![]() |
Futbol Analiz'e sorularınız...
[B][url=http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031[/img][/url]
Sipas Vizyon Tv'de her hafta Pazartesi günleri yayınlanan Futbol Analiz Spor proğramının bu haftaki konuğu Kadir Pekmezci oluyor. Moderatörlüğünü Nail Sertakan'ın yaptığı, Prof. Dr. Mehmet Çimen'in yorumlarıyla renk kattığı spor proğramı, her hafta olduğu gibi bugün de saat 21.00 de başlayacak. Canlı telefon bağlantısı ile teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'ında katılacağı proğramda taraftarların sorularına cevap aranacak. Sorusu olan taraftarlarımızın, yaşadığı şehir ve isim belirtmeleri şartıyla, sorularını kısa ve öz sormalarını istirham ediyoruz. N O T : Site yönetiminden ricamdır. Sorularda şehir ve isim belirtilmemesi halinde soruların silinmesidir.[/B] |
Cevap: Futbol Analiz'e sorularınız...
[B][I]Ankara'dan Salim.
İyi akşamlar iyi yayınlar Nail Bey. Konuklarımıza'da saygı ve selamlar. Ben Kadir kardeşimizin bu yılkı performansında belirgin bi düşüş görüyorum,Kadir bu konuda ne düşünüyor acaba.? Saygılar.[/I][/B] |
[B]
Sivas'tan Emre ALİM Nail bey nezdinizde konuklarınıza iyi akşamlar... Kadir Pekmezci kardeşimize... Kadir kardeşim, Kayseri karşılaşmasındaki performansınızdan dolayı takımı tebrik ediyorum... Her hafta böyle oynamanız için ne yapmamız gerekiyor.:)[/B] |
[B]Berlin'den Onur[/B]
4:0 önde götürdügümüz macin kontrolünü son 20-25 dakkada bu sekilde kayipetmemiz, ucuz goller yememiz, bütün camiayi üzdü. Bu durum nasil gelisti, ve gelecekte bu nasil önlenebilir? Kadir'in takim arkadasi olan, ayni pozisyonu oynayan, ve tatsiz bir sekilde ayrilan Doga Kaya'nin performansini ve ayrilmaya yol acan son hareketlerini nasil degerlendiriyor, taraftarlara bu yönde bir mesaji varmi? Hocamiza, Kadir'e ve yayin ekibine selamlarimi sevgilerimi iletiyorum. |
[B]slm sipas tv spor ekibi izmirden Tamer Alp [/B]
Bence bu takım defans yapmayı beceremiyor. gençlerbirligi maçının 56 .dakikadan sonra ve kayseri maçının skor 4-0 olduktan sonra rıza hoca defansif degişiklikler yapıyor ve buda takımın dengesini bozuyor. olur olmaz goller yiyoruz ve pozisyonlar veriyoruz. yine kayseri maçında kalecinin yaptıgı 2 hatalı çıkış yüzünden az kalsın gol yiyoduk bu çıkışlarda şanslıydıkki gol olmadı.bence takım defansif agırlıklı bi kadroyla oynamamalı atak oynamalıyız ve kalecide çıkışlarında daha dikkatli olması için uyarılmalı.bu konudaki yorumlarınızı alabilirmiyim |
[B]Sevgili Kadire sorarmısınız neden sözünde durmamış[/B]
Başkentten Deniz Kılıç ( Devrek li) Devrekteki dostlarada selamlar [url=http://resimzade.com/Show.html?i=38638&token=72835][img]http://resimzade.com/Show.html?i=38638&token=72835[/img][/url] |
[B]İstanbul'dan Öner Almaz
Öncelikle son iki sezondur ortaya koyduğun performansdan dolayı tebrik ederim. Orta alanda çalışkanlığı ile ayakda duran aynı zaman da takımı da ayak da tutmayı başardın. Birçok spor otoritesine göre ligimizin en çok koşan orta alan oyuncususun. Bir çok spor yazarı seni milli takımı hak ettiğini yazdı. Her milli takım aday kadrosu açıklanırken ismini görememk üzüyor mu kendisini hiç bu konu da milli takım yetkilileri ile görüşme olanağı oldu mu? Son olarak da takım olarak derbi havasında gördüğü maçlar varmıdır? Saygılarımla... [/B] |
Malatyadan Abdurahman İnce.
iyi yayınlar Nail abi. Benim sorum Kadir gardaşıma kayseri maçına nasıl hazırlandılar bu maçın önemi teknik heyet tarafından nasıl anlatıldıki böyle güzel bir oyunun karşılığında güzel bi galibiyet aldık.Bizim gönlümüzden geçen Sivassporun hep böyle oynaması teşekkürler |
[B]Yalçın Kınık - İzmir[/B]
Nail bey, Mehmet bey ve Kadir kardeşim iyi akşamlar... Rıza hocam, Son günlerde [B]fısıltı gazetesi[/B] gibi kulaktan kulağa yayılan [B]ZİYA ERDAL=Batuhan Karadeniz[/B] takası ne derece doğru? Sivasspor bir şehir takımı olarak [B]büyük bir takım değilmidir[/B] de her sene olduğu gibi içten baltalanmaya çalışılıyor. Bunun [B]uygun[/B] bir yolu yok mudur? [B]Transfer döneminde[/B] oturup hak yenilmeden futbolcunun hakkını vererek, kulübümüzün menfaati düşünülerek [B]transfer edilse[/B] daha şık olmaz mı? İstanbul takımlarının şamar oğlanı olmamak için daha ne kadar direneceğiz? Hocam sakın böyle birşeye müsaade etmeyin, şehrin ahı tutar. Selam ve sevgilerimle, iyi yayınlar Nail bey. . |
[B]Tuğrul YAMAN
SİVAS[/B] [B]Lig Tv 'nin ukala spikerinin haddine düşmeden yaptığı Süper Lig takımlarını sınıflandırmasında[COLOR="Red"] BAŞALTI TAKIMLARI DEDİĞİMİZ [/COLOR]diye adlandırdığı takımlardan olduğumuz bu hafta öğrendim sizin nezlinizde bu durumu tüm Anadolu Takımlar adına ŞİDDETLE KINIYORUM . SAYGILARIMLA[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:57. |