![]() |
İyiki Devam Ettim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39183&token=54761[/IMG]
Sivasspor'da Fenerbahçe'yi yıkan adan Eneramo'ydu ama gizli adam Sercan oldu. Eneramo'nun oyundan çıkma isteği, Sercan'ın sakatlığı sayesinde engellendi ve 2. gol geldi. İşte Eneramo'nun sözleri. Eneramo maç hakkında konuşurken, “Bugün çok zorlu, önemli bir maç oynadık. Çok önemli kulübe karşı oynadık, bunu bilerek sahaya çıktık. Herkes oyuncu karakterini ortaya koyarak oynadı ve kazandık” dedi. Son anlarda sakatlanıp kenara çıkmak istemesini belirtip oyunda kalmasını da açıklayan golcü oyuncu şunları söyledi; “Ayağımda bir ağrı hissettim ve kenara geldim, oyuncu değişikliği henüz yapılmamışken , Sercan da sakatlandı ve kenara geldi. O devam edemeyecek gibiydi, ben de devam ettim. İyi ki devam ettim, takımımı galibiyete taşıyan golü attım”. |
Cevap: İyiki Devam Ettim
Maşallah Karaboğaya....
Bu galibiyet camiamıza hayırlı olsun... Ayrıca LigTv spikeri, Müdür bozuntusu, Değersiz hemşerimiz Sansar'a selam olsun. Neresini yırtarsa yırtsın, nerden bahane bulursa bulsun bu takım galip gelmiştir. Rıza Hocamıza selam, Yola devam Sansar Efendi... |
[B]Eneramo, 2. yarı çok can yakacak...
Bizim için değil kendini pazarlama adına da olsa sonuçta etkisi bize yaracak bir performans olacağından dolayı, eski günlerini gösteren Eneramo'yu tebrik ediyorum...[/B] |
[B] Bu maç ne şampiyonluk maçı nede küme düşmeme maçı o yüzden Benim için üç puandan çok oyuncunun sağlığı önemli, sezon sonuna kadar da olsa Sercan Sivasspor'un futbolcusu sakatlığının sevinilecek bir yanı olmadığı gibi, Eneramo'yu överken Sercan'ı bitirmenin ve ona büyük saygısızlık yapmanın anlamı yok.[/B]
|
Helal olsun eneramo bu takımda eğer böyle oynarsan bu takım çok üst yerlere gelebilir
|
belediyeden aldım pier webo nasıl k..du ama michel eneramo :)
|
Hani derler ya topçu maçı aldı diye bu işte öyle bir maç oldu eneramo geldiği günden itibaren en iyi maçlarından birini çıkardı bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı 3 puan çok ama çok rahatlattı bizi tebrik ediyorum..
Maçın en kötü yanı ise Sercan'ın sakatlanmasıydı çok geçmiş olsun inş önemli birşey yoktur. |
eneramo isterse oynuyor istemezse yatıyor...adam bizle çok güzel dalga geçiyor
|
helal olsun karaboğa
|
piech ' i de bir izleyebilsek .
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:28. |