![]() |
Vallahi pes yani Riza hoca!
[B]Ben yillardir futbol izlerim Riza hoca gibi faturayi sürekli baskalarina ve özellikle her mac sonrasi medya önünde futbolcularina kesen bir hoca görmedim!
Asagidaki aciklamayi dikkatli okuyun! Sen futbolcuna penalti kacirdi, gol kacirdi diye kapasitesiz dersen o futbolcu bir sonraki macta sahada senin icin ki**ni yirtar mi? Elestirini yapacaksin mutlaka ama medya önünde degil, kapali kapilar ardinda![/B] Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu. Çalımbay açıklamasında, "Değişilikle alakası yok yenilmemizin. Maç normal gidiyordu. İkinci yarıda Fenerbahçe'nin ilk gelişi gol oldu. Pozisyonlara giren bizdik. Şu maçı kaybettiğimize inanamıyorum. Öyle bir baskı yok, bir şey yok. Pozisyonlarımız da var ama maalesef yenildik. [B]Futbol kapasitesinin ortaya çıktığı maç. Penaltı kazanıp atamıyorsunuz[/B]. Atsaydık belki telafi edilebilirdi, zaman vardı. Kaybedilmemesi gereken bir maçı, kaybettik." dedi. |
Cevap: Vallahi pes yani Riza hoca!
o zaman sen gir sahaya at penaltıyı hocam
|
Ne zaman Küme düşeceğiz diye bağirsak hoca sivas'ı terk edip gidiyor söylesene bize yönetim bu takım niye düşmeye oynuyor ?
|
kaybedilmemesi gereken bir maçı kaybettik demiş hocamız peki hocam dört beş haftadır kaybediyoruz o maçların kaybedilmesmi gerekiyordu
|
Klasik Rıza hoca yorumları. Artık alıstıkta diyemiyorum. Bu acıklamalar bagımlılık yaptı. Mac öncesi ne diyecek mac sonrası ne diyecek artık herkes biliyor bunu.
|
büyük takım farkı ortaya cıktı
|
Kardeş kusura bakma ama bence sen yanlış anlamışsın.
Hoca'nın o sözleri Erman'a değil. Büyük takım az geldi öz attı. Biz gittik gol bulamadık gibisine söylüyor sonra da penaltıdan da yararlanamadığımız için kapasite farkı ortaya çıktı diyor. Ben bu açıklamada medya önünde futbolcu azarlama gibi bir durum göremedim, belki de ben yanılıyorum... |
Futbolculara hiç duran top organizasyonu çalıştırdın mı acaba ?
|
Hocam kusura bakmada sizin sivassporu ayaga kaldiracak kapasiteniz yok biz sizi geldiginiz takimlardan takib ediyoruz ben eminimki birezilyanin en iyi oyuncusunu getirsek cok degil ikiay sonra oda kapasitsizlesir siz oyunun kurallarini ögretmekten uzak siniz zira yarim dönemdir bir penalti atmayi beceremiyoruz sizin yaptirdiginiz ve seyrettiginiz antremanlar nasil bir seyki bu futbolcular buraya gelmeden eski takimlarinda hic kacirmiyorlardi bize gelince ne oldu örnek Abdulkadir bucanin penalticisiydi simdi ne halde.
|
dostum adam memleketinin takımının başında bilmem farkındamısın
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:43. |