![]() |
ZTK Gruplar Tahmin Yarışması
[B]Ziraat Türkiye Kupası[/B]'nda bir takım hariç [B]7 takım belli[/B] oldu. Sekizinci ve son takım bugün akşam oynanacak [B]Kasımpaşa-Trabzonspor[/B] maçından sonra belli olacak. Diğer 7 takım şöyle;
1-Bursaspor 2-[B][COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR][/B] 3-Eskişehirspor 4-1461 Trabzon 5-Mersin İY 6-Antalyaspor 7-Fenerbahçe Kura'ya 5. Tur'dan gelecek [B]4'ü seri başı[/B] toplam 8 takım katılacak. Seri başı 4 takım ile [B]seri başı olmayan 4 takım[/B] kura ile iki gruba eşit olarak dağıtılacak. [B]Seri başı takımlar[/B] geçen seneki başarılarına göre muhtemelen Fenerbahçe Trabzonspor (Kasımpaşa) Bursaspor ve Eskişehirspor olacak. [B]Seri başı olmayanlar[/B] ise Sivasspor Antalyaspor Mersin İY ve 1461 Trabzon olacaklar. * - * - * - * - * - * - * -* Eğer Kasımpaşa tur atlarsa SİVASSPOR'umuz seri başı takımlar arasında 4. olarak kuraya katılacak. O zaman da seri başı olanlar ve olmayanlar şöyle olacak; [B]Seri başı takımlar[/B] Fenerbahçe Bursaspor Eskişehirspor ve Sivasspor [B]Seri başı olmayan takımlar[/B] Antalyaspor Mersin İY Kasımpaşa ve 1461 Trabzon olacaklar. Şimdi sizin yapacağınız 8. takımında kim olduğunu tahmin ederek TAHMİNİ 2 Grubu belirlemeniz. Bu bir sadece tahmin oyunu, bakalım kimler doğru takımları tahmin edecek? . |
Cevap: ZTK Gruplar Tahmin Yarışması
Benim tahminim şöyle;
[B]1.Grup[/B] Fenerbahçe Bursaspor Antalyaspor 1461 Trabzon [B]2.Grup[/B] Trabzonspor Eskişehirspor Sivasspor Mersin İY Ama inşallah [B]Trabzonspor tur atlayamazda[/B] Kasımpaşa ile aynı grupta oluruz. O zaman seri başı Bursaspor olur. İş biraz karışır. :D Kasımpaşa turu geçerse de [B]1.Grup[/B] Fenerbahçe Eskişehirspor Antalyaspor 1461 Trabzonspor [B]2.Grup[/B] Bursaspor Sivasspor Mersin İY Kasımpaşa olur . |
Seri başı durumumuz akşam ki maçtan sonra netleşir.İnşallah Kasımpaşa Trabzon'u kupa dışına iter ve seri başı oluruz.
|
[B]Ben tahminimi yarın saat 15.00 gibi yapsam olmaz mı?
O zaman net grupları bilebilirim:D[/B] |
Ben Kasımpaşanın Trabzonu eleyeceğini düşünüyorum. Bu durumda seri başı olacağız. Grup tahminim şöyle
Fenerbahçe Sivasspor Kasımpaşa Trabzon1461 Bursaspor Eskişehirspor Mersin I.Y. Antalyaspor |
Kasımpaşanın tur atlayacagına bende inanıyorum.
Fenerbahce Eskişehir Antalya Bursaspor Sivasspor Kasımpaşa Mersin 1461 Hamsispor Gruplarda böyle olsa tadından yenmez :D:D:D:D Hayel işte napacaksın :D |
Seri başı takımlar
Fenerbahçe Bursaspor Eskişehirspor sivasspor Seri başı olmayanlar ise Antalyaspor Mersin İY Kasımpaşa ve 1461 Trabzon olacaklar. |
Fenerbahçe
Bursaspor Mersin İ.Y Trabzon1461 Trabzonspor Eskişehirspor Sivasspor Antalyaspor |
tahminimce:sivasspor,miy,1461 satılmış trabzon ve kasımpaşa olur gibie geliyor
eger böyle olursa gruptan çıkarız |
Sivasspor
Kasımpaşa Mersin idy 1461 trabzon Fener Bursa Eskişehir Antalya |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:21. |