![]() |
3. Geleneksel Sivas Günleri
16-17-18 Kasım 2012
Feshane-Eyüp/İstanbulda 3. Geleneksel Sivas Günleri yapılacaktır. Programa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. [url]http://www.sivasgunleri.com/program.asp[/url] Daha önce yapılanlara katılmadım. Ama bi aksilik olmazsa buna katılacağım. [B]Burada Sivasspor'un standı[/B] olur mu acaba. [B]Forma veya lisanslı ürünleri alabilir miyiz?[/B] Bilgisi olan var mı? |
Cevap: 3. Geleneksel Sivas Günleri
[B]Ankara'da yapılan Sivas günlerinde Sivasspor standı vardı ama yeni formalar henüz çıkmadığı için olan formalar ve diğer ürünler vardı.
İstanbul'da yapılacak Sivas günlerinde büyük ihtimal yine Sivasspor standı açılır yeni ürünler standa getirilir diye düşünüyorum. [/B] |
Geleneksel olarak yapılan sivas günlerinde sivasspor standı da açılıyor.
|
[QUOTE=Salim58;815334][B]Ankara'da yapılan Sivas günlerinde Sivasspor standı vardı ama yeni formalar henüz çıkmadığı için olan formalar ve diğer ürünler vardı.
İstanbul'da yapılacak Sivas günlerinde büyük ihtimal yine Sivasspor standı açılır yeni ürünler standa getirilir diye düşünüyorum. [/B][/QUOTE] Kırmızı Formayı almak istiyorum inşallah vardır. |
[b]bu sivas günlerinde her ilçenin standı var o standlarda o ilçelere ait en ünlü yiyecek meyve tarımsal ürün maden örnekleri var sivasa özgü elsanatları standları var sivasspor ürünlerinin sergilendiği standa var fakat çok pahalı ürünlerde çok pahalı yiyeceklerde çok pahalı [/b]
|
Bu sezonun formaları olacak.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:09. |