![]() |
ZTK Sivasspor-1461 trabzon maçı tahmin ve yorumlar
[IMG]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/66480_431429893596151_158381633_n.png[/IMG]
Sivassporumuzun Ziraat Türkiye kupası A grubunda 16 ocak çarşamba günü 1461 trabzon ile oynayacağı maçın tahmin ve yorumları; [B]Yer:[/B] Hüseyin Avni Aker Stadı [B]Tarih:[/B] 16.01 2012 [B]Saat: [/B]18:30 [B]Hakem: [/B]Kutluhan Bilgiç [B]Yayın: [/B]A Haber (büyük olasılıkla) |
Cevap: ZTK Sivasspor-1461 trabzon maçı tahmin ve y
tabiki "2" olur :)
|
yeneceğiz inş. 2 trabzon maçını alıp içerdeki fb maçını da aldık mı gruptan çıkarız. bu fikstür güzel oldu.
|
[QUOTE=SenSetik;827442]tabiki "2" olur :)[/QUOTE]
[B] Hocam açılan yanlış başlığa göre mi? :) 2 dedin "gerçek uygulamaya göre" mi 2 dedin. Açıklarsan seviniriz.:)[/B] |
[B][I]Trabzonda güzel bi maç olacağını düşünüyorum 1461 Trabzonun dünki maçı kaybetmesi bize avantaj sağladı diyebilirim...
Tribünde çirkin görüntüler tekrarlanmazsa sahada Sivasspor rüzgarı eseceği kesin.... Sıkıntı yapmaya gerek yok gider yener döneriz.[/I][/B] |
[QUOTE=Salim58;827446][B][I]Trabzonda güzel bi maç olacağını düşünüyorum 1461 Trabzonun dünki maçı kaybetmesi bize avantaj sağladı diyebilirim...
Tribünde çirkin görüntüler tekrarlanmazsa sahada Sivasspor rüzgarı eseceği kesin.... Sıkıntı yapmaya gerek yok gider yener döneriz.[/I][/B][/QUOTE] ben o görüntülerin olmayacağından şüpheliyim her maçta bir sıkıntı yaşatıyorlar |
1461 çok iyi takım arkadaşlar, aman dikkat !
|
Küçük Trabzon'u gözümüzde büyütmeyelim bence Bursa maçı gibi oynarsak fark olur maç taraftarları da fener maçı gibi ilgi göstermez bence onların görüp görecekleri bu kadardı diyebilirim.. Yine de şansa bırakmadan Allah'ın da izniyle galip geliriz inş
|
tabi trabzonspor taraftarı yapabileceği kadar çirkinlikleri dün akşam yaptılar. nede olsa ceza gelecek takım 1461 ts. isterse 5 maç sahaları kapansın önemli değil. bizim maçtada bu kadar olmasada benzer görüntülerin yaşanacağını düşünüyorum. tabi o zamana kadar sahaları kapanmazsa.
maça gelince aynı dün akşam ki gibi kendi sahalarında bekleyip kontrollü bir oyun oynacak ve hızlı ataklarla maçı almaya çalışacaklar. ancak sivasspor dün bana ilerisi için güzel şeyler sundu diyebilirim. geçen seneki hücum üretkenliğimiz bursa maçında geri gelmişti. tabi bunda eneramonun özlediğimiz performansını sahaya yansıtmasıda etkiliydi(kaçırdığı golü saymazsak) zorda olsa inşallah oradan 3 puanla döneceğimize inanıyorum. iki 1461 maçında 6 puan alır ve içerde fbyi yenersek işi bitirmiş oluruz. yada bu 3 maçtan 7 puan çıkarırsak da önemli bi avantaj yakalarız. |
trabzonda yeneriz sivasta berabere kalırız diye düşünüyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:40. |