oraya geliyoruz inşallah kazanırız. Çok zor bir maç olacak, kadro kurgusu bozulmadan Kadir monte edilmeli sadece.
|
Öncelikle centilmence geçsin. Güzel bir maç olsun. Ama bu maç çok önem kazandı. En az 1 puan iyi olur deplasmanda. Kadir ve Mehmet Nas ön liberoda oynar gibime geliyor. Belki Uğur'un yerine sağ bekte Erhan'ı görebiliriz. Duran toplar da işimize yarayacaktır inşallah Rajnoch ve Navratil sayesinde.
|
rıza hoca inadı bırakıp taraftarın sesine kulak verirse bu maçıda 3 puanla kapatırız eskişehir maçından önce birkaç taraftarın yaptığını doğru bulmuyorum doğanın bir kabahati yok doğa karaktersiz bir oyuncu olsaydı aldırış etmeden oyuna devam ederdi bu davranışından dolayı doğayı kutluyorum rıza hocada futbolcuyu kazanıyım derken taraftarı hem kendisine hemde oyunculara cephe aldırmasın formayı hak edene versin doğadan sonra sırada eneramo var çözümü senbul hoca taraftara bırakma bu olayı birdaha yaşamak istemiyoruz
|
[B]Doğa'l oyununa dönen Sivassporumuz, galibiyeti bile kazanacaktır inancını taşıyorum. Bir puan bile iyidir.
Ziya'nın çırpınışlarının, Mehmet Nas'ın performansının YARISI diğer futbolcularımızda olsa 7-1'in rövanşı da çok rahat alınır.[/B] |
[QUOTE=GokhanTurna;815064]O gün arkadaşlarla Konya'dan [B]Selçuk Üniversiteli Yiğidolar [/B]olarak oraya geliyoruz inşallah kazanırız. Çok zor bir maç olacak, kadro kurgusu bozulmadan Kadir monte edilmeli sadece.[/QUOTE]
Kadir direkt kırmızı gördüğünden 2 maç cezalı. |
[QUOTE=58_SEMİH_58;815079]Kadir direkt kırmızı gördüğünden 2 maç cezalı.[/QUOTE]
çift sarı sanmıştım ben sağolasın Semih'im |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:27. |