SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   4 Eylül maça hazır (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35226)

SivasSpor.Com 07.12.2012 10:56

4 Eylül maça hazır

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=38789&token=35320][img]http://resimzade.com/Show.html?i=38789&token=35320[/img][/url]

Sivasspor-galatasaray maçının oynanacağı 4 Eylül Stadı'nın buzla kaplı Protokol Tribünü'nün önündeki zeminin eritileceğini, karla kaplı koltukların temizlenmesinin karşılaşmaya kadar bitirileceği bildirildi.

Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında yarın Sivasspor-Galatasaray maçının oynanacağı 4 Eylül Stadı'nın hazır hale getirilmesi için çaba gösterildiğini açıklayan Stat Müdürü Fatih Şimşek, saha zeminine hiç dokunmadıklarını, alttan ısıtmalı sistemle karların kendiliğinden eridiğini, tribünlerde ise kar yağışı bekledikleri için maç günü çalışma yapacaklarını söyledi. Çalışmalar sonucu sahanın Galatasaray maçına hazır hale geleceğini ifade eden Fatih Şimşek, şöyle dedi:

"Şu anda ısıtmalarımız açık olduğu için saha zeminine her hangi bir müdahalemiz yok. Sahaya aşırı bir kar yağışı olmadığı sürece de zemine her hangi bir müdahalede bulunmayacağız. Şu anda zemin ısısı 15 dereceye ayarlanmış durumda. Altan ısıtma sistemlerimiz şu an için çalışıyor. Herhangi bir sıkıntı da gözükmüyor. Kar yağışı beklediğimiz için tribünlere bir şey yapamıyoruz. Maç günü kar yağışı gözükmüyor. Tribünleri maç günü temizleyeceğiz."

Havaların soğuması ve kar yağışının başlaması ile birlikte hafta başında ısıtma sistemlerini devreye aldıklarını söyleyen Fatih Şimşek, şöyle devam etti:

"Kış memleketi olduğumuz için hava tahmin raporlarını yakından takip ediyoruz. 3-4 gün önceden ısıtmaları çalıştırdık. Değerleri tam yerini bulsun, donma olayı olmasın, arıza olan yerlere zamanında müdahale edelim diye. Şu anda ise çalışıyor. Bir sıkıntı gözükmüyor."

Sahanın zemininde bazı bölgelerin buzlu olduğunu söyleyen Fatih Şimşek, "Protokol tribünü önünde bulunan zemine gölge düşüyor. Güneşi az gördüğü için eriyen karlar burada buzlanma yapıyor. Ama inşallah maç saatine kadar buzlanmalarda ortadan kalkar" dedi.

karamik 07.12.2012 11:27

Cevap: 4 Eylül maça hazır

Bende hazırım Maçı izlemek için Sivasa geliyorum Fotomaçın manşeti şimdiden görür gibiyim"Avrupada Aslan Sivasta Kedi "

Ferhat06 07.12.2012 11:43

Öyle yıkma kendini,
Öyle mahzun, öyle garip...
Nerede olursan ol,
İçerde, dışarda, derste, sırada,
Yürü üstüne - üstüne,
Tükür yüzüne celladın,
Fırsatçının, fesatçının, hayının...
Dayan kitap ile
Dayan iş ile.
Tırnak ile, diş ile,
Umut ile, sevda ile, düş ile
Dayan rüsva etme beni.

Gör, nasıl yeniden yaratılırım,
Namuslu, genç ellerinle.
Kızlarım,
Oğullarım var gelecekte,
Herbiri vazgeçilmez cihan parçası.
Kaç bin yıllık hasretimin koncası,
Gözlerinden,
Gözlerinden öperim,
Bir umudum sende,
Anlıyor musun ?
[U][I] ANADOLU[/I][/U]

[B]AHMET ARİF[/B]

chatlaq 07.12.2012 11:44

ne kadar hazır olursa olsun. geseyi yenersek fatih terimin diyeceği sabit. "hava şartlarından etkilendik, onlar alışkın bu şartlara"

Kokomo 07.12.2012 11:53

Eskiler daha iyi bilir, aslında sahamızın KARLA kaplı olması her zaman Sivasspor'un lehine olmuştur !

Geçmiş yıllarda ısıtma yokken, bu tip sahaya alışkın olmayan birçok takımı yenmiştik.

Bizden daha güçlü takımlarda dahil olmak üzere ...

BASER58 07.12.2012 11:57

aynen kardes haklısın

Ferhat06 07.12.2012 12:00

[QUOTE=Kokomo;819771]Eskiler daha iyi bilir, aslında sahamızın KARLA kaplı olması her zaman Sivasspor'un lehine olmuştur !

Geçmiş yıllarda ısıtma yokken, bu tip sahaya alışkın olmayan birçok takımı yenmiştik.

Bizden daha güçlü takımlarda dahil olmak üzere ...[/QUOTE]

Ben de aynı şeyi düşünüyordum.Büyük avantajımızı kaybettik ne yazıkki..Eskiden kışın rakipler korkarak gelirdi Sivasa.

adres58 07.12.2012 12:18

[QUOTE=Ferhat06;819769]
.........

Gör, nasıl yeniden yaratılırım,
Namuslu, genç ellerinle.
Kızlarım,
Oğullarım var gelecekte,
Herbiri vazgeçilmez cihan parçası.
Kaç bin yıllık hasretimin koncası,
Gözlerinden,
Gözlerinden öperim,
Bir umudum sende,
Anlıyor musun ?
[U][I] ANADOLU[/I][/U]

[B]AHMET ARİF[/B][/QUOTE]

Abi çok sevdiğim bir şiir...

Bizde inşallah bu şiir nazarında gözlerinden öpeceğiz bir Anadolulu olarak...

yiğidoyiğit 07.12.2012 12:44

[QUOTE=Ferhat06;819774]Ben de aynı şeyi düşünüyordum.Büyük avantajımızı kaybettik ne yazıkki..Eskiden kışın rakipler korkarak gelirdi Sivasa.[/QUOTE]

Ben sizler gibi düşünmüyorum. Bundan 4-5 sezon öncesi ligin ilk maçı Antalyaspor ile Antalya'da oynuyoruz. Maç sonu Antalyaspor 0 - Sivasspor 1, o zaman Antalyaspor hocası Yılmaz Vural, "havanın sıcaklığı bizi çok etkiledi o nedenle Sivasspor'a yenildik" demişti. Aradan 5-6 ay geçti ikinci yarının ilk maçı Sivasspor-Antalyaspor maç Sivas'ta hava buz gibi saha komple buz. Maç sonucu Sivasspor 0- Antalyaspor 1, bizim hoca (Bülent Uygun) "hava çok soğuktu o nedenle takım olumsuz etkiledi" olarak açıklama yaptı. Bu yazdıklarımın hepsi arşivde var. Hava, soğuk-sıcak, saha buz hepsi palavra. Oynamak isteyen oynar ve kazanır. Cumartesi hem aslanı hem de Terim'i (Kayseri, Fenerbahçe ve Beşiktaş) gibi terbiye ederiz. Tek üzüntüm ilk yarı Trabzon'a yenilmemiz oldu.

58 SiVaSıM 58 07.12.2012 13:43

işte özlediğim manzara kar :D şimdi işini bitirecez cincon gel bakalım

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:57.