SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ziya Beşiktaş'a mı? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35172)

SivasSpor.Com 26.11.2012 13:42

Ziya Beşiktaş'a mı?

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=38636&token=11899[/IMG]

Yükselen performansı ile istikrarlı futbolunu, bu sezon zirveye taşıyan Ziya ERDAL, şimdiden birçok takımın transfer listesine girmeyi başardı. Gelecek sezon kadrosunda görmek isteyen takımlardan birisi olan Beşiktaş A.Ş. ise, solbeki İsmail Köybaşı'nın sezonu kapatması sebebiyle Ziya Erdal'ı yakın takibe aldı.

Solbekte problem yaşayan İstanbul'un siyah-beyazlı takımı Beşiktaş, Ziya Erdal'ın transfer işini devre arasında bitirmek istiyor. Ziya'ya karşılık değişik transfer alternatiflerin sunulduğu ise gelen bilgiler arasında yer alıyor. Önerilen teklifler arasında ise Batuhan Karadeniz, Ziya Erdal takası öne çıkıyor. Bu konu da Sivasspor yönetimi, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın tavrı ise merak konusu.

Sivasspor'da ki başarısı dikkatlerden kaçmazken taraftarın adeta sevgilisi haline gelen Ziya Erdal'ın, disiplinsiz tavırları ile tüm futbol otoritelerince kabul edilen Batuhan Karadeniz takasına, Sivasspor sevdalısı taraftarların ise nasıl bir tepki vereceği merak ediliyor.

[B]Sivasspor.Com Özel Haberi[/B]

chatlaq 26.11.2012 13:45

Cevap: Ziya Beşiktaş'a mı?

umarım haber gerçek değildir ama haber fanatik'e ait değil gerçek olabilir.

yerliturkuaz 26.11.2012 13:46

[B]Haberin asılsız olduğu Batuhan isminin geçmesiyle anlaşışıyor Batuhan Beşiktaş'da kiralık oynuyor ben bu transfer haberini asılsız buluyorum...[/B]

chatlaq 26.11.2012 13:47

[QUOTE=chatlaq;817663]umarım haber gerçek değildir ama haber fanatik'e ait değil gerçek olabilir.[/QUOTE]

ek: haberde rıza hocanın tavrı merak ediliyor yazıyor. ne merak edilecek "ziyayı da aldım geliyorum" der

Rallim58 26.11.2012 13:50

[B]Böyle bir transfer asla onaylanmamalıdır. Gerekli tepkiler ve tavırlar sergilenmelidir...

Ziya'nın transferi adına sevincimi ifade eder, onun milli takıma giden yolun açılmasını candan isterim.

Ama futbol ahlakı olmayan, bir insanı Sivassporumuzda görmek bizi gerçekten kahreder. Eskişehirde iken Sivas'ta oynana karşılaşmada penaltı olmadığı halde, kendini yere atan, kaleciyi saha dışına attıranların Sivassporumda işi olmamalıdır.

Atatürk'ün en sevdiğim sözüdür.

"Ben sporcunun zeki çevik aynı zamanda AHLAKLISINI severim"[/B]

infial§ 26.11.2012 13:59

Bu haberin kaynağı neresi özel haber deniyor neye göre özel haber olur olmadık laf çıkmasın

HababamHa 26.11.2012 14:11

Batuhan Ziyanın tırnağı etmez böyle bi takas olacağına hiç olmasın ondan iyi

yeniceri_can 26.11.2012 14:17

[B]itibar etmeyiniz..Batuhan Beşiktaş'ta kiralık oynuyor..
Ziya'yı istiyor olabilir Beşiktaş ama Batuhan'la olası bir takas imkansız..[/B]

yorumyapıyombenya 26.11.2012 14:33

Ziya şuan yerli sol bekler içerisinde Türkiye'nin Hasan Ali Kaldırım ile birlikte en iyi iki oyuncusundan bana göre de en iyi sol bek oyuncusu. Samet Aybaba gibi genç oyuncu uzmanının Ziyayı mutlak suretle izlediğine eminim.

Batuhan Bjk ile 2 yıllık kiralık sözleşme imzaladı ve 3 Milyon euro'ya transfer olma maddesi var. Batuhanın bonservisini alarak bize kiralık olarak verebilirler yada Batuhanın harici başka bir oyuncu daha verebilirler. Bence nakit iyi bir paraya Ziyayı satabiliriz. Hayrettinin neden sonradan da olsa oyuna girdiği şimdi anlaşıldı.

münihliyigido58 26.11.2012 14:37

Batuhan ikinci bir Yasin Cakmak olmasin. Ziya'nin degeri bence 2,5-3 milyon euro. bu parayi kurusuna almak lazim, veren takimada gidebilir. Ama Batuhan'dan Istanbulda verim alamiyorsan, Sivas'da nasil alacaksin. Adam futbola konsantre olamiyorki.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:50.