![]() |
Sivasspor'un Hazırlık Maçları
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=38983&token=50887[/IMG]
10 Ocak tarihine kadar Antalyada kalacak olan Sivasspor kamptaki ilk hazırlık maçını bugün saat 15.00'de Papillon Hotels spor kompleksinde PTT 1.lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’la oynayacak. Bu maçtan iki gün sonra salı günü saat 17:00'de Ofspor'la ikinci hazırlık maçını yapacak olan Sivasspor kampı tamamlayıp Sivasa dönecek ve kupa maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edecek.. |
Cevap: Sivasspor'un Hazırlık Maçları
bu maçtan galip ayrılırsak daha transfer yapmazlar bu takım bize yeter derler görürsünüz rızaya ve ekibine güvenim kalmadı artık sivassporu harcayacaklar bu gidişle...
|
tv veriyomu bilgisi olan varmı
|
Resmi sitede 17:00 diyo maç için hangisi doğru acaba? Bu ara TV yayını veya radyo varmı acaba?
|
[QUOTE=superglam;825617]Resmi sitede 17:00 diyo maç için hangisi doğru acaba? Bu ara TV yayını veya radyo varmı acaba?[/QUOTE]
[B]Resmi sitenin neresinde yazıyo ben göremedim yiğido. Takım şuanda maçın oynanacağı stada vardı maç saat 15:00 de başlayacak. Bildiğim kadarıyla yayın yok ama bu konuda basına bu maçla ilgili bilgi düşmezse maç bitimi sonucu öğrenebiliriz.[/B] |
aatıf,kamil oynamamalı bu maçta antepteki kazmalar sakatlayabilirr
|
[QUOTE=Salim58;825618][B]Resmi sitenin neresinde yazıyo ben göremedim yiğido.
Takım şuanda maçın oynanacağı stada vardı maç saat 15:00 de başlayacak. Bildiğim kadarıyla yayın yok ama bu konuda basına bu maçla ilgili bilgi düşmezse maç bitimi sonucu öğrenebiliriz.[/B][/QUOTE] [url]http://www.sivasspor.org.tr/tr/haber/gaziantep-buyuksehir-belediyespor-ile-hazirlik-maci[/url] haber: Sivasspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor İle Bugün Saat: 17:00 ' da Antalya Titanic Otel Sahasında Hazırlık Maçı Yapacak |
Ayrıca Papilyon otol spor kompleksi değil Titanic Otel Sahasında Hazırlık Maçı Yapacak mış.!!
|
Antalyalı Yiğidolar maça gidebilir ve en azından cep telefonlarından bize bilgi verebilirler. Sabırsızlıkla bekliyor olacaz.. Hakan Arslan kampa katıldımı acaba bilgisi olan varmı? Maçta oynayacakmı?
|
[QUOTE=Salim58;825618][B]Resmi sitenin neresinde yazıyo ben göremedim yiğido.
Takım şuanda maçın oynanacağı stada vardı maç saat 15:00 de başlayacak. Bildiğim kadarıyla yayın yok ama bu konuda basına bu maçla ilgili bilgi düşmezse maç bitimi sonucu öğrenebiliriz.[/B][/QUOTE] resmi site mi var ki gardaş. aşağıdaki sözü hatırlayan var mı :rolleyes: "ben resmi siteye girmiyorum sorun mu var ki" |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:25. |