![]() |
YÖNETİM GALİBİYETTEN EMİN
Sivasspor Yönetimi, yarın oynanacak olan Ankaraspor maçından galibiyet ile döneceklerinden son derece emin.
Son haftalarda iyi oynamalarına rağmen hak etmedikleri skorlar ve yenilgiler aldıklarını belirter Sivasspor Yönetimi, Ankaraspor maçıyla birlikte yeniden galibiyet serisine başlayacaklarını söyledi. Yönetim Kurulu, Ankara takımının yeni bir hava yakaladığını ve zorlu bir rakip olduğunu bildiklerini de sözlerine ekleyerek, “Oynadığımız futbol ve ligdeki yerimiz belli. Son haftalarda düşüşe geçtik ama bu düşüş bu hafta son bulacak. Camia olarak galibiyete kilitlendik. Galibiyet ile de döneceğiz. İlk sezonumuzdaki bu başarımızı dahada yukarılara taşımak istiyoruz. Bunun içinde elimizden geleni yapıyoruz. Yukarılara tırmanmak için bu maç çok önemli. Bu nedende ne olursa olsun bu maçtan galibiyet ile döneceğiz. Futbol-cularımız ve Teknik heyetimize güvenimiz sonsuz”dediler Hakikat Gazetesi |
Başka bir sonuç düşünemiyorum zaten.
|
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]TABIKI HERKESIN GONLUNDEN GALIBIYET GECIYOR...AMA ALLAH KORUSUN BI RİZE FACİASI GIBI BISEY OLMAZ INSALLAH....BENDE COK EMINIMKI ANKARAYI YENERİZ(İNŞALLAH)[/COLOR][/FONT]
|
[B]tüm yönetim va taraftarın beklentisi o yönde.. artık barcelona ile oynasak onlardan bile 3 puan alırız gözüyle bakıyoruz :)[/B]
|
TABİKİ HERKES GALİBİYETTEN EMİN AMA AKSİ BİR SONUÇTADA FELAKET FALAN OLMAZ ,SONUÇTA ZORLU BİR DEPLASMANA GİDİYORUZ HER TÜRLÜ SONUCA HAZIRLIKLI OLMALIYIZ.AMA ALINACAK BİR 3 PUAN İLERİYE ÇOK DAHA FAZLA UMUTLU BAKMAMIZA SEBEP OLACAK,MORAL MOTİVASYONUMUZU ARTIRACAKTIR
|
[QUOTE=Gunay][B]tüm yönetim va taraftarın beklentisi o yönde.. artık barcelona ile oynasak onlardan bile 3 puan alırız gözüyle bakıyoruz :)[/B][/QUOTE]
işte büyük takım taraftarı olmanın ilk kuralı |
[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor Yönetimi, yarın oynanacak olan Ankaraspor maçından galibiyet ile döneceklerinden son derece emin.
Son haftalarda iyi oynamalarına rağmen hak etmedikleri skorlar ve yenilgiler aldıklarını belirter Sivasspor Yönetimi, Ankaraspor maçıyla birlikte yeniden galibiyet serisine başlayacaklarını söyledi. Yönetim Kurulu, Ankara takımının yeni bir hava yakaladığını ve zorlu bir rakip olduğunu bildiklerini de sözlerine ekleyerek, “Oynadığımız futbol ve ligdeki yerimiz belli. Son haftalarda düşüşe geçtik ama bu düşüş bu hafta son bulacak. Camia olarak galibiyete kilitlendik. Galibiyet ile de döneceğiz. İlk sezonumuzdaki bu başarımızı dahada yukarılara taşımak istiyoruz. Bunun içinde elimizden geleni yapıyoruz. Yukarılara tırmanmak için bu maç çok önemli. Bu nedende ne olursa olsun bu maçtan galibiyet ile döneceğiz. Futbol-cularımız ve Teknik heyetimize güvenimiz sonsuz”dediler [/QUOTE |
[b]Takımda hava o kadar mükemmelki tabiki galibiyetten emin konuşuyor yöneticilerimiz...Bizde taraftar olarak galibiyetten eminiz...
SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ....[/b] |
Eksik yok...
MORAL,
INANC CALISMA+ GALIBIYET... |
İnşallah Ankarayı yenecez ankarada........Bekle Ankara Yiğidolar Geliyorrr..
[b]Ankara ankara Güzel Ankara seni görmek ister her bahtı karaaaaaaaaaa [/b] :D [color=blue]Sonsuza Dek Sürecek Bizim Aşkımız 67 Yiğidolarız... Herkes Gider Biz Kalırız 67 Yiğidolarız...[/color] [color=red]Yine Yollardayız...Sivasspor Nerede Biz Oradayız...[/color] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:44. |