SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yiğido'dan Fener'e gözdağı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35278)

SivasSpor.Com 18.12.2012 07:06

Yiğido'dan Fener'e gözdağı

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=38859&token=17447[/IMG]

Sivassporlu Erman Kılıç, çarşamba günü kupa maçında oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi TRT Spor'a iddialı açıklamalar yaptı

Ligde üst üste 3 yenilgi alan Sivasspor'da kupa mesaisi başladı. Kırmızı-Beyazlılar'ın yıldız isimlerinden Erman Kılıç da, çarşamba günü Fenerbahçe ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası sınavı öncesi umut dolu açıklamalar yaptı. Tekrar çıkışa geçmek açısından Fenerbahçe maçının önemli olduğunu vurgulayan yıldız futbolcu, "Derbiden fiziksel ve psikolojik açıdan yorgun çıkan bir rakiple karşılaşacağız. Bunun bizim için avantaj olduğunu düşünüyorum. Sivas'a da galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Kupadan sonra ilk yarının son maçında Elazığspor'la oynayacağımız karşılaşma da bizim için çok önemli. O maçı kazanmamız halinde alt sıralarla aramızdaki farkı açacağız. Son haftalarda istemediğimiz sonuçlar aldık ama iyi bir takımız ve kısa sürede toparlanacağımızdan şüphem yok" ifadelerini kullandı.

OzkanBaskan 18.12.2012 07:36

Cevap: Yiğido'dan Fener'e gözdağı

[B]Laflarla röportajlarla olmuyor aslan kardeşim yüreğinizi sahaya koymanız lazım yüreğinizi. O giydiğiniz formanın kutsallığını hiç bir zaman unutmayıp saha içinde birbirinize küsmemeniz lazım güzel kardeşim ..[/B]

sivaslıadem 18.12.2012 08:08

etrafınıza ümit vere vere bizdeki ümitleri bitirdiniz
Transfer sezonu bi gelsin bakalım ondan sonra düzeldi düzeldi yoksa yine 15. Sıradan kendinize yer bakın

izmirliyigido 18.12.2012 08:10

[QUOTE=SivasSpor.Com;821867][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=38859&token=17447[/IMG]

Sivassporlu Erman Kılıç, ............................................................

.......... Fenerbahçe maçının önemli olduğunu vurgulayan yıldız futbolcu, "Derbiden fiziksel ve psikolojik açıdan yorgun çıkan bir rakiple karşılaşacağız. Bunun bizim için avantaj olduğunu düşünüyorum. Sivas'a da galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Kupadan sonra ilk yarının son maçında Elazığspor'la oynayacağımız karşılaşma da bizim için çok önemli. O maçı kazanmamız halinde alt sıralarla aramızdaki farkı açacağız. Son haftalarda istemediğimiz sonuçlar aldık ama iyi bir takımız ve kısa sürede toparlanacağımızdan şüphem yok" ifadelerini kullandı.[/QUOTE]

Ne oldu geçen Karabük maçın da biz 120 dak. oynadık yorgunduk, Karabük 5 gol yemişti MORALSİZDİ. Adamlar çıktılar oynadılar bizi yendiler. Önemli olan oynamaktır, inanmaktır. Ortaya Laf salatası değil, ortaya yürek lazım, yürek. Hocasından, futbolcusuna kadar.

Daha 2 hafta öncesine kadar Rıza hocayı savunup, 4-2 Kayseri galibiyetini bize kapak yapanları göremiyorum. Ben taa geçen sezondan beri söylüyorum, tehlike çanlarını. Takımda ataktik yok, istikrar yok, hedef yok. O kişiler ise günlük başarılarla sevinenler. Buyrun, takımın hali ortada şimdi kapak yapın..

.

infial§ 18.12.2012 08:21

yalnız konuşarak hiçbir iş yapılmaz, çalışmadan, emek sarfedilmeden hiçbir işten başarılı bir sonuç alınamaz.

yerliturkuaz 18.12.2012 08:35

[B]Hep lafda varsın Erman Kılıç soruyorum sana bu sezon ne yaptın resmen takımı 10 kişi oynatıyorsun biraz da icraat görelim...[/B]

adres58 18.12.2012 09:32

Derbiden moralsiz çıkmış Fenermişte, yorgun fenermişte... Kendiniz inanıyormusunuz bu sözlere de taraftara inandırmaya çalışıyorsunuz Erman Efendi.. Taraftarımız artık bilinçli, Taraftarımız artık akıllı, Taraftarımız kimin iyi kimin kötü oynadığını gayet iyi biliyor. Veee artık...

YEMİYOR ERMAN EFENDİ....

Rallim58 18.12.2012 09:45

İstanbul Takımları (Kısaca [B]İT[/B])...

Bu [B]İT[/B]'lere karşı ayrı moral ve motive olduğumuz bilinen bir gerçek...

Gerek yarınki karşılaşmadan gerekse, hafta sonu Lig müsabakasından galibiyetle ayrılacağımıza inanıyor ve güveniyorum...

Hadi aslanlarım, bizi bu [B]İT[/B]'ler kaşısında mahçup etmeyin...

Abdullah DuMaN 18.12.2012 09:55

ligde kötü gidişatımıza kupada dur diyelim haydi yiğidom.

ROMANTİK KATİL 18.12.2012 10:06

Biz SİVASSPORLU oldugumuz için, suan kötü durumda oldugumuz için; he İrman he deyip gececez. Umudunu kaybetmeyen yüregi Sivasspor askıyla yanan bu taraftar sizin için daha ne yapacak bilemiyorum. Elestirilerde sizi sevmedigimizden degil sizden daha cok seyler bekledigimiz için sesizimi duyurmaya calısıyoruz. Artık yeter kendinize gelin ve SİVASSPORU laik oldugu yerlerde görelim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:16.