![]() |
Sporaktif proğramına sorularınız...
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=36873&token=62823][img]http://resimzade.com/Show.html?i=36873&token=62823[/img][/url]
[B]Moderatörlüğünü Mustafa Ateş'in yaptığı sporaktif proğramı, her hafta olduğu gibi bu hafta da saat 21.00'de canlı yayınla karşımıza gelecek. TV 58'de yayınlanan ve ağırlıklı olarak Sivassporun konuşulduğu proğramın yorumcusu, gazeteci Abdullah Yiğit, taraftarlardan gelen soruları cevaplamaya çalışacak. Yiğidoya yakışır, şiddet ve küfür, hakaret içermeyen sorularınızı; yaşadığınız şehir ve isimlerinizle birlikte, buraya yazabilirsiniz.[/B] |
Cevap: Sporaktif proğramına sorularınız...
[B]ilk soru bizden olsun..
Sivas'tan Emre... Mustafa bey size ve konuklarınıza iyi akşamlar... Sivassporumuzun Gençlerbirliği karşısında alınan bir puan için sevinemiyor, kaybedilen 2 puana üzülüyorum. Canlı olarak izleyenlerdenim. Gençlerbirliği karşısında yapılan futbolcu değişikiklerini Abdullah bey nasıl yorumlar. İyi akşamlar. Teşekkürler.[/B] |
Sivas'tan Kürşad...
Pas yapmadan ve top oynamadan, şans golleriyle ve meleklerin yardımıyla kaç hafta daha Sivasspor devam edebilir? Sizce bank asyada bile görülmeyen bu çağdışı futbolla Sivasspor ligde kalabilirmi? |
[B]Malatyadan Abdurahman İnce.[/B]
Benim sorum Abdullah abiye olacak Abdullah abinin Sivastan maça gelecek yiğidolara yardımcı olduğunu bu sitede okudum böyle bir çalışma yaptıysa teşekkür ederim.bende bu maça malatyadan geldim Abdullah abide bu yiğidolarla beraber maça geldimi acaba.? İkinci sorum Ziya maçtan aksayarak çıktı sakatlığ ciddimi teşekkürler. |
Sarkisladan Sedat
iyi aksamlar abi.. Benim sizden futbolculara bir sey soylemenizi istiyorum Simdi tum Futbol takimlari gol attiktan sonra gangham dansi yapiyorlar bizim sivassporlu oyuncularimizda gol attiktan sonra sivas halayi cekebilirler ve eminimki cokda yanki uyandirir bu halay..iyi aksamlar |
[B]Malatyadan Abdurahman İnce.[/B]
Bi sorumda Mustafa abiye olacak yayın akışı içinde gelen mesajlar içinde çekiliş yaparak forma yağmurluk vereceğiz diye sürekli dile getiriyorsunuz çekiliş yapmadan programı kapatıyprsunuz.Kime çıkarsa çıksın gizli çekim yapmayın madem vereceksiniz çekilişi yayın bitmeden yapın.malatyada tek yiğido benim formayı gizli çekimle vermeye devam edecekseniz bana verin yoksa çekiliş yapın. Mesajım okunacak cevap verilecekmi takipteyim.teşekkürler |
Başkentte otelde sn Mecnun başkanımızla sohbet esnasında dikkatimi çeken olay küfür olayıydı belliki başkanımız zor durumda kaldı bizlere bu hafta hangi futbolcumuz sırada küfür edilecek diye serzenişte bulundu.
Sivası içerdede dışardada sevelim sevdirelim o futbolcularımız bizler için buralardalar başkanından malzemecisine kadar hepsi sivas için emek veriyorlar. |
elazığdan muharrem
mustafa gardaş iyi akşamlar, konuklarınıza da selamlar. çoktan beri konu açılmıyordu iyiki açıldı. benim sorum abdullah gardaşa, abdullah gardaşım sivassporun gençler karşısında aldığı puana sevinmek lazım. öyle değişklik yapıldıki sahanın en iyi memet nası oyundan alındı. nerdeyse futbolu unutan hayrettinde oyuna alındı. değişikliler hakkında ne diyorsunuz birde malatyadaki gardaşım gibi bende canlı çekiliş yapılmasını istiyom yoksa gizli çekiliş oluyorsa banada forma çıksın istiyom :) birde sütüdyoya futbolculardan konuk niye almıyorsunuzki |
iyi akşamlar benim sorum erman ve eneramo ile ilgili erman haftalardır sahada bir varlık gösteremiyor erman kendine gelsin yada yedek kulubesine çekilsin erman bu futbolla milli takıma gitmeyi unutsun hayel bile etmesin. eneramo verilen pozisyonları cömertce harcamaya devam ediyor bu gidişle gol kaçırma kralı olacak takımdaki kötü gidişin nedeni nedir bir hafta harika futbol işte sivasspor bu diyoruz sonraki haftalarda rezil vasat mahkum ve ezik bir futbol bunların sebebleri nelerdir.son olarakda ziya nın alternatifleri kaan ve şaban neden gönderildi ziyanın olmadıgı zaman hayrettinin futbolu ortada?
|
Stadyumda sigara içme yasağı olmasına karşın müthiş bir şekilde sigara içiliyor. Bu yüzden stadyuma gelip maç seyrederken zehirlenmek istemiyorum. Bu sene iki maça gidebildim. Her taraftan sigara dumanı geliyor. Boğuluyorum. Bunun önlenmesi gerekmiyor mu? Özel güvenlik bu konuda görevli değil mi? Bu konu da yardımcı olunursa sevinirim.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:28. |