SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Kamil Güven Vermiyor..! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35289)

babapiton 26.11.2012 21:56

Kamil Grosicki Gidiyormu?

Kayseri maçında mükemmel performans sergileyen Kamil Grosicki polonya basınında Queens Park Rangers ve Rusyadan Kuluplerin ilgilendiği iddaa edildi işte haber

[url]http://www.sport.pl/pilka/1,64946,12882399,Kamil_Grosicki_coraz_glosniej_mowi_o_transferze.html[/url]

[B]GOOGLE TRANSLATE
Kamil Grosicki sesle transferi konuşuyor[/B]

Kesinlikle Sivas'ta kötü hissetmiyorum, ama aslında bir değişiklik için zaman olabilir? Ben daha yüksek bir çıkıntıya atlamak için, bunu hak eğer Öte yandan, bilmiyorum, ama herhalde ben denemek istiyorum - Kamil Grosicki "Spor Yorum" ile bir röportajda söyledi.
24 yaşındaki futbolcu artık Türk olduğunu Sivassporu sezon Jagiellonia Bialystok ile 2010/2011 yılı baharında turdan önce gitti. Uruguay hızlı Polonyalı kanat oyuncusu karşı son maçında "Spor Dergisi" ne göre Fenerbahçe, temsilcileri izledi Queens Park Rangers ve Rusya'da kulüpleri. - Belki de ortalama Sivasspor değiştirmenin zamanı geldi? - Bir gazeteci sorar. - Bunu yüksek sesle ve daha yüksek sesle bahsediyorum. Kesinlikle Sivas'ta kötü hissediyorum, ama aslında bir değişiklik için zaman olabilir? Ben daha yüksek bir çıkıntıya atlamak için, bunu hak eğer Öte yandan, bilmiyorum, ama herhalde ben denemek istiyorum. Geçen sezon ben çok gelemez gösterdi. Bu akım sansasyonel olamaz, ama bir şey olabilir gerçeği İngiliz şahit karşı hariç sıra toplantılar. Birilerinin karşı Uruguay maçında beni gördü umuyorum, o benim potansiyel gördüm ..

asabibaba 26.11.2012 22:17

Cevap: Kamil Grosicki Gidiyormu?

[B]Para kazandırsın da nereye giderse gitsin .. Tevekkeli değil oynamaya başladı .. İstanbul maçında daha iyi olacağına adım gibi eminim:)))[/B]

infial§ 26.11.2012 22:21

Hatrı sayılır para getirsin istediği yere gitsin,turşusunu kuracak halimiz yok

tavatir 26.11.2012 22:35

3 milyon euro gibi bir bonservis bedeli bence Grosicki'nin gitmesi için yeterli. Ama o kadar bonservis veren olur mu bilmiyorum.

şarkışla 58 27.11.2012 06:47

3 mlyon euro az.En az 5 milyon olmalı

58g0kberk58 27.11.2012 07:52

Umarim yoneticilerimiz kayseriyi biraz ornek alir kotu amrabati 9milyon euro bonservisler sattilar yanlisim varsa duzeltin. Grosicki amrabattan daha kotu be futbolcu degil bonservisi 5 milyon euro olmali en az eminim transfer etmek isteyen ki rus kulupleri etmek isticektir

Kokomo 27.11.2012 07:59

Maç seçen ve istediği zaman oynayan bir oyuncudur Grosicki ...

Bu nedenle asla Sivas'a yararlı oldugunu düşünmüyorum.

En az 5 Milyon Euro karşılığında istediği yere gidebilir ...

alaattin 5858 27.11.2012 08:56

[QUOTE=babapiton;817798]Kayseri maçında mükemmel performans sergileyen Kamil Grosicki polonya basınında Queens Park Rangers ve Rusyadan Kuluplerin ilgilendiği iddaa edildi işte haber

[url]http://www.sport.pl/pilka/1,64946,12882399,Kamil_Grosicki_coraz_glosniej_mowi_o_transferze.html[/url]

[B]GOOGLE TRANSLATE
Kamil Grosicki sesle transferi konuşuyor[/B]

Kesinlikle Sivas'ta kötü hissetmiyorum, ama aslında bir değişiklik için zaman olabilir? Ben daha yüksek bir çıkıntıya atlamak için, bunu hak eğer Öte yandan, bilmiyorum, ama herhalde ben denemek istiyorum - Kamil Grosicki "Spor Yorum" ile bir röportajda söyledi.
24 yaşındaki futbolcu artık Türk olduğunu Sivassporu sezon Jagiellonia Bialystok ile 2010/2011 yılı baharında turdan önce gitti. Uruguay hızlı Polonyalı kanat oyuncusu karşı son maçında "Spor Dergisi" ne göre Fenerbahçe, temsilcileri izledi Queens Park Rangers ve Rusya'da kulüpleri. - Belki de ortalama Sivasspor değiştirmenin zamanı geldi? - Bir gazeteci sorar. - Bunu yüksek sesle ve daha yüksek sesle bahsediyorum. Kesinlikle Sivas'ta kötü hissediyorum, ama aslında bir değişiklik için zaman olabilir? Ben daha yüksek bir çıkıntıya atlamak için, bunu hak eğer Öte yandan, bilmiyorum, ama herhalde ben denemek istiyorum. Geçen sezon ben çok gelemez gösterdi. Bu akım sansasyonel olamaz, ama bir şey olabilir gerçeği İngiliz şahit karşı hariç sıra toplantılar. Birilerinin karşı Uruguay maçında beni gördü umuyorum, o benim potansiyel gördüm ..[/QUOTE]

hiç birşey anlamadım önce sivasta kötü hissetmiyorum sonra sivasta kötü hissediyorum bu nedemek bu röportajı kendisimi türkçe yapmış düzgün tercümesi yokmu

bugra5858 27.11.2012 10:28

Amrabat 9 Milyon Euro'ya satıldı.Kamil'in ne eksiği var Amrabat'tan ? O kadar fiyata satamasak bile en az 6-7 Milyon Euro'ya satmalıyız.

SenSetik 27.11.2012 10:44

[QUOTE=alaattin 5858;817857]hiç birşey anlamadım önce sivasta kötü hissetmiyorum sonra sivasta kötü hissediyorum bu nedemek bu röportajı kendisimi türkçe yapmış düzgün tercümesi yokmu[/QUOTE]

hocam sanırım arkadaş google translate ile çeviri yapmış...ondan kaynaklanıyor olabilir...linki tıklayıp baktığınızda orjinalinin Türkçe olmadığını görürsünüz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:38.