SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor Revire Döndü (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35245)

Rallim58 10.12.2012 23:52

Sivasspor Revire Döndü

Bu hafta ligde Galatasaray karşısından 3-1'lik mağlubiyetle ayrılan Sivasspor'da, bugün oynanacak kupa randevusu öncesinde yaşanan sakatlıklar can sıkıyor. Sezon başından bu yana alternatif kadro anlamında sancılı günler geçiren kırmızı-beyazlılar, kulüple ilişkisini kesen 3 ismin ardından 7 futbolcusundan da yaşanan sakatlıklardan dolayı yararlanamayacak.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon kadro sıkıntısı yaşayan Sivasspor, birçok as oyuncusunun sakatlığı nedeniyle adeta revire döndü.

Ligde son haftalarda yakaladığı başarılı gidişatı 14. hafta mücadelesinde İstanbul B.B. deplasmanında sonlandıran kırmızı-beyazlılar, hafta sonu sahasında konuk ettiği Galatasaray karşısında da hüsrana uğramıştı. Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından, rotayı bugün Gaziantepspor ile oynanacak kupa randevusuna çeviren Yiğidolarda, birçok as oyuncunun sakatlığı teknik heyetin ve taraftarların moralini bozdu.

[B]YAPRAK DÖKÜMÜ BEDNAR'LA BAŞLADI[/B]
Ligde ilk yarının bitimine sayılı günler kala, oynanacak 2 karşılaşmayı kayıpsız kapatmanın hesaplarını yapan Sivasspor'da bu sezon yaprak dökümü erken başladı.

Sezon başında Sivasspor'a büyük umutlarla transfer edilen forvet oyuncusu Roman Bednar, kırmızı-beyazlılarla yollarını ayıran ilk isim oldu. Bednar'ın ardından 11. hafta mücadelesinde Eskişehirspor karşılaşmasına çıkmama kararı alan Doğa Kaya ile de bu maçın ardından yol ayrımına gelinmişti. Geçtiğimiz günlerde kulüpte mukavelesini fesih eden son isim ise Jaques Faty oldu.

[B]KUPA ÖNCESİ 7 SAKAT[/B]
Yaşanan tüm bu gelişmelerden dolayı alternatif kadro kurmakta zorlanan teknik heyete, son darbe ise sakat futbolculardan geldi.

Sezon başından bu yana sakatlıkları devam eden kaleciler Korcan Çelikay ve Nihat Şahin'in ardından kırmızı-beyazlılar bir diğer kaleci Senecky'den de yararlanamayacak.

Öte yandan yaklaşık 1 haftadır sakatlığı devam eden Eneramo'nun ardından, 3 isim daha sakatlar kervanına katıldı. Hafta sonu oynanan Galatasaray karşılaşmasında sakatlanarak oyun dışı kalan Uğur Kavuk, Jan Rajnoch ve Abdulkadir Özgen de bugün Gaziantepspor ile oynanacak kupa randevusunda forma giyemeyecek.

[B]C.KAAN KARAGUŞ/Sivasın Sesi[/B]

MaXiMuM 10.12.2012 23:56

Cevap: Sivasspor Revire Döndü

Çokta önemli kayıplar değilmiş bu sakat olan isimler.
Aman Kadirime bişey olmasın... Sonra antep nasıl gol atar :rolleyes:

MaXiMuM 11.12.2012 00:00

[B][I]Sivasspor bu sakatlarla revire dönmüş...
Ama böyle sonuçlar almaya devam edersek yakında Tribünlerde, "Bakırköy Akıl Hastanesi" revirine dönecek vallaaa......[/I][/B]:D:D:D

Rallim58 11.12.2012 00:02

[QUOTE=MaXiMuM;820502][B][I]Sivasspor bu sakatlarla revire dönmüş...
Ama böyle sonuçlar almaya devam edersek yakında Tribünlerde, "Bakırköy Akıl Hastanesi" revirine dönecek vallaaa......[/I][/B]:D:D:D[/QUOTE]

[B]Bakırköy ...............:D:D:D[/B]

ROMANTİK KATİL 11.12.2012 00:03

Ugur sakatlanmasaydı keske önemli bir yıldızımı yitirmenin mutlulugu içerisindeyiz. Mümkünse yalandanda olsa sakatlıkları olsun. Ama ALLAH gercekten kimsenin saglıgına zeval vermesin. Dedigimiz sudurki form düsüklügü olanlar hep sakat olsunda diger futbolcularmızıda görme ve degerlendirme sansımız olsun. Abdulkadirinde sakatlandıgına inanmıyorum. Antepte oynayıp gol atsa Rıza Hocayı kovarlar :D Bu yüzden götürmemişlerdir diye düsünüyorum.

58megayigido 11.12.2012 00:07

uğur kavuk a sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum
ama uğur a çok tepki olduğundan sakat bahanesi yapıldığını düşünüyorum
Abdukadire ne oldu adam maça çıkmadan sakatlandı tam onun maçı belki 90 dk oynayacak şansına adam sakat çok üzüldüm abdulkadir umarım maç saatine iyileşir
Kupa maçı bizim için avrupaya giden tek yol rıza hocanın bahaneleri yine hazır eksiğimiz vardı diğecek kesin bu maçı kaybedersek teknik trektör eksiğimizde olacak bence...

B.DUMANLI 11.12.2012 00:13

Ugur´un olmamasi bence bir eksiklik degil.Seyircinin tasvip etmedigi bir futbolcunun olmamasi bir eksiklik sayilmaz.Kalecilerden Korcan ve Nihat´da bir eksiklik teskil etmez takimda, cünki uzun zamandan beri yoklar.Eneramo isteksiz oynuyor zaten,formda olmayisi bizim icin eksik gibi görülmemeli.Eneramo adeta sezonun bitmesini bekliyormus gibi bir tutum icerisinde.Rajnoch ve Abdülkadir´in olmayisi bizi etkiler kupa macinda.Bu kötü durumdan Allah´ín izniyle yüzümüzün akiyla cikariz bugün.

58MUAMMER58 11.12.2012 00:17

[b]raynoch ve eneramo nun sakatlığı takımı etkiler uğurun yerine erhan oynar bence kaleci antrenörü bu işi bıraksın korcan nihat seneck oynamadan sakatlanıyor cerny abdulkadir ne oynadıda murat ne oynadıda sakatlanıyor anlamış değilim bu nasıl antrenman dırki sağlam adam bırakmıyor :mad: [/b]

Gangstayigido 11.12.2012 00:33

cikacak kadro

borjan
erhan...navratil...murat...ziya yada erhani göbeye cekip sag bek kaan oynayacak
erman...kadir...mehmet...aatif...grosicky
pedriel

bence defans disinda sorun yok ayrica ilk onbirden cok yedek kulübesinde sorun olabilir
yedekleri saydigimizda: atilla, murat yada kaan, adem, hayrettin....yani üc tane paf yada a2 den futbolcu alinacak

dogan5880 11.12.2012 00:45

vallahı uzuntuden 3 gundur tv ızlemıyorum ılk yarı 3 yapıcamız maçı nasıl kaybettık anlamadım.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:30.