![]() |
Sivasspor-Kayserispor - 13. Hafta
[B]Tarih:25 Kasım 2012 Pazar
Saat:19.00 [/B] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=38539&token=56525][img]http://resimzade.com/Show.html?i=38539&token=56525[/img][/url] |
Cevap: 13.Hafta Sivasspor-Kayserispor
25 Kasım Pazar ;) . galibiyetten başka alternatif yok:)
|
3 puan ne olursa olsun 3 puanı kayseriye yedirmemeliyiz,kesinlikle kazanmalıyız.
|
Ezik oynama lüksümüzün olmadığı 2 maçtan biri
|
kayseriyi yeneceğiz işallah
|
Bu defa ankete ezbere cevap vermedim :D :D Sivasspor kazanırrrrr.....
|
Cevap: Sivasspor-Kayserispor - 13. Hafta
gençlere karşı oynadığımız gibi oynamazsak kazanırız
Atıf ile mehmet nasın kesinlikle 90 dk oynaması lazım |
İyi günde kötü günde kendilerini her daim bizim düşmanımız olarak konumlandıran ve bizim başımıza gelecek her türlü kötü hadiseden hemen zevk almaya hazır bazı Kayserili taraftar grubunun "içine oturması" için Sivassporumdan sağlam bir galibiyet bekliyorum.
Avrupa yolunda evimizde puan kaybetmeye tahammülümüz yoktur, olmamalı zaten. Futbolcular da teknik heyet de bu durumun farkındadır umarım! Bu yıl Avrupa'ya gitmeliyizzzz! Aksine estirilmeye çalışılan tüm rüzgarlara karşın Rıza Hocama da güveniyorum. Haydi hocam özlenen Sivasspor'u izlettir artık! |
[B]Birilerinin hocaya ve formsuz oyunculara şu maçın Sivas ve Sivasspor camiası için ne denli önemli olduğunu hatırlatması lazım. Artık bahane istemiyoruz.... [/B]
|
Bu maçı kazanırsak 3 maç üst üste kaybettiğimiz periyodun yarasını sarmak üzere büyük adım atmış oluruz, bu çok iyi olur. Rıza hoca oyuncu değişikliklerinde daha radikal ve vizyoner olmalı, bizim ligdeki yerimiz 5 ile 10 arası değil. Olmamız gereken yer en azından ilk 6 olmalı.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:34. |