SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   YÖNETİM GALİBİYETTEN EMİN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3520)

SivasSpor.Com 19.11.2005 01:17

YÖNETİM GALİBİYETTEN EMİN

Sivasspor Yönetimi, yarın oynanacak olan Ankaraspor maçından galibiyet ile döneceklerinden son derece emin.

Son haftalarda iyi oynamalarına rağmen hak etmedikleri skorlar ve yenilgiler aldıklarını belirter Sivasspor Yönetimi, Ankaraspor maçıyla birlikte yeniden galibiyet serisine başlayacaklarını söyledi. Yönetim Kurulu, Ankara takımının yeni bir hava yakaladığını ve zorlu bir rakip olduğunu bildiklerini de sözlerine ekleyerek, “Oynadığımız futbol ve ligdeki yerimiz belli. Son haftalarda düşüşe geçtik ama bu düşüş bu hafta son bulacak.
Camia olarak galibiyete kilitlendik. Galibiyet ile de döneceğiz. İlk sezonumuzdaki bu başarımızı dahada yukarılara taşımak istiyoruz. Bunun içinde elimizden geleni yapıyoruz. Yukarılara tırmanmak için bu maç çok önemli. Bu nedende ne olursa olsun bu maçtan galibiyet ile döneceğiz.
Futbol-cularımız ve Teknik heyetimize güvenimiz sonsuz”dediler

Hakikat Gazetesi

Serd@r 19.11.2005 01:21

Başka bir sonuç düşünemiyorum zaten.

1967_CLUB_ÖZGÜR 19.11.2005 02:22

[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]TABIKI HERKESIN GONLUNDEN GALIBIYET GECIYOR...AMA ALLAH KORUSUN BI RİZE FACİASI GIBI BISEY OLMAZ INSALLAH....BENDE COK EMINIMKI ANKARAYI YENERİZ(İNŞALLAH)[/COLOR][/FONT]

GuNaY 19.11.2005 02:36

[B]tüm yönetim va taraftarın beklentisi o yönde.. artık barcelona ile oynasak onlardan bile 3 puan alırız gözüyle bakıyoruz :)[/B]

Cem-Can 19.11.2005 07:57

TABİKİ HERKES GALİBİYETTEN EMİN AMA AKSİ BİR SONUÇTADA FELAKET FALAN OLMAZ ,SONUÇTA ZORLU BİR DEPLASMANA GİDİYORUZ HER TÜRLÜ SONUCA HAZIRLIKLI OLMALIYIZ.AMA ALINACAK BİR 3 PUAN İLERİYE ÇOK DAHA FAZLA UMUTLU BAKMAMIZA SEBEP OLACAK,MORAL MOTİVASYONUMUZU ARTIRACAKTIR

rguler 19.11.2005 08:55

[QUOTE=Gunay][B]tüm yönetim va taraftarın beklentisi o yönde.. artık barcelona ile oynasak onlardan bile 3 puan alırız gözüyle bakıyoruz :)[/B][/QUOTE]
işte büyük takım taraftarı olmanın ilk kuralı

ElbeyLi58 19.11.2005 11:48

[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor Yönetimi, yarın oynanacak olan Ankaraspor maçından galibiyet ile döneceklerinden son derece emin.

Son haftalarda iyi oynamalarına rağmen hak etmedikleri skorlar ve yenilgiler aldıklarını belirter Sivasspor Yönetimi, Ankaraspor maçıyla birlikte yeniden galibiyet serisine başlayacaklarını söyledi. Yönetim Kurulu, Ankara takımının yeni bir hava yakaladığını ve zorlu bir rakip olduğunu bildiklerini de sözlerine ekleyerek, “Oynadığımız futbol ve ligdeki yerimiz belli. Son haftalarda düşüşe geçtik ama bu düşüş bu hafta son bulacak.
Camia olarak galibiyete kilitlendik. Galibiyet ile de döneceğiz. İlk sezonumuzdaki bu başarımızı dahada yukarılara taşımak istiyoruz. Bunun içinde elimizden geleni yapıyoruz. Yukarılara tırmanmak için bu maç çok önemli. Bu nedende ne olursa olsun bu maçtan galibiyet ile döneceğiz.
Futbol-cularımız ve Teknik heyetimize güvenimiz sonsuz”dediler

[/QUOTE

serhankaburcuk 19.11.2005 17:04

[b]Takımda hava o kadar mükemmelki tabiki galibiyetten emin konuşuyor yöneticilerimiz...Bizde taraftar olarak galibiyetten eminiz...

SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ
67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ
67 YİĞİDOLARIZ....[/b]

gercek58li 19.11.2005 17:08

Eksik yok...

MORAL,
INANC
CALISMA+
GALIBIYET...

DJMuRaT 19.11.2005 17:10

İnşallah Ankarayı yenecez ankarada........Bekle Ankara Yiğidolar Geliyorrr..

[b]Ankara ankara Güzel Ankara seni görmek ister her bahtı karaaaaaaaaaa [/b]
:D

[color=blue]Sonsuza Dek Sürecek Bizim Aşkımız 67 Yiğidolarız...
Herkes Gider Biz Kalırız 67 Yiğidolarız...[/color]

[color=red]Yine Yollardayız...Sivasspor Nerede Biz Oradayız...[/color]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:44.