![]() |
Taraftara çağrı...!
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://g1301.hizliresim.com/15/k/j1ghp.jpg[/img][/url]
[B]Birileri düğmeye mi bastı?[/B] Sivassporumuzun kulüp başkanı Sn. Mecnun Otyakmaz'a Trabzon Avni Aker Staydumunda bir kısım kendini bilmez, taraftar müsvettesi tarafından yapılan sözlü çirkin saldırı gündemdeki yerini koruyor. TFF MHK tarafından ise 18. haftanın karşılaşmasında Sivassporumuzun evinde oynayacağı Gaziantepspor karşılaşmasına, Trabzonspor maçımızı katleden Kuddusi Müftüoğlu'na görev verildi. Taraftarların ağır tepkilerine mazhar olan Müftüoğlu'nun 2 yıl aradan sonra, Sivas'a gönderilmesi ise manidar bulunuyor. [B]Taraftar stadyumu doldurarak mesaj verecek[/B] Hafta sonu oynanacak, 18. hafta lig karşılaşmasındaki Sivasspor-Gaziantepspor müsabakası ile hafta içi oynanacak olan ZTK Sivasspor-1461 Trabzonspor rövanş karşılaşmalarında yiğidoların, 4 Eylül Stadyumunu doldurarak, mesaj verilmesi düşünülüyor. Son günlerde yaşanılanların üst üste gelmesini manidar bulan taraftarlar " Birileri Sivasspor için düğmeye mi bastı?. Sivas ve Sivasspor sahipsiz değildir" şeklinde tepkilerini dile getirerek hafta sonu da, hafta içi de staddayız diyorlar. Sivasspor sevdalısı taraftarların çoğunun, Trabzon'da yapılan çirkin sözlü saldırı için ve Kuddusi Müftüoğlu'na küfür içermeyen, doğal haklı tepkilerini dile getirmek üzere çalıştıkları öğrenildi. [B]Dikkatli olmalıyız[/B] Olayların üst üste gelmesi ile bir anda gözlerin Sivas'ımıza çevrildiği bilinci ile, taraftarlarımızın stadyumdaki yerlerini alarak, haklı tepkilerini dile getirmelidir. Bu tepkilerin asla küfür ve şiddet içerikli olmasından uzak durulmasına dikkat edilmelidir. Aksi halde haklı durumdan haksız duruma düşülmesi ile hem Sivas'ımızın hem de Sivassporumuzun zarar göreceği asla unutulmamalıdır. |
Cevap: Taraftara çağrı...!
[B]Tamamen katılıyorum stadyumu doldurup tepkimizi göstermeliyiz...
Tabi sağ duyulu olup takıma zarar vermeden tepkimizi göstermeliyiz..[/B] |
[B][I]Sivassporu sahiplenen kaç yiğido var, hafta sonu belli olur....[/I][/B]
|
bişey değişmez merak etmeyin,inş ben yanılırımda stat dolar..
|
[QUOTE=MaXiMuM;828526][B][I]Sivassporu sahiplenen kaç yiğido var, hafta sonu belli olur....[/I][/B][/QUOTE]
[B]Cumartesi günü, belli olacak... Taraftarların Koro halinde.. -Guddusi buraya yumruk havaya -Guddusi başkan Drabi zon şampiyon -Şerefli Guddusi -Guddusi sen Lazın herşeyisin gibi tezahüratların yapılacağı bilgileri geliyor. Ama özellikle ve kesinlikle küfür ile şiddet içerikli tezahürat olmamalıdır.[/B] |
uzun lafa gerek yok,eğer sivaslıysak bu maça gideriz. sadece sanal taraftar olmadığımızı gösterelim ne olur!
|
[QUOTE=Rallim58;828528][B]Cumartesi günü, belli olacak...
Taraftarların Koro halinde.. -Guddusi buraya yumruk havaya -Guddusi başkan Drabi zon şampiyon -Şerefli Guddusi -Guddusi sen Lazın herşeyisin gibi tezahüratların yapılacağı bilgileri geliyor. Ama özellikle ve kesinlikle küfür ile şiddet içerikli tezahürat olmamalıdır.[/B][/QUOTE] Rallim abi sen müthiş bir Sivassporlusun valla, çok güzel mesajlar vermişsin lakin bunu kim yapacak? Bu kadar basit bir şeyi bile yapamamaktan endişe duyuyorum, ama biz maratonda elimizden geleni yapacağız Bence en güzel anlamlı slogen " Kuddusi Başkan Trabzon şampiyon olur" yapabilirsek tabi!!!!! |
Cumartesi günü işi olmayıpta bu [B]maça gitmeyen adam karısıyla gün'e gitsin.[/B]..!!!
|
İnanamıyorum cidden maç başında böyle yapılmasına inanamıyorum.. Guddisi belkide çok dikkatli olacakken art niyet oluşturabilir bu tepkiler.. Bence maçın gidişatı değerlendirildikten sonra yapılabilir.. Hatta maçın başında Gudisiye daha olumlu ve güzel slogan atılabilir.. Onun buzlarını eritebiliriz lütfen dikkatli olalım.. Gaziantebi yenmek zorundayız...
|
[QUOTE=superglam;828533]İnanamıyorum cidden maç başında böyle yapılmasına inanamıyorum.. Guddisi belkide çok dikkatli olacakken art niyet oluşturabilir bu tepkiler.. Bence maçın gidişatı değerlendirildikten sonra yapılabilir.. Hatta maçın başında Gudisiye daha olumlu ve güzel slogan atılabilir.. Onun buzlarını eritebiliriz lütfen dikkatli olalım.. Gaziantebi yenmek zorundayız...[/QUOTE]
[B]Maç başında olması gibi bir yanlışlık içerisinde olunacağını şahsen ben de düşünemiyorum.. Elbette gidişata göre tavır alınıp tezahürat yapılır.. Yoksa maç başında yapılacak benzeri tezahüratlar bizi 2. katledilecek maça sürükler.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:25. |