![]() |
18:00 'de Yoğurtçular 'da
FB-SS Türkiye kupası maçı öncesi, saat 18:00 'de Stadın yanında kalan(Derenin yanı) Parkta buluşmaya katılmak isteyenleri bekleriz. Her maçta olduğu gibi FB-SS taraftarları bu ortak alanda yine takılacaktır. Haydi Yoğurtçular parkına. Bileti olmayan özelden dönüş yapabilir(Öğrenci kardeşlerimiz). Maç 20:30 'dadır. Destek yorumlarınızı da bekleriz.
|
Cevap: 18:00 'de Yoğurtçular 'da
bana 2 tane ayırsana parasını verırım bılet varsa
|
Yiğido Doğan. Telf. Numaramı gönderiyorum. Ararsan biletini alırsın İnş. Bilet mevcuttur.
|
fb ve ss taraftarları bu ortak alanda takılacak derken??? kardeşim takılmayın şu İT yalakalarıyla ya sizin gibiler yüzünden şikeci damgası yedik hala aynısınız. daha akıllanmadınız mı be. sizin gibi bir kaç kişiyi de medya görüyor tüm sivasspora maal ediyor.
|
[B]Kulubmüzün bu sıkıntılı günlerinde yanında olmalıyız herkesin elini taşın altına koymalı İstanbul'da oturan özellikle Anadolu yakasında oturan yiğidoları maçda takımımıza desteğe bekliyoruz...[/B]
|
Genç Öğrenci Yiğidolardan para alınmayacaktır. Gençler herşeyimizdir. Bilet 5 tane kaldı. Öğrenciler yazarsa özelden telf. Numaramı atarım.
|
kardeş telını burdan yaz bana
|
Ok mesaj attım. Ararsın akşam üzeri. Mesajını gördüm.
|
[QUOTE=poolat58;822184]fb ve ss taraftarları bu ortak alanda takılacak derken??? kardeşim takılmayın şu İT yalakalarıyla ya sizin gibiler yüzünden şikeci damgası yedik hala aynısınız. daha akıllanmadınız mı be. sizin gibi bir kaç kişiyi de medya görüyor tüm sivasspora maal ediyor.[/QUOTE]
Arkadaş. Orada çok maç gördük. Kusura bakma ama ben ırkçılık yapamam. Çağrımız Sivassporlulara. Orda bir park var. Bir kaç tanede mekan. Birde durak var. Nereye gitsek Fb li göreceğiz. İyi yaklaşımımızı yanlış yere çekme. Bu bir deplasman. Bu işler böyledir. Kayseriye gitsek anlayacağım seni. Bırak o işlerede yargıtay karar versin. Bugün günlerden Sivasspor. |
özelden msj attım cevap verirsen sevinirim maça gelmeyi düşünüyoruz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:30. |