![]() |
Maçı Değerlendirelim
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=38794&token=30476][img]http://resimzade.com/Show.html?i=38794&token=30476[/img][/url]
Kendi sahamızda Galatasaray'a 3 - 1 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B][COLOR="Red"]Yine hatalar zinciri yine mağlubiyet.[/COLOR]
1. Bu takımda uğurun yeri yok artık oynadığı dakia botunca o kanat otoban oldu. 2. Kadir seninde suyun ısındı,geçen hafta ibb maçındada kaptırdın gol oldu, bu maçtada aynı hatayı yaptın yine gol yedik sayende. 3. Gs zaten defans arkası oyuncu kaçırıcaktı neden önlemini almadık ? 4. Rıza hoca seninde suyun ısındı taraftarın sabrı taşıyor ! 5. Kendi evinde 3-1 geridesin dk olmuş 75 tek forvet oynuyosun neden çiflemiyosun forveti 6. €rmanın performansı neden sadece 45 fk sürüyor neden kondisyonu eksildi bu adamın 7. Grosicki neden maç seçer oldu. 8.İlk Haflarda izlediğimiz Atıff nerede şimdiki atıff neredeee.. 9. Borjanın haftalardır yediği hatalı gollere ikm dur diyecek ?[/B] |
[B]Berbat ötesi bir maç oldu bir takım kaybetmek için bu kadar elinden geleni yapar mı
Takımı ateşleyecek bir oyuncumuz yok takımı sırtlayacak bir oyuncumuz yok takımı ateşleyecek oyuncumuz kısacası hiçbirşeyimiz yokdu bu maçda. Yönetim ve Rıza hoca el ele verip devre arası adam akıllı transferler yapılmazsa gidişat hiç de iyi olmaz.Geçen sene Manisaspor’un düştüğü duruma düşeriz. Biz gerçek Sivasspor’u istiyoruz artık. Silkelen kendine gel sen bu değilsin Sivasspor…. [/B] |
Geçen yıldan beri kaleci sorunumuz olduğunu defalarca yazdık. Rüştü gibi bir kaleci bile bu kalede çok iş yapardı. Her maç kaleci hatasından gol yiyoruz.
Rıza Hocayı şimdiye kadar eleştirirken hep tadında bıraktım ama Mehmet NAS form tutup taraftarın gözüne girdiği halde ve her oynadığı maçta takıma güç kattığı halen neden ilk 11'de oynamıyor, sebebini çok merak ediyorum. Belki [B] Kadir[/B]'e çok yüklenilecek ben de kabul ediyorum formsuz olduğunu ama Kadir'in yanında [B]Mehmet Nas[/B] veya iyi bir adam varken neler yapabildiğini bizler çok iyi biliyoruz. Aatıf form düşüklüğü yaşıyor. Çift forvetle hiç oynamıyoruz. Oynamayı denemiyoruz bile. Gs yorgun argın yürüyerek yendi bizi. Ayrıca 58. dakikada kendini taraftar zannedenler yüzünden kulübümüze ceza gelirse bunun sorumluluğunu kim üstlenecek. Belki de kendini taraftar sanıp [B]maytap[/B] atanlar yüzünden yedik üçüncü golü. Takıma zarar verecekseniz hiç desteklemeyein daha iyi. Başkalarının plaka şovuna özenmek çok komik oluyor gerçekten. [B]Karabük ve Elazığ maçlarında en az 4 puan toplamamız lazım bir şekilde. Yoksa ikinci yarı çok zor geçer. [/B] |
kadirin agzina ***** dahada birsey demiyorum
|
"Böyle [B]gol yenmez[/B]. Böyle gol yersen çıkartamazsın.. [B]Sakatımız çok[/B], Eneramo yok, Cerny yok, vs vs vs vs...."
İyi de, bu [B]gollerin yenmemesi [/B]için ne tedbir alıyorsun? Ya da neden alamıyorsun? Gol yiyorsak [B]suçladığın futbolcularını[/B] nasıl çalıştırıyorsun, nasıl [B]motive[/B] ediyorsun, nasıl kademe almalarını söylüyorsun, [B]nasıl oynamaları gerektiğini[/B] anlatıyor musun? Bak, [B]ERHAN GÜVEN'[/B]i gördün mü? Taraftarın [B]transferini beğenmediği[/B] Erhan [B]sağbek nasıl olmalı gösterdi[/B]. Top çaldı, top sürdü, orta yaptı, pas attı, kademeye girdi, [B]rakip ceza sahasına[/B] girdi baskı yaptı, top aldı. Bir sağbek [B]ne yapması gerekiyorsa[/B] herşeyi yaptı. Haa, [B]bir tek taç [/B]atmadı. Onun bu güzel futbolu sana kapak olsun !.. Orta saha da [B]ADEM KOÇAK[/B] tam maestro idi. Pasörlük yaptı, kademeye girdi, defansı rahatlattı, ileriye çok güzel paslar attı, çok soğukkanlı çalımlar attı. Ama [B]ileri de forvetin olmayınca[/B] Erman ile Grosicki'nin [B]artistliğinden[/B] kaçan gollere ah-vah ettik sadece. [B]Borjan[/B] artık şu [B]gereksiz açılmaları[/B] ne zaman bırakacak? [B]Kadir Bekmezci[/B] [B]gereksiz top oynamaları[/B] ne zaman terkedecek? [B]Grosicki artistliği[/B] ne zaman bırakacak? [B]Erman bencilliği[/B] ne zaman bırakacak? Hepsini zamana mı bırakacağız? [B]Niye yenildik[/B]? G.Saray çok mu iyi oynadı? Hayır. [B]Akıllı oynadı[/B]. 4 şut, 3 gol. Biz bu futbolla ne yaparız? Sadece [B]altımızda ki takımların yenilmesine seviniriz[/B]. Ki, puan sıralamasında [B]aşağılara[/B] düşmüyoruz diye. Sonrası ne olur? Sonrasın da [B]paçalarımız tutuşur[/B], zira fark kapandı. Ah Rıza hoca, saygılarımla....................................................... . |
Maçtan çıktım eve gidiyorum o kadar moralimiz bozuk ki anlatamam,diyecek tek kelimem var Allah bin kere belanızı versin rıza çalımbAy ve öğrencileri
|
bu kadar kötü futbol olabilirmi. neden faty yok neler oluyor rıza. sen ne yapmaya çalışıyorsun bu kadar kötü futbolmu olur. hiçmi antreman yapmıyorsun sen ne yapıyorsunuz tesislerde. hoca sen git ya allahını seversen git. gerçi ibb yi yenemeyen takım galatasarayı nasıl yenecek. oda doğru ama bizi yeter rezil ettiğiniz. amacınız ne sizin. anlayamıyorum inanın. yazıklar olsun başka bişe demiyeceğim. yazıklar olsun.
|
Şu eldivenleri bana verin..
|
[B]Bu kadar baskılı oynayacağımızı biliyordum ama bu kadar hata yapacağımızı bilmiyordum.Kadir topu ayağında neden bu kadar tutar anlamadım gitti,Elimizdeki maçı resmen verdik bu kadar hata olmaz arkadaş.Maça zaten Borjan'ın güzel hatası ile 1-0 yenik başladık ikinci golde Burak yine çirkefliğini yaptı hakem bu faulü neden niye görmedi hayret,Üçüncü gol Kadirin hediyesi diyelimmi? GS ikinci yarı toparlandı maçta dengeyi kurdu ama biz ilk yarıda maçı almalıydık alamadık bu maçı resmen GS ya hediye ettik...... [/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:38. |