![]() |
Elazığ maçı hayati önem taşıyor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=38874&token=35601[/IMG]
Fenerbahçe karşısında alınan 2-0'lık kupa mağlubiyetini değerlendiren Sivasspor'un deneyimli takım kaptanı Hayrettin Yerlikaya, hafta sonu oynayacakları Elazığspor karşılaşmasının hayati derecede önem taşıdığını ifade etti. Yerlikaya Fenerbahçe karşısında şanssız goller yediklerini ve mağlup olduklarını kaydederek, Ligde Sanica Boru Elazığspor ile oynayacağımız maç bizim için hayati önem taşıyor. İnşallah o maçı kazanırız ve kupaya döneriz. Şuan takım olarak tek düşüncemiz bu. ifadelerini kullandı. Kırmızı-beyazlıların savunmadaki bir diğer oyuncusu Erhan Güven ise haftalardır maç kazanamadıklarını, tüm konsantrasyonlarının ligde yapacakları Sanica Boru Elazığspor maçında olduğunu söyledi. |
Cevap: Elazığ maçı hayati önem taşıyor
[B]Bu maçı alacağız... Başka yolu yok...
Ya alacağız, ya da alacağız :) Rabbim ömür verdiği müddetçe her karşılaşma için 4 Eylül stadyumunda, yerimizdeyiz....[/B] |
Herkes kaptan gibi düşünüp oynarsa takıma sadece sahada kalitelerini göstermek kalır. Hadi hayırlısı...
|
Hayroyu yıpratmayalım, hep yazıyorum hep yazacağım. Oynamasın ama efsanemiz olsun. Kendini geliştirsin Antrenörümüz olsun. Başımıza gelen teknik direktörlerin hep 3-4 büyütülmüşler hayali var. Hayro gelirse futbolculuğunda duruşunu Sivassporluluğunu bozmamış bir arkadaş antrenörken de bozmaz. Lütfen sahip çıkalım. Yıllardır Sivasspora hizmet eden, Sivaslı bir kardeşimiz. Neden teknik direktörümüz olmasın?
|
[QUOTE=Serdar63972;822712]Hayroyu yıpratmayalım, hep yazıyorum hep yazacağım. Oynamasın ama efsanemiz olsun. Kendini geliştirsin Antrenörümüz olsun. Başımıza gelen teknik direktörlerin hep 3-4 büyütülmüşler hayali var. Hayro gelirse futbolculuğunda duruşunu Sivassporluluğunu bozmamış bir arkadaş antrenörken de bozmaz. Lütfen sahip çıkalım. Yıllardır Sivasspora hizmet eden, Sivaslı bir kardeşimiz. Neden teknik direktörümüz olmasın?[/QUOTE]
[B]Bize Hayrettin ve Ziya gibi, candan oynayan tekmeye kafa uzatan, yürekli, aldığını son kuruşuna kadar helal ettirmeyi düşünen özverili, istekli futbolcular lazım. Bir dargın bir barışıklarla yola gidilmez.[/B] |
hayrettin sen bizim gururumuzsun fb maçında süperdin inşallah hep böyle devam edersin elazığ maçında hayrettin 11de başlamalıdır
|
Hayrettin helal olsun sana ve Fenerbahçe maçında eski yıllardaki performansına benzer bir performans sergiledin bu takımda oynamayı böyle oynarsan önümüzdeki yıllarda da sürdürebilirsin.
|
[B]Puan cetveline baktığımız zaman bu maç ilk yarının en önemli maçı diyebiliriz.
Bu maçı alırsak ben alacağımıza inanıyorum hem takımın üzerindeki uzun süredir maç kazanamama yükü kalkacak hemde ikinci yarıya moralli girmemizi sağlayacak.[/B] |
Bu macı alacagımıza gönülden inanıyorum. Tek korkum gene Rıza Calımbay. İnsallah bu mactadada haftalardır aldıgımız maglubiyetlerin acısını cıkarırız ve seytanın bacagını hatta kafasını gözünü kırmıs oluruz. ALLAH askına aksilik cıkmasın artık.
|
Daha çok söylüyeceğiz bu lafları Daha önümüzde çok maç var daha ne demeçler verilercek ölüm kalım maçı kümede kalmak için bu maçı almamız lazım kümede kalacak gücümüz var Daha yeni başliyorz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:15. |