![]() |
Biletler Satışa Çıktı
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=37217&token=11454[/IMG]
Sivasspor’umuzun, Süper Lig'in ikinci yarısı ilk maçında karşılaşacağı Gaziantepspor maçının biletleri satışa sunuldu. Süper Lig’in 18. Haftasında 19 Ocak Cumartesi günü 4 Eylül Stadı’nda oynanacak olan Sivasspor-Gaziantepspor maçının biletleri Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde bulunan Sivasspor’umuzun gişesinde VIP tribünü 15, maraton tribünü 10 ve kale arkası tribünü 5 TL'den satışa sunuldu. Sivasspor-Gaziantepspor karşılaşması 19 Ocak Cumartesi saat 16.00'da Sivas 4 Eylül Stadın'da oynanacak. |
Cevap: Biletler Satışa Çıktı
BU HAFTA SİVASTAYIM. MAÇA GİDECEĞİM İNŞALLAH.
|
[B]bilet fiyatları her zaman ki gibi ama yine stad dolmaz büyük ihtimal bunun nedeni hep stadyumun bakımsız halin hem hava şartları [/B]
|
insallah taraftar stadi doldurur takima sahip cikar ben almanyaya gelmeden önce birtane bile mac kacirmazdim stata yerimi alirdim sesim kesilene kadar destek verirdim ölümüne sivasspor ölümüne sivas ne mutlu yigidoyum diyene,
|
[B]Taraftardan çok byük beklenti içerisindeyim tarftar bu kez kendi rekorunu kıracak ve kimse gitmeyecek maça. Boş tirbünlere artık hazır olalım ben birşey beklemiyorum. Bu takım bu şehre fazla....[/B]
|
[CENTER][IMG]http://g1301.hizliresim.com/15/h/hz8lf.jpg[/IMG]
[B]TARAFTAR OLMAYA GELİNCE HERKES TARAFTAR AMA İŞ İCRAATA GELİNCE ORTADA KİMSE YOK. HELAL OLSUN ŞU BAYAN KARDEŞİMİZE Bİ ERKEK GİBİ KONUŞMUŞ.[/CENTER][/B] |
bu hafta sivastayız inş,şöyle ayazda maç izlemeyeli bayağı oldu:D
|
Türündeki yerimizi her zamanki gibi alacaz ve takımımızı destekleyeceğiz hava soğukluğu kaç derece olursa olsun farketmez
|
Bu maci alirsak önümüz acilacak yigido ikinci yari bambaska gelecek lige damgasini vuracak.
|
[B]Cumartesiydi esnafım işteyim, sanayide çalışıyorum, hava soğuktu... sözlerinden arınmış bir karşılaşma da buluşmak dileğiyle...
Tahminim yine 3 bini geçmeyiz... Bu sayıda zaten kemik taraftarlarımızın sabit sayısı[/B]... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:27. |