![]() |
Son prova
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=38608&token=52220[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Kayserispor'u konuk edecek olan Sivasspor, bugün yapacağı ter idmanın ardından kampa girecek. Hafta başından bu yana çalışmalarını aralıksız sürdüren Yiğidolar, dün Teknik Direktör Rıza Çalımbay'dan son direktifleri aldı. Düz koşu, açma, germe hareketleri ile başlayan idman, 5'e 2 top çalışması ve yarı alanda yapılan çift kale maçla devam etti. Son olarak kanatlardan varyasyon çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, düz koşu ile 2 saatlik idmanı tamamladı. Bu sezon gol yollarında bir türlü yüzü gülmeyen Yiğidolarda, forvet oyuncularına ise takımdan ayrı bir idman programı hazırlandı. Eneramo, Aatif, Pedriel ve Abdulkadir'e sık sık uyarılarda bulunan Çalımbay, yarın oynanacak zorlu iç saha randevusunda orta alana büyük görevlerin düştüğünü ifade etti. Sivas'ın Sesi |
Cevap: Son prova
orta sahamız sağlam olursa kayseriyi eze eze yeneriz
hocam bu maçı almamız gerek sizlere güveniyoruz |
bol gollü bir mac olacağa benziyor inşallah tarihi fark atacaz kayseri ye
|
korkak oynamazsak kayseriyi geceriz. insallah evimizde galip geliriz.
|
[b]doğruyu konuşmak gerekirse kayserisporun kadrosu sivasspordan daha kaliteli oynatmadıkları kujoviç bile sivassporda olsa tonla gol atar gollü maç olacağını sanıyorum defansımız boboyu iyi tutmalı ortasahalarındaki brezilyalı cleyton iyi oyuncu oyunun kaderini degiştirebiliyor ben oyuncularımıza sonuna kadar güveniyorum bizim oyuncularda performansını sahaya yansıtsa çok kaliteli takımız bu maça özel motivasyonla hazırlandıklarını umut ediyorum yönetim bu maçın pirimini 3 e katlamalı 1-0 olsun bizim olsun [/b]
|
Kayserispor'la maçlarımız sadece bir futbol maçı gibi görülmemeli.....
Aradan çok uzun sürede geçse,bazıları unutsa da ,yeni nesiller bilmese de ortada ki gerçek ; futbol terorü yüzünden 40 aşkın Sivas'lının Kayseri'de katliama uğraması..... Bu nedenle futbolcularımız "ki Sivas'lı olmasalar bile" Kayseri maçlarında varlarını yoklarını ortaya koymalı ve kazanmalılar..... |
[B][QUOTE=ROMANTİK KATİL;817242]korkak oynamazsak kayseriyi geceriz. insallah evimizde galip geliriz.[/QUOTE]
aynen öyle geriye gömülerek çekinerek oynarsak kayseri top yapan takım ileride basmamız lazım...[/B] |
ugur kavuka orta nasıl acılır ogretin hocam
|
öyle bir skor almalıyız ki kayseri ne 5-0 ile ne de 6-2 ile övünemez duruma gelmeliler
|
koşan mücadele eden hırslı atak ne istediğini bilen bir takımla oynuyacağımızı ve kayseriyi rahat geçeceğimizi düşünüyorum.aman rıza hoca elfirenini çekme
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:52. |