![]() |
Yollarımız Ayrılıyor mu?
[IMG]http://www.les-transferts.com/wp-content/uploads/2008/07/jacques-faty.jpg[/IMG]
[B]Fransız asıllı Senegalli futbolcumuz Doudou Jacques Faty ile yollarımız ayrılıyor mu? Dün akşam Nail Sertakan'ın hazırlayıp sunduğu Futbol Analiz "Kupa Özel" proğramının konuğu olan, teknik kadromuzda yer alan Antrenörlerimizden Orhan Kaynak, yiğidolardan gelen Faty hakkındaki soru üzerine, "muhtemelen devre arası yollarımız ayrılabilir" dedi. Çeşitli konularada net cevap veren Kaynak, "Burası Sivasspor, hiçbir furbolcu ile problem yaşanmaz, formalar verilmez alınır, futbolcu çalışır, kazanır ve alır. Futbolcularımızdan kimseyi göndermeyi düşünmeyiz ama gelen cazip teklifleri, futbolcumuzda isterse, bu transferde Sivassporumuzda kar elde edecekse neden olmasın" şeklinde konuştu. 2014 yılının Temmuz ayına kadar sözleşmesi bulunan Senegal Milli takımında da top koşturan Faty'nin ayrılması ile defans blokuna ilave bir transfer yapılıp yapılmayacağı ise merak ediliyor.[/B] [B][I][U]Faty veda etti.. [/U][/I][/B] Merci a tous de m' avoir suivi et accompagné durant cette merveilleuse expérience turque. Plus que tout j'ai apprécié la chaleur humaine que j'ai constamment ressentie. La Turquie est riche de son football de qualité certes mais elle est su rtout riche de ses femmes et de ses hommes qui composent son peuple. A vos côtés, je me suis senti chez moi. Malgré la barrière de la langue qui m'a parfois conduit à des situations cocaces, j'ai trouvé en certains d'entre vous une famille. Votre affection et votre soutien m'accompagneront toujours. Ma reconnaissance et ma gratitude sont éternelles. [B]Öncelikle hepinize bu güzel deneyim süreci boyunca yanimda oldugunuz için tesekkuru bir borç bilirim. Herseyden önce Türk halkinin sicakligini ve bana gosterdigi ilgiden çok memnun kaldigimi belirtmek isterim. Türkiye kaliteli futbolundan o nce kaliteli insanlardan olustuguna sahit oldum, sizin yaninizda kendimi hic yabanci hissetmedim dil bazen küçük bir engel olsa bile kendi evimde, kendi ailemle gibiydim. Ilginizin ve desteginizin her zaman benimle olacagindan suphem olmamasiyla birlikte hepinize tekrar sonsuz sevgimi ve tesekkurlerimi sunarim.[/B] |
Cevap: Yollarımız Ayrılıyor mu?
bence de gitmesi hem kendi hemde Sivasspor için en hayırlısı....
|
Faty'i çok sevdim iyi bir insan ama futbolda gerçekten hiç bir katkısı olmadı oynadığı tüm maçları farklı yenildik(trabzon maçı hariç) bundan sonraki futbol hayatında başarılar.Orhan hoca iyi bir stoper önlibero ve forvet alacağımızı söyledi muhtemelen stoper ve forvet yabancı önlibero Türk olur...
|
[B]Jacques Faty ilk geldiğinde Sivasspora çok faydası olur diye düşünmüştüm ama olmadı,Belki yeterli şans verilmedi belkide verilen şansları iyi değerlendiremedi buna rağmen çıkıpta ben niye oynamıyorum diye söylenmedi.
Sivasspor'dan giderse Faty'e bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dilerim.[/B] |
Ne stoperde ne de sağ bekte ağırlığından dolayı hiçbir verim alamadık. Sivasspor'a katkısı ön libero oynadığı 1-2 maçtan öteye geçemedi.
Gidiyorsa da futbol kariyerinde başarılar... |
[QUOTE=35kağan58;818486]Ne stoperde ne de sağ bekte ağırlığından dolayı hiçbir verim alamadık. Sivasspor'a katkısı ön libero oynadığı 1-2 maçtan öteye geçemedi.
Gidiyorsa da futbol kariyerinde başarılar...[/QUOTE] [B]Faty özünde neşeli, şen bir futbolcudur. Takım arkadaşları ile olan uyumu üst seviyede olduğu biliniyor. Mehmet Nas örneği tüm futbolcular için emsal teşkil etmelidir. Çalışmak çalışmak çalışmak. Sonunda kimse vermedi Mehmet Nas formayı ısararla isteyip aldı. Çalışmasaydı şimdilerde onun ismi konuşuluyor olacaktı. Sivasspor tesisleri, yan gelip yatma yeri değil, çalışıp forma kapma yeri olmalıdır.[/B] |
Duyduğum en güzel haber !
Büyük bir tehlikeden kurtulduk ... |
gitsin gitsin de paralarımız da boşa gidiyor. 1-2 maç harici hiç bir faydası olmadı..
|
[QUOTE=Rallim58;818508][B]Faty özünde neşeli, şen bir futbolcudur. Takım arkadaşları ile olan uyumu üst seviyede olduğu biliniyor.
Mehmet Nas örneği tüm futbolcular için emsal teşkil etmelidir. Çalışmak çalışmak çalışmak. [U][B]Sonunda kimse vermedi Mehmet Nas formayı ısararla isteyip aldı.[/B][/U] Çalışmasaydı şimdilerde onun ismi konuşuluyor olacaktı. Sivasspor tesisleri, yan gelip yatma yeri değil, çalışıp forma kapma yeri olmalıdır.[/B][/QUOTE] Mehmet Nas´a formayi bir nevi taraftar verdi. Yoksa Riza hoca´nin Doga´dan vazgecipte ona formayi pek verecegi yoktu. |
Şuana kadar duruyor olması hata.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:43. |